sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Vaaleanpunaista, vaaleanpunaista

Olen näiden helteiden ja tämän kesän muodin myötä hurahtanut täysin maksimekkoihin.

Aiemminhan ostin jo nämä kaksi. Nyt minun oli saatava vielä sisar ihanalle Rut m.fl:n ruskea-oranssille maksimekolle Aleksi 13:sta. Se on samanlainen, mutta vaaleanpuna-vaaleanvihreä ihanuus.

Ystävällinen myyjä vielä tarkisti minua varten, että nämä mekkoset eivät ole tulossa aleeseen ainakaan vielä vähään aikaan, joten raaskin maksaa siitä normaalihinnan 39,90 euroa.





Sen jälkeen olen vain liehunut ihanissa hellemekoissani ympäriinsä ja kerännyt kaikki kehut.

Aleksi 13:n myyjän mukaan Rut m.fl:n vaaleanpuna-vaaleanvihreä mekko sopi vaaleisiin väreihini erityisen hyvin. Samaa mieltä oli ihana blogiystäväni (lanseeraan tässä samalla tällaisen uuden termin!) Minna Glitz & Glamista. Minna ehdotti edellisen postauksen kommenteissa, että mekkoon suunnittelemaani vaaleanpuna-vaaleanvihreään meikkiin sopisi nätisti vielä persikkainen poskipuna ja korallinvärinen huulipuna.






Tässä näin alkuun kuitenkin mekkoa pelkkien vaaleanpunaisten kanssa.

Kynsilakka on ruotsalaisen Viva la Divan vaaleanpunainen creme numero 118. Kuinka tylsää, että Viva la Divan kynsilakoilla ei yleensä ole nimiä, nehän olisivat nimittäin puolet hauskuudesta!

Luomivärit ovat aleostoksia Sokokselta, eli We Care Icon Magnetic Eyes Eye Shadow 4 True Pink ja Max Factor Earth Spirits luomiväri 124 Modernist Pink.






Olen lähdössä huomenna Tukholmaan, joten lakkasin matkakynnet tuolla ihanalla Viva la Divan vaaleanpunaisella cremellä. Olen ostanut sen viime heinäkuussa Tukholman Åhlensilta, joten sikäli very appropriate.

Viva la Divan nimetön vaaleanpunainen kynsilakka on niin kesäinen, minulla tulee siitä aina mieleen vähän sulanut mansikkajäätelö.






Minulla alkoi perjantaina KESÄLOMA, joten juhlan ja matkan kunniaksi laitoin myös pitkästä aikaa kynsikoristeluja.

Kynsitarrat ovat Broadway Nailsin arkista. Olen saanut sen ystävältäni Tukholmasta, joten katsos vaan, sekin on teemassa. 

Päälle laitoin pitkästä aikaa OPI Top Coatia, kun Ostolakon Virve kehui sitä taannoin blogissaan. Virven mukaan se lisäisi kynsilakan kestävyyttä huomattavasti, joten tällä matkalla se olisi tarpeen.

Minun OPIni on vaan ikävä kyllä peräisin kauneushoitola Sunrisen alennusmyynnistä, ja oli jo jotenkin paksuuntunutta sen ostaessani. Se on varmaan seissyt jossakin lämpimässä pitkiä aikoja, joten ei ole ihan pelikunnossa. Katsotaan nyt kuitenkin, jos se tuota kynsilakan kestävyyttä jaksaisi lisätä. 






We Care Iconin vaaleanpunaisen luomivärin 4 True Pink (just joo!) ostin siis tosiaan Sokoksen alesta hintaan 4 euroa. Siellä oli joitakin tiettyjä sävyjä We Care Iconin luomiväreistä tarjolla tähän hintaan. Myös mm. ihanaa turkoosia löytyi.

Swatchatessa True Pink vaikutti kivan matalta, joten ajattelin että se olisi tarpeellinen "täyteluomiväri" moneen meikkiin. Levitettäessä se oli kuitenkin valitettavan jauhoinen. En tiedä johtuiko se helmiäisen puutteesta vai mistä, mutta jotenkin lattea ja mitäänsanomaton myös. No, eiköhän tule silti käytetyksi.

Toinen vaaleanpunainen on Max Factor Earth Spirits -luomiväri, samasta Sokoksen alesta hintaan 5,50 euroa (normaalihinta 6,90 euroa). Sen ostin tuon We Care Iconin osoittauduttua vähän pettymykseksi, koska se oli selvästi kimaltavampi ja helmiäisempi.

Minulla näitä vaaleanpunaisia luomivärejä kuluu joka tapauksessa, sillä teen usein vaaleanpunainen/punainen/violetti -sävyisiä meikkejä, jotka sopivat vihreille silmilleni ehdottomasti parhaiten.






Minulla on ennestään Sokoksen oman merkin We Care Iconin luomiväreistä ruskea 20 True Espresso ja viininpunainen 6 True Burgundy. Ihastuin niihin viime syksynä 2010 kun meikkitaitelija Mariela Sarkima oli tehnyt niillä hienon meikin Sokoksen mainoslehden kanteen.

True Espresso ja True Burgundy ovatkin mielestäni ihan peruslaadukkaita, hyviä luomivärejä, ei mitään valittamista. Maksoin niistä aikoinaan 5,90 euroa kappaleelta, mikä on varmaan lähellä normaalihintaa nytkin. Muistan, koska olen säästänyt lehden, jonka kannessa Mariela Sarkiman tekemä ihana syksyinen meikki on. Ostin samalla kertaa myös meikkiin kuuluneen tumman viininpunaisen We Care Iconin huulipunan. Se on ainoa kerta, kun olen ostanut koko setin lehdessä näkemäni kuvan perusteella, eikä se tässäkään tapauksessa nyt niin mielettömän kalliiksi tullut.  Ainakin voi olla varma siitä, että kaikki sopii yhteen.






Max Factorin Earth Spirits -luomiväreistä minulla on ennestään klassikkosävy 107 Burnt Bark. Se on hyvä, yleiskäyttöinen kylmä ruskea, jota myös Karkkipäivän Sanni on suositellut.

Ajattelin, että tuo Modernist Pink sopii hyvin myös Burnt Barkin kaveriksi. Tykkään mieluiten yhdistää saman merkin luomivärejä keskenään, niin koostumuskin on takuuvarmasti samanlainen.

Ensi viikolla lennähdän pariksi päiväksi siis sekä Tukholmaan että Riikaan. Blogissa tulee siis taas olemaan valitettavasti muutaman päivän hiljaisempaa. Yritän kuitenkin palata siinä välissäkin kertomaan kuulumisia.

Voikaa hyvin mussut ja nauttikaa näistä aurinkoisista päivistä!

9 kommenttia:

  1. Hurjan ihanat värit tuossa mekossa! Tykkään hulluna!

    Kumma kyllä mullakin kuluu hurjasti just tuollaista vaaleanpinkkiä luomiväriä juuri omissa meikeissä, se vaan on niin sievä ja kevyt! :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat sävyt mekossa, tahtoo samanlaisen! Hyvää kesälomaa sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Onpas somia värejä! Ihanan herttaisia kaikki meikit.
    Kysyisin tässä vähän of topicina, kun vaikutat kokeneelta Tukholman kävijältä (ja blogisi perusteella löysin nuo Viva la Divan lakatkin), että mitä kynsijuttuja sieltä kannattaa ostaa ja mistä? Tuo kysymys nyt on vähän turhan laaja, mutta siis, että mistä saisi melko edullisesti jotain kivoja juttusia? (: Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
  4. Mä olen tuota MF:n Earth Spiritsin Burnt Barkia kans katsellut "sillä silmällä" tässä viimeaikoina. Pale Pebble on ollut jo pitkään luottopohjustajana. Vierastan vaan niin pirusti ruskeita.. Ehkä sitä vielä uskaltaa, joskus...

    VastaaPoista
  5. Ihania värejä koko postaus täynnä, huokailen minäkin. Katselin myös tuota We Care Iconin vaaleanpunaista, jäi silloin hyllyyn, mutta ostin sitten MNY:ltä helmiäisen vastaavan..

    VastaaPoista
  6. Kaunis kangas tuossa mekossa! Voi juku, miten upealta varmaan näytät siinä. :)

    Tuo blogiystävä on kiva nimi ja termi. :)

    Monissa halvemmissa mattaluomiväreissä on hieman jauhoinen koostumus, tai itse olen ainakin huomannut tälläisen yhtälön.

    Nuo sun kynnet on tosi kermaiset ja karkkiset, ihanat! :)

    Sullahan on nyt paljon reissuja ja matkoja... oi vide, että olen kade. ;D Hauskaa matkaa ja tulehan taas pian takaisin! :)

    T: blogiystävä Minna :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana maksimekko, ihania meikkivärejä... Ja nuo kynnet <3 ! Pinkki on yksi mun lemppariväreistä ja on kyllä aina yhtä ihana.

    VastaaPoista
  8. Jonna: Kiitos kovasti! Aluksi vähän vierastin väriyhdistelmää, enkä ollut varma tykkäänkö vai enkö. Mietin yön yli, ja huomasin että tykkään. Ihanan kuulaat ja pastelliset värit!

    Vaaleanpunainen on kyllä erinomainen väri meikissä erityisesti vihreille silmille. Mä käytän sitä melkein joka meikissä, ja sopii ihanasti myös esim. ruskean ja tummansinisen kanssa. Elikkä sitä kyllä kuluu täälläkin. :)


    Sanna: Kiitos, kiitos! Aleksi 13:sta niitä saa, mutta valitettavasti eivät ole myyjän mukaan tulossa aleen vielä ainakaan muutamaan viikkoon. Ostin siis omani nyt, kun ajattelin että mua harmittaa jos kokoni on sitten mennyt. Sitäpaitsi kesälomanihan ja helteet ovat nyt, joten nyt on myös mekolle käyttöä. :)

    Kiitos ja oikein ihanaa kesää myös sulle!


    Hitale: Kiitos, kiitos; herttainen kyllä kuvaa niitä oikein hyvin. :)

    Kiva kysymys, ja vastaan oikein mielelläni! :) Olen kyllä reissaillut Tukholmassa viime aikoina usein, ja kysyin vielä Tukholmassa asuvalta ystävältänikin, että mitä kynsijuttuja hän suosittelisi sieltä. :)

    Lukustavaratalossa NK:ssa on hyvät valikoimat OPIn kynsilakkoja, samoin kuin Åhlensin tavaratalossakin. Ne ovat kyllä samoissa hinnoissa kuin Suomessakin, joten itse en niitä välttämättä sieltä ostaisi, mutta jos haluaa tsekata jonkun sävyn livenä ennen netistä tilaamista, niin siellä se onnistuu. Itse katsoin mm. viime kesänä OPIn pinkin Wing It:n NK:lla ennen kuin tilasin netistä. Suomeen nimittäin esim. OPIn Summer Flutter -kokoelma ei tullut ollenkaan.

    Mutta sitten ihan ruotsalaisia merkkejä: Dependin ja IsaDoran kynsilakat niiden Viva la Divojen lisäksi. Kaikkia saa Åhlensin päivittäiskosmetiikkaosastolta kerrosta selektiivistä kosmetiikkaa alempaa. Juuri nyt oli Åhlensilla ale, ja siellä oli valtava valikoima Dependin pikkupulloja alessa 25 kruunua eli 2,70 euroa. Ja sitten oli IsaDoran normaalia isompia pulloja hienoissa sävyissä 29 kruunua eli 3,15 euroa. Viime vuonna ale jatkui ainakin heinäkuun loppuun asti. Ja normaalistin siellä on paljon paremmat valikoimat niitä ja vähän halvemmat hinnat kuin Suomessa. Sekä myös kynsikoristelujuttuja Viva la Divalta ja Dependiltä. :)

    KICKSeissa on myös IsaDoraa ja Dependia. KICKS löytyy mm. Gallerianista Åhlensia vastapäätä.

    Toivottavasti tästä olisi jotakin apua! :)

    VastaaPoista
  9. Milla/All Them Shiny Things: Mä uskon, että se Burnt Bark sopisi sulle kyllä erinomaisesti! Nimi kuvaa sitä hyvin, eli kuin poltettua kaarnaa; vähän savuisen harmaan tummanruskeaa, ja ehdottomasti kylmää ilman kuparin hiventäkään. Sopii melkein meikkiin kuin meikkiin. :)

    Nyt vasta muistinkin, että sullahan on se Pale Pebble ja käytät sitä paljon (ja hyvin!), kun mietin, että mistä se on mulle tuttu. Sekin oli Sokoksella alessa... Eli tsekkaan vielä senkin, kun hyviä pohjustussävyjä tarvitsee aina. Kiitos vielä sulle muistutuksesta! :)


    Hellin: Eikö olekin, kesä on niin ihanaa aikaa! Mulle tuli vähän haikea olo, kun Tukholmassa oli jo kaupoissa jonkun verran syysvaatteita: ruskeaa, punaista ja mustaa. Mutta nyt nautitaan vielä näistä heleistä ja ihanista väreistä, niin sitten on kiva kun syksy ja tummemmat värit taas tulevat! :)

    Hyvän valinnan teit kun ostit MNY:n helmiäisvaaleanpunaisen We Care Iconin sijaan! En ole nimittäin kovin tyytyväinen WCI:n True Pinkiin. Mutta kyllä se menee. Mattainen vaalea on tietysti hyvä olla, vaikka jälki ei olisikaan kovin peittävää tai kaunista. :)


    (blogiystäväni) Minna: Kiitos ihana, sä olet kyllä niin kiltti!

    Joo nähtävästi tämä havaitsemasi halpa-matta-jauhoinen yhtälö on totta, koska mun mattaiset Wet n Wildit, vaikka muuten hyviä ovatkin, ovat vähän samanlaisia. Niissä on kuitenkin mielestäni parempi peittävyys ja tasaisempi lopputulos kuin We Care Iconin True Pinkissa. Noihin muihin We Care Iconeihini olen ollut ihan tyytyväinen, joten ehkä vain odotin liikoja True Pinkilta... :)

    Kiitos kehuista myös kynsien osalta, tuo Viva la Divan vaaleanpunainen on kyllä niin nätti. Kaunis vaaleanpunainen sävy sopii upeasti kesään. :)

    Kiitos, kiitos, matka oli oikein kiva, vaikka aika vauhdikas. Autoin ystävääni muuttopuuhissa ja 2 1/2 v. ja 8 kk lapsosten kanssa, joten vilinää riitti. Matkoja on kiva tehdä, mutta nyt tuntuu että niitä on jopa vähän liikaakin, kun en edes teidän ihanien blogeihin kunnolla ehdi! :)


    Vauhtimamma: Kiitos ihana! Se on kyllä ihme, miten vaaleanpunainen ja pinkki toimii AINA! On ollut munkin lempparivärejä ihan pikkutytöstä alkaen. Jos yksi väri pitäisi maailmasta valita niin ottaisin sen. Erityisesti kynsissä on aina aivan täydellinen. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)