keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

IsaDora Fanciful -kevätkokoelman valitut palat


IsaDoran kevätkokoelma 2011 on nimeltään Fanciful, mielikuvituksellinen tai koristeellinen, korea. Isadora on siitä kiva edullisempi meikkimerkki, että siltä tulee kunnon kausikokoelmat kuten selektiivisenkin kosmetiikan merkeiltä.

IsaDoran mukaan:

Fanciful -kevätmeikkikokoelma on saanut inspiraationsa tyttömäisestä tyylikkyydestä, romantiikasta, viattomuudesta ja huolettomasta optimismista. Väreinä viettelevät haalistuneet sävyt, jotka ovat korostettuja helmiäisellä. Kokeile vaniljankeltaista, minttua, baby blueta, pinkkiä tai lilaa.

Ostan yleensä IsaDoran kausikokoelmista ainakin muutaman tuotteen. Kokoelmat ovat usein ihanan värikkäitä, nuorekkaita ja raikkaita sekä tuotteiden hinta-laatusuhde on yleensä oikein hyvä.

Fancifulista olen nyt vähitellen kevään edistyessä hankkinut kolme tuotetta:

- Jelly Kiss geelimäinen huulipuna 54 Lilac Tulle
- Wonder Nail -kynsilakka 653 Mellow Yellow
- Eye Focus -luomiväri 62 Bonbon Mint







Karkkipäivän Sanni ihastui Fanciful-kokoelman Jelly Kiss -huulipunaan sävyssä Lilac Tulle. Minulta on puuttunut liilahtava huulipuna, joka kävisi esim. kylmän violetin silmämeikin kanssa. Lilac Tulle näytti niin räväkältä, herkulliselta ja keväiseltä, että päätin ostaa sen.

 






Aika 80'shän se on, eikä kylmydessään ehkä parhaiten minulle sopiva väri. Mutta pirtsakka ainakin. Ja kyllähän nyt 80-luku kevääseen sopii, tai ainakin vappuun!

Jelly Kiss -huulipunien koostumus on hyvin kostea ja kiiltävä, tavallaan vetinen. Silti huulipuna tuntuu huulilla hyvin kuivattavalta, ja vaatii mielestäni ehdottomasti alleen huulirasvan. Mutta sama havainto kuin Sannilla, että Lilac Tullen kanssa ei tarvitse välttämättä rajauskynää, mikä on ihanan helppoa!

Lilac Tulle -huulipuna maksoi Stockkalla 13,20 euroa. Fanciful -kokoelmaan kuuluu kolme muutakin huulipunasävyä, joista erityisesti pinkki Pink Parfait näyttää oikein kivalta.





IsaDoran Fanciful-kokoelman Mellow Yellow kynsilakka on söpön vaaleankeltainen. Minulla ei ole ollut tällaista vaaleankeltaista kynsilakkaa, joten ihastuin Mellow Yellowiin heti kun se ilmestyi kauppoihin joskus helmikuun alussa.

Muut Fancifulin kynsilakat ovat vaaleanvihreä Bonbon Mint ja vaaleansininen Blue Sky, joille on parit myös Eye Focus -luomiväreissä. Lisäksi kokoelmaan kuuluu vaaleanpunainen kynsilakka Doll Pink.

Keltaisesta kynsilakasta on ennustettu tämän kevään trendiä. Myös Rimmelillä on tuoksukynsilakkakokoelmassaan Lasting Finish Fruities vaaleankeltainen nätti kynsilakka Lemon Drop. Haluaisin kokeilla Rimmelin tuoksulakkoja, joilla hintaakin on vain puolet (3,50 euroa) IsaDoran kynsilakoista, joten olisin ehkä mielummin valinnut tuon Rimmelin. Siinä vaiheessa kun ihastuin vaaleankeltaiseen kynsilakkaan Rimmelit eivät olleet kuitenkaan vielä ehtineet kauppoihin, joten ihan hyvä tuo IsaDorakin on. 

En usko, että keltaista kynsilakkaa tulee hirveästi käytettyä yksinään, sillä se voi helposti näyttää vähän oudolta ja likaiselta. Olen ajatellut yhdistää Mellow Yellowia IsaDoran valkoiseen Graffiti Nail Top -lakkaan 802 White Art. Tai sitten koristelen sitä ystävältäni saamillani Viva la Divan punaisilla, valkoisilla ja keltaisilla kukkakynsitarroilla. 

Keltaiset kynsilakat ovat kuulemma yleensä huonoja levittymään. Mellow Yellowkin raidottuu vähän. Sen koostumus on kuitenkin mielenkiintoinen yhdistelmä cremeä ja shimmeriä, ja vaalean pastellisen värinsä vuoksi se on kynsillä ihan raikas. 

IsaDoran kynsilakkojen hinta on 8 euroa. Ostin Mellow Yellown Stockkalta ja hyödynsin helmikuun alennusseteleitä, joten sain siitä noin - 20 % alennusta, eli hinnaksi jäi noin 6,50 euroa. Sillä hinnalla saisi kyllä jo melkein kaksi Rimmeliä, joten vähän asia on jäänyt harmittamaan minua. 








Kolmas hankintani IsaDoran Fanciful -kokoelmasta oli vaaleanvihreä hohtava luomivärisolo Bonbon Mint. Sillä on ainakin aivan ihana nimi.

Kaikki omistamani kirkkaan vihreät luomivärit ovat IsaDoralta eli vasemmalla kuvassa tämän kevään Fanciful-kokoelman Bonbon Mint, keskellä viime kevään 2010 Nostalgia -kokoelman Light & Shade luomiväriduo 80 Cupcake Matte ja oikealla puolella IsaDoran kevään 2009 kokoelmasta Blooming Spring kokoelman nimipaletti 53 Blooming Spring.

Eli tässä aikajärjestyksessä näytteet IsaDoran kevätkokoelmien vihreistä. Sekä minä että IsaDora nähtävästi rakastamme keväisin vaaleanvihreää luomiväriä.  






IsaDoran vihreät eivät ole kuitenkaan onneksi täysin samaa sävyä. Arvostan tällaista panostusta ja huolellisuutta, että ei vuodesta toiseen myydä eri kokoelmissa vain pokkana samaa sävyä.

Tämän kevään 2011 Bonbon Mint on kuvassa ylimpänä. Se on hohtava, vähän sinertävä turkoosinvihreä.

Viime kevään 2010 Cupcake Matte duon vihreä on keskellä. Se on näistä kaikkein voimakkain perusvihreä, mattainen väri.

Kevään 2009 Blooming Spring -viisikon vihreä on kuvassa alimpana. Se on hohtava, kirkas omenanvihreä. Ihana pastellinen Blooming Spring -paletti on muuten jäänyt IsaDoran vakiovalikoimaan kevään 2009 jälkeen.

Näissä IsaDoran luomiväreissä on ihan ok pigmentti. Mitään mielettömän voimakkaita ne eivät ole, joten laitan niiden alle yleensä Goshin vaaleanvihreää luomivärinpohjustajapuikkoa Love that Cool Mint. Se on kyllä valitettavasti jo poistunut Goshin valikoimasta, mutta joku valkoinen pohjustaja sopii varmaan yhtä hyvin. Swatchien alla on kuvassa vain vähän Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion -pohjustajaa.

Fanciful -kokoelmaan kuuluu Bonbon Mintin lisäksi myös vastaavat Eye Focus -luomivärit vaaleanliila 60 Lilac Daydream ja vaaleansininen 61 Blue Sky. Ne kaikki sopivat hyvin helppoon ja nopeaan yhden luomivärin meikkiin, johon IsaDora niitä myös suosittelee.  

Viiden luomivärin palettia ei IsaDoran kevätkokoelmassa tänä vuonna ilmestynyt. Viime vuoden Nostalgia-kokoelman viisikko oli harmoninen ja pehmeä Creamy Nudes.

IsaDoran Eye Focus -luomivärien hinta on 11,35 euroa. Minä käytin tällä kertaa Sokoksen - 15 %:n alennusseteleitä ja maksoin Bonbon Mintistä 9,65 euroa. Kuten huomaatte, yritän aina suunnitella meikkiostoksiani niin, että saisin edes vähän alennusta, kun kaupat kuitenkin tasaiseen tahtiin tuuppaavat noita tarjouksia ja alennuksia.

Lopuksi vinkkinä vielä muillekin tarjoushaukoille, että Anttilassa on tänään 30.3.2011 alkaen Kauneuspäivät, joissa on valitse 3 maksa 2 tarjouksena mm. IsaDoran, Rimmelin, Maybellinen ja Lumenen sekä Lumene Natural Coden tuotteet. Lorkun meikeistä on - 20 %:n alennus.

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Viva la Diva kynsitarrat

Heippa muruset!

Olen ollut viime päivinä busy as a bee, tai kuten Gossip Girlissa ehkä sanottaisiin: busy B.

B on muuten suosikkini Gossip Girlissa. Samaistun häneen, kun hän aina yrittää niin kovasti. Ja epäonnistuu, niin kuin parhaimmatkin meistä aina joskus.


It was so typical. Whenever Blair did anything nice for someone else, she usually regretted it. Which kind of explained why she was such a bitch most of the time.


Mikään ei kyllä piristä kiireen, stressin ja huolten keskellä niin paljon kuin rakkaat ystävät. Oma Serenani, eli bestikseni Tukholmassa ilahdutti minua naistenpäivänä 8.3. Viva la Divan kynsitarroilla.

Naistenpäivähän on muuten alun perin ollut naisten alhaisia palkkoja, pitkiä työaikoja ja epäinhimillisiä työoloja vastaan. I hear you sisters!





Viva la Divan kynsitarra-arkissa on söpöisiä punaisia, keltaisia ja valkoisia kukkia. Ihanan keväisiä ja iloisen värisiä!

Ruotsalaisen Viva la Divan kynsilakkoja, luomivärejä ym. myydään Tukholmassa ainakin Åhlensin tavaratalossa. Suosittelen piipahtamaan siellä, jos satutte kevätretkillänne Tukholmaan.

Minulla ei ole mitään aiempaa kokemusta kynsikoristeluista. Yritän vältellä kynsilakkojen turhaa hengittelyä sillä uskon, että ne voivat olla terveydelle haitaksi. Siksi pyrin lakkaamaan kynteni niin harvoin ja nopeasti kuin mahdollista. Sen vuoksi myöskään en ole uskaltanut kokeilla kynsien koristelua kynsilakoilla, leimailulla tms. aikaa vievällä.

Mutta nämä kynsitarrat ovat täysin vaarattomia ja turvallisia. Näiden kanssa voi siis näperrellä vaikka kuinka kauan tahansa. 

En olisi itse ikinä keksinyt ostaa mitään näin hauskaa, joten siksi odotan innolla, että pääsen kokeilemaan näitä. Vanhakin koira voi kai vielä oppia uusia temppuja, eli täti aloittaa nyt askarteluharrastuksen!  

Tarrapaketissa neuvotaan, että kynsi pitää ensin puhdistaa saippualla ja kuivata hyvin. Kynsitarran päälle laitetaan kerros päällyslakkaa. Eli how hard can it be? Veikkauksia onnistumisestani otetaan kyllä vastaan, todennäköisesti tämä ei kuitenkaan tule menemään kuten Strömsössä.






Minulla sattuu olemaan näihin kynsitarroihin täydellisesti sopiva kynsilakkakin, eli IsaDoran kevätkokoelmasta Fanciful nätti vaaleankeltainen 653 Mellow Yellow. Ostin sen kevään kaipuussani varmaan jo helmikuussa, ja se sopii varmasti kivasti yhteen VLD:n pirteänväristen kukkasten kanssa.

Tänään muuten joogassa piti kuvitella juuri keltaisia kukkasia, jotka avautuivat ja sulkeutuivat hengityksen tahdissa.

Parasta näissä ystäviltä saaduissa lahjoissa on kyllä se, että aina kun niitä käyttää, ajattelee sitä rakasta ystävää, jolta lahjan on saanut. Merci cherie!

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Vaaleaa liilaa

Stockmannin parin viikon takaisen Kaunis Kevät -tapahtuman esite ja teema muutenkin oli kauniin ja hehkuvan vaalea liila.





Esitteen mukaan:

Kauniin Kevään koet laventelin sävyisenä, raikkaana ja luonnollisena. Ilmeen on oltava huoliteltu kevyine silmänrajauksineen ja hempeästi sävytettyine huulineen.

Mallia kehoitettiin ottamaan kansikuvan kaunottaresta.

Tällainen hempeä vaalea liila on minusta ollut viimeksi kunnolla muotia varmaan 90-luvulla. Vieläkin vierastan sitä vähän vaatteissa, mutta meikissä se sopii loistavasti vihreisiin silmiini.

Lancomen kevätkokoelma Ultra Lavande leikittelee kokonaan tällä ihanalla laventelin sävyllä. Siinä sitä yhdistetään kultaan, hopeaan, vaaleanpunaiseen ja violettiin.  

Myös Clarinsin kevätkokoelman Neo Pastels kampanjakuvissa ja luomiväripaletissa on raikasta ja kevyttä vaaleaa liilaa. 

Edullisempien merkkien puolella myös IsaDoran kevätkokoelmaan Fanciful kuuluu vaaleanliila Eye Focus -luomivärisolo 60 Lilac Daydream. 

Sekä Clarinsin että IsaDoran mukaan tämän kevään kuumin meikkitrendi on yhden luomivärin meikki. Luomet meikataan siis vain yhdellä sävyllä. 

Stockkasta poiketen Clarins suosittaa yhden luomivärisävyn kaveriksi kyllä voimakkaita rajauksia. Minustakin tämä tyyli vaatii yleensä voimakkaat mustat rajaukset kehystämään pastellisia sävyjä.

Minulle on erittäin tervetullutta, että tämä helppo ja nopea tyyli on tänä keväänä myös muodissa. Olen opetellut viime aikoina uutta meikkaustyyliä, ja siitä johtuen olen vähän sekaisin varjostusteni kanssa. Sen vuoksi on helpottavaa, että voi välillä vetää vain yhtä kaunista sävyä luomelle, rajaukset and you're done.      






En tarvitse tämän kevään kokoelmista kuitenkaan lisää vaaleaa liilaa, sillä sitä löytyy minulta jo ennestään.  






Ylärivissä vasemmalla Diorin Holiday 2009 kokoelmasta Cristal Boréal yhden luomivärin solo 152 Purple Gem. Se on hyvin kaunis ja kimaltava, mutta valitettavasti laatu on mielestäni vähän kärsinyt ulkonäön kustannuksella, varmaan juuri tuosta runsaasta hopeisesta shimmeristä johtuen.

Purple Gemin koostumus on aika kova, joten en käyttäisi sitä yhden luomivärin meikissä. Vähän liikaa joutuisi raapimaan, jos sitä haluaisi levittää koko luomelle. Sävy on kuitenkin ihan nätti vaalea, hohtava liila, joten olen käyttänyt sitä onnistuneesti mm. voimakkaan tummansinisen kanssa silmämeikissä. 

Onneksi sain Purple Gemin aikoinaan - 40 %:n alennuksella. Silti hinta oli mielestäni laatuun nähden aivan liikaa. Tarkkaa hintaa en valitettavasti enää muista, mutta varmaan ainakin yli 20 euroa maksoin siitä. Nyt olisin viisaampi enkä enää ostaisi.

Dior Purple Gemin vieressä Wet n Wildin Coloricon single  E257A Kitten on kylmempää ja vähän sinertävämpää liilan sävyä kuin Dior. 

Wet n Wildin Kittenin hinta on Seppälässä 3,95 euroa ja laatu ja pigmentti huomattavasti parempi kuin Diorin Purple Gemissa. Kitten on tummempi ja voimakkaampi kuin Purple Gem ja sopisi varmaan ihan hyvin myös yhden luomivärin meikkiin. 

Sitten alarivin ihanuudet eli vasemmalla Clarins Mono Couleur single 14 Sweet Lilac. Tämä on suosikkini liiloistani, lämmin todella kaunis sävy ja pehmeä hyvä koostumus. 

Sweet Lilac oli todellinen alennusmyyntilöytö Kicksistä nyt tammikuussa. Se oli - 70 %:n alennuksessa, ja maksoin siitä muistaakseni 5,40 euroa. Olin kuullut etukäteen kehuja Clarinsin solojen loistavasta laadusta, ja Sweet Lilacin myötä ihastuin niihin täysin. 

Sweet Lilacin vieressä ruotsalaisen halpismerkin Viva la Divan sinkku 676 Marshmallow. Siinäkin on erinomainen mattainen ja pehmeä koostumus ja kaunis vaalea sävy. Se on vähän kylmempi ja vaaleampi kuin Clarins Sweet Lilac, joten olen välillä vähän huijannut tämän kaksikon kanssa yhden luomivärin meikissä ja levittänyt Clarinsin liikkuvalle luomelle ja kirkastanut sitä sisänurkasta ja häivyttänyt yläpuolelta Marshmallowilla. 

Viva la Divan isot luomivärit maksavat Tukholman Åhlensilla 50 kruunua eli 5,65 euroa. Niissä on mielestäni loistava hinta-laatusuhde.

Marshmallow on myös tummalla ja sinisilmäisellä ystävälläni ja se sopii mielestäni hänelle ihan yhtä hyvin kuin minulle, joka olen hyvin vaaleaihoinen ja vihreäsilmäinen. Tämä vaalea liila onkin hyvä sävy, sillä se sopii varmaan melkein kaikille. Ehkä sitä sen takia onkin niin usein tarjolla meikkikokoelmissa, myy varmaan ihan hyvin.





Tässä vielä swatchit luomiväreistä, ylemmässä kuvassa auringonvalossa ja alemmassa varjossa.

Luomivärit ylhäältä alas siis:

Dior Purple Gem
Wet n Wild Kitten
Clarins Sweet Lilac
Viva la Diva Marshmallow





Alla vain vähän Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -luomivärinpohjustajaa. Sävyt ovat siis aika hentoiset.

Meikkiin laitan aina näiden alle Goshin voidemaista luomivärinpohjustajapuikkoa Love that Violet. Näihin swatcheihin en sitä nyt kuitenkaan laittanut, että se ei vääristäisi sävyjä.





Lisäksi kaivoin varastoistani yhden luomivärin liilaan meikkiin alaluomelle Viva la Divan vaaleanliilan rajauskynän 12 Purple Rain. Mielestäni nämä vaaleat sävyt kannattaa aina pohjustaa jollakin. Tahmean rajauskynänkin päälle ne tarttuvat hyvin.

Purple Rainin olen ostanut kesällä 2009 Eckerö Linen Tallinnan laivalta, jossa myös myydään Viva la Divaa, koska se on ruotsalainen laivayhtiö.





Näiden singleluomivärien lisäksi minulla on yksi vaaleanliila luomiväripaletti, L'Orealin jo edesmenneen Color Appeal Trio Pro luomiväripalettimallin 307 Lilas/Lilac.

Lilacilla saa ihanan keväisen hemppismeikin. Minulla tulee siitä aina mieleen vanhempieni omakotitalon pihalla keväisin kukkivat valkoiset ja vaaleanliilat syreenit. 

Lilacin alin sävy on samaa sinisempää ja kylmempää sävymaailmaa kuin Wettiksen Kitten. Keskimmäinen liila on puolestaan lämpimämpi ja muistuttaa sävyltään Viva La Divan Marshmallowta. Myös ylimmässä valkoisessa on ihana vaaleanliila häivähdys.

Lorkun Color Appeal Trio Prot ovat nykyään yhdessä purkissa samalla tavalla kuin tuo Viva la Divan Marshmallow baked-tyylillä ja nämä vanhanmalliset Trio Prot on korvattu Quad Proilla. Quad Proista en tykkää yhtään, sillä niistä puuttuvat omat lokerot luomiväreille, ja kaikki kolme sävyä on pressattu yhteen ja samaan lokeroon. Lisäksi niissä on mukana täysin turha voidemainen highlightersävy. Tiedätte varmaan mistä puhun, niitä on myynnissä joka marketissa.
  




Lilac on Eva Longorian vanha nimikkopaletti. Uusissa Quad Proissa Eva Longorialle nimetty paletti on puolestaan violetti-kultainen 331 Golden Plum, joka on sekin ihan kiva. Lilac on vain huomattavasti vaaleampi ja raikkaampi ja Golden Plum taas tummempi, murretumpi ja mausteisempi.

Eva Longorian paletit on tarkoitettu tummille silmille (dark eyes). Minulla on vihreät, mutta käyttelen niitä silti huoletta.

Ostin Lilacin kesällä 2010 Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kaupoissa sitä ei ole näkynyt enää aikoihin. Ilmeisesti muutama oli kuitenkin jäänyt Helsinki-Vantaan tax freen nurkkiin lymyilemään, niin että sain vielä tämän varmaankin nyt jo keräilyharvinaisuudeksi muuttuneen luomiväripaletin. Kälyni, jolla on jäisen vaaleansiniset silmät, osti samanlaisen ja se sopii hyvin myös hänelle.

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hawaiian Tropic Coconut Body Butterit ja vähän jotakin muutakin

Menin tänä aamuna Sokoksen 3 + 1 päiville ostamaan Hawaiian Tropicin Body Buttereita, jotka tulivat 3 + 1 päivillä tarjoukseen tänään perjantaina.

On muuten kätsää, kun Sokos aukeaa nyt 3 + 1 päivien aikana jo kahdeksalta aamulla, niin ehdin sinne jo ennen työpäivän alkua katsastamaan parhaimmat tarjoukset. Nyt on ollut vielä niin ihanan aurinkoisia aamuja, joten mikäpä olisi parempi tapa aloittaa perjantai kun shoppaamalla vähän Hawaiian Tropicia. 






Olin tutkinut Sokoksen 3 + 1 esitettä tarkkaan etukäteen ja suunnitellut ostokseni. Sepustin niistä teillekin etukäteen, joten ne jotka sen muistavat, saattavat olla vähän ihmeissään, että mitä tuossa alemmassa kuvassa noiden Hawaiian Tropicien alla nyt oikein lymyilee. Eli eikö ton muikkelin pitänyt vain ostaa ne Hawaiian Tropicinsa, eihän Maybellinen Watershine-huulikiilloista ollut mitään puhetta...






Eli voi ei, tässä kävi siis taas niin, että sorruin ostoslistani ulkopuolelta johonkin ihan muuhun kuin mitä suunnittelin.

Kohtalokseni koitui se, että Hawaiian Tropicit bongattuani minulle jäi vielä 15 ylimääräistä minuuttia hengailla Sokoksella ennen kuin minun piti olla töissä. Asiaa ei auttanut se, että olin lukenut Sensaistin Terhenin suosittelun Maybellinen Watershine-huulikiilloista, joiden piti tulla myyntiin vasta lauantaina.

Havaitsin Watershinet kuitenkin Maybellinen hyllyssä tarjouksessa jo tänään perjantaina, ja se oli sitten menoa se.






Koska rakastan nykyään kaikkia persikan sävyjä, minua kiinnosti ensin alempana näkyvä oranssinen Crystal Rocks. Sitten ajattelin, että jos se osoittautuisikin oikein hyväksi, niin olisihan toki kiva, että minulla olisi sama huulikiilto myös kylmempisävyisiin meikkeihin sopivana vaaleanpunaisena. Ostin siis myös ylempänä näkyvän Cutie Pien.

Maybellinen Watershine-huulikiillot maksoivat Sokoksella tarjouksessa 5,50 euroa, kun oikea hinta on 6,90 euroa.

Vinkkinä myös Helsingin keskustan Sokoksella asioiville, että tarjouskoreissa oli näitä kiiltoja vain muutamassa sävyssä, mutta Maybellinen standissa olivat kaikki sävyt, ja kaikki olivat myös tarjouksessa.  

Tuota Cutie Pieta ehdin jo töissä testaamaan, eikä kaduta. Oikein ihana runsas ja kermainen shimmerinen huulikiilto. Kauniisti tuli väriä, miellyttävän tuntuinen ja hyvä pysyvyys. Muistutti vähän aiemmin ostamaani Too Facedin Glamour Gloss Pillow Talkia. Maybellinen Cutie Pie on siis budjetti-Pillow Talk, köyhän tytön korvike. Sillä budjetilla saan nyt vähän ollakin, kun olen taas hölvännyt kaikki rahani tuonne 3 + 1 päiville.






Hawaiian Tropicin kookos-vartalovoit vaikuttavat myös ihanalta. Sanoisinko, että näissä on nyt onnistunut brandays. Niin söpöt nuo pirteän pinkit purkit, tulevat tekemään näiden käyttämisestä ilon. 

Nämä Hawaiian Tropicin iloiset tuotteet ovat oikein ihanaa väriterapiaa. Kuvassa body butter -purkkien päällä myös eilen ostamani Hawaiian Tropicin Sun Kissed Lips -huulivoiteet.

Näiden hyväntuulisten Hawaiian Tropicin tuotteiden käyttäminen on niin hauskaa, koska mielikuvissani olen tietysti heti hot and happening in the sunny Cali. Vähän niin kuin à la Laguna Beach. Siis obviously I´m not, koska juuri tunnustin olleeni mm. tuolla Sokoksen tarjouspäivillä tänään, mutta a girl can dream...  

torstai 24. maaliskuuta 2011

Hawaiian Tropic Sun Kissed Lips -huulivoiteet

Hawaiian Tropicin Sun Kissed Lips -huulivoiteet olivat keskiviikon tarjoustuotteena parhaillaan käynnissä olevilla Sokoksen 3 + 1 -päivillä.






Huulivoiteita oli kahdessa eri tuoksussa ja maussa: Island Berry ja Mango Papaya. Ostin molemmat, sillä halusin kokeilla kumpaakin.

Näiden huulivoiteiden paras puoli on todella korkea aurinkosuojakerroin: 25. Se voi olla tarpeen taas kesällä, jos tulee yhtä aurinkoista ja lämmintä kuin viime kesänä.

Ulkoilen paljon, pyöräilen ja juoksen, joten kaipaan vaalealle ja herkälle iholleni kunnon suojakertoimia. Pahinta on merellä: siellä eivät tahdo mitkään suojakertoimet riittää monen tunnin auringonpaisteessa.

Muutenkin nämä Hawaiian Tropicin huulivoiteet ovat ihanan kesäiset: niiden hedelmäiset ja herkulliset värit, tuoksu ja maku saavat kaikki minut kaipaamaan kesää. Tule jo ihana kesä!

Minusta nämä Hawaiian Tropicin Sun Kissed Lipsit ovat enemmän huulivoiteita kuin huulikiiltoja, vaikka tuubeissa lukeekin "moisturising lip gloss". Nämä ovat melko värittömiä huulilla, mutta kiiltoa ja jonkin verran kosteutustakin kyllä tulee. Koostumus on kyllä melko vetinen.

Kuuntelin huvikseni Sokoksella näitä ostaessani kahden typsyn keskustelua näistä. Ihan samoilla linjoilla olivat kuin minäkin arvellessaan, että näistä ei ehkä tulisikaan niin kauheasti väriä vaan enemmänkin vain kiiltoa. Silti he päätyivät varmuuden vuoksi punaisiin island berryihin, kun "mä en ainakaan haluais oransseja huulia, hui kauhee". Turha pelko siis, huulet eivät muutu mango papayasta oranssiksi, mikä minusta on vähän harmikin. Minusta oranssin persikkaiset huulet voisivat olla kesällä ihan kivat ja raikkaat.

Hintaa näillä Hawaiian Tropicin huulivoiteilla oli 3 + 1 päivillä 4,70 euroa, kun normaalihinta on 6,90 euroa. Hawaiian Tropic ei kyllä edes kuulu Sokoksen normaalivalikoimaan, vaan sitä on saatavana vain nyt 3 + 1 päivien ajan.

Huomenna 3 + 1 päivillä ovat sitten tarjouksessa Hawaiian Tropicin vartalovoit Lime Coolada ja Coconut Body Butter (8,50 euroa, normaalihinta 12,90 euroa). Nekin aion ehdottomasti käydä ostamassa.

Tykkään Hawaiian Tropicista brandina. Se on vanha ja perinteikäs amerikkalainen aurinkosuojatuotteiden valmistaja, jonka alkusijat ovat aurinkoisella länsirannikolla. Pakko siis luottaa Hawaiian Tropicin asiantuntemukseen, sillä aurinko Kaliforniassa on kuuma ja polttava!






Ostosten mukana Sokokselta sai kivana yllätyksenä ensi viikolle - 15 %:n alennuskupongin mistä tahansa normaalihintaisesta tuotteesta.

Minulla on loppupuolella Goshin tummanruskea rajauskynä Velvet Touch Eye Liner sävyssä Truly Brown, joten ajattelin hyödyntää kupongin siihen. Goshia saa vain Sokoselta. Rajauskynien normaalihinta on 10 euroa, joten kyllä siitäkin sitten vähän alennusta saa, kun olisin joka tapauksessa ostamassa jossakin vaiheessa uuden.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Sokoksen 3 + 1 päivää kosmetiikkatarjoukset

Kevät on alennusmyyntien aikaa.

Tällä viikolla ovat vuorossa Sokoksen 3 + 1 päivät, jotka ovat ke 23.3.-su 27.3.2011. Näiden jälkeenhän ovat sitten vielä tulossa Stockkan Hullut Päivät.

3 + 1 päivillä on perinteisesti ollut hyviä kosmetiikkatarjouksia. Olen poiminut taas sieltä minua kiinnostavia juttuja, koko kuvastoon pääsette tästä.

Vakioparfyymini Lanvinin Éclat d'Arpège on usein ollut 3 + 1 päivillä tarjouksessa, niin nytkin.

Olen käyttänyt sitä ja vain sitä vuodesta 2007, jolloin sitä ekan kerran tuoksuttelin ja ihastuin.

Sitä on todella vaikea löytää maailmalta lentokentiltä, joten hamstraan sitä yleensä varastoon. Tällä kertaa kuitenkin passaan, sillä minulla on ennestään jo kaksi pulloa varastossa. Viimeisin pullo on Kicksistä, jonne sitä oli yllättäen ilmaantunut myyntiin. Siellä sen hinta oli klubitarjouksena 28,50 euroa, Sokoksella nyt 29 euroa.

Surun päivä on se päivä, jolloin Éclat d'Arpègea ei enää saa mistään. Nytkin sitä on vuosi vuodelta aina vaikeampi löytää, joten aina pelkään, että se on lopetettu kokonaan.

Tänään keskiviikkona 3+1 päivillä on myös erä Goshin meikkejä, alkaen 3 euroa. Jos sieltä löytyisi edullisesti kivoja kynsilakkoja, voisin harkitakin. Minua on jäänyt kaduttamaan mm. Goshin vaaleanpunaisen-hopeinen Frou-Frou, joka ei ole enää Goshin valikoimassa.

Goshin loistavat puikkomaiset luomivärit Love that... tuskin ovat alessa. Käytän niitä aina puuterimaisten luomivärien alla pohjustukseen, joten nappaan toki mukaan jos niitä tuohon hintaan näkyy, kun normaalihinta niillä on 10 euroa. 
  
Sitten keskiviikon kivoin tarjous eli Hawaiian Tropicin Sun Kissed Lips -huulivoiteet 4,70 euroa.

Suojakerroin on näissä 25, joten nämä ovat täydellisiä jos tulee yhtä aurinkoinen kesä kuin viime kesä oli. Voi kun tulisi, olisin sit valmistautunut.

Tuoksuina näissä on ihanat island berry ja mango papaya.

Perjantaina Sokoksella on lisää Hawaiian Tropicia tarjouksessa, eli lime coolada ja coconut body butterit 8,50 euroa.

Tavaraa näissä on saman verran kuin rakastamissani Body Shopin vartalovoissa eli 200 ml. Hinta on kuitenkin huomattavasti halvempi, sillä Body Shopin vartalovoit maksavat normaalisti 17 euroa ja tarjouksessa 12,50 euroa.

Olen himoinnut näitä jo Tukholman Åhlensilla, mutta en ole raaskinut ostaa. Lisäksi tämän kokoisia nesteitä ei saa lentokoneeseen käsimatkatavaroissa, joten suhteemme tiellä on ollut muitakin esteitä kuin usein heikoksi osoittautuva itsehillintäni. 

Mielestäni kyllä Sokos ei normaalisti edes myy Hawaiian Tropicia, mutta olkaamme iloisia että meitä on nyt tällainen onni kohdannut.

Tukholmassa asuvalla ystävälläni on näistä Hawaiian Tropicin body buttereista tuo lime coolada ja ainakin se on aivan ihana, joten nämä ovat minulle definite yes yes. Taidan ottaa tuota kookosta pari purkkia, kun se on lempituoksujani muutenkin, niin ei myöskään tuoksuta ystäväni kanssa aivan samalle.

Säästäkää näitä sitten pliis mullekin, sillä pääsen perjantaina Sokokselle vasta illalla. 

Perinteisenä 3 +1 päivien ja Sokoksen muidenkin alennuspäivien hankintana ostan vielä varmaan ainakin pullon Maybellinen vihreää kynsilakanpoistoainetta. Se on suosikkini, sillä käteni eivät kestä Dependin vihreää, josta saan valitettavasti allergiaoireita, vaikka se muuten hellävarainen onkin.

En ole varmaan ikinä ostanut tuota Maybellinen vihreää normaalihinnalla, kun se on aina Sokoksen aleissa tarjouksessa 4,90 euroa.

Viimeisenä vielä paras eli Clarinsin upeat Color Quench -huulivoiteet ovat alennuksessa sunnuntaina 9,90 euroa. Niiden normaalihinta on 18,30 euroa, joten tarjous on erinomainen. Näiden vuoksi voisin ehkä jopa tinkiä periaatteistani ja vaivautua sunnuntaina kaupungille.



Muita kosmetiikkatarjouksia Sokoksella keskiviikkona ovat mm. ihana luksusvoide Sensai Silk Brightening Cream -päivävoide 49,90 euroa (77,50 euroa), Elizabeth Arden 8 Hour Cream -käsivoide 9,90 euroa ja Osis Session ja Freeze -hiuslakat 13,90 euroa (22,90 euroa)

Torstaina Clinique Clarifying Lotion -kasvovesi 2 tai 3 jättikokoisena 35,90 euroa ja Biothermin vartalovoiteita.  

Perjantaina mm. Sensain puhdistuspakkaus 32,90 euroa (48,70 euroa) ja lauantaina Lumenen voiteita ja Blueberry Volume -maskara 10,90 euroa (14,90 euroa). 

Minä jätän nyt nämä tällä kertaa väliin, mutta menkää te!  


J.K. Pahoittelen kuvien osittain huonoa laatua. Esitteen paperi oli niin ohutta, että välillä oli vaikea saada siistejä kuvia.  

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Lumene Quick & Chic -kynsilakka Eternity, Ikuinen huuma

En ole ostanut Lumenen kynsilakkoja moneen herran aikaan. Viimeksi ehkä lukiossa noin 15 vuotta sitten jonkun onnettoman pullon. Ja pliis, älkää laskeko kuinka vanhan se tekee minusta nyt. Onneksi ne kynsilakat ovat kuitenkin kadonneet jonnekin jo aikaa sitten.

Mutta voitte kuvitella, että oloni oli lievästi nostalginen hankkiessani taas tällaisen perinteisen sinikorkkisen pullon.






Lumene Quick & Chic -kynsilakka numero 10, Eternity eli Ikuinen Huuma on ihan nätti, ruusuisa vaaleanpunainen kynsilakka runsaalla hopeisella shimmerillä. Melkein jopa metallinen. Way to go Lumene, viimeksi kun me oltiin tekemisissä, niin shimmeriä ei oltu varmaan vielä keksittykään.

Minut innoitti tähän harvinaislaatuiseen Lumene-ostokseen se, kun pääsin tammikuussa ekan kerran Tokmanni-halpiskauppaan. Helsingissä lähettyvillä ei ole mitään tällaisia halpiskauppaketjuja, joten olen ollut syvästi kateeellinen kaikille, jotka löytävät niistä niitä halpoja puolalaisia Eveline Cosmetics -kynsilakkoja ja muita räväkänvärisiä glitterpommeja.

Niinpä olin aivan onnessani kun pääsin vihdoinkin penkomaan tuonne Tokmannin kosmetiikkaosastolle. Halvat on huvit kuulkaa! Stockkalle pääsee koska vaan, mutta Tokmanni onkin vähän eri juttu...

Loppujen lopuksi aloin kuitenkin arkailla Tokmannin valikoiman edessä, enkä sitten kuitenkaan uskaltanut ostaa niitä vähän epämääräisennäköisiä glitterlakkoja, vaan pelasin varman päälle ja valitsin tämän Lumenen Eternityn.

Mun mielestä kuitenkin sekin lasketaan halpakauppaostokseksi, sillä hintaa oli vain 2,50 euroa.







Jännitys olikin sitten suuri, että miten tämä käyttäytyisi lakattaessa ja miltä näyttäisi kynsissä.

Ihan hyvin se levittyi muutamalla kerroksella peittäväksi ja ihan kivalta myös näytti. Arvosanaksi antaisin ihan kiva 7, ei huono eikä hyvä. Eli ihan kelpo kynsilakka tähän hintaan. Ei nyt mikään maailman näyttävin ja ehkä jopa vähän tylsä, mutta ihan tasaisen varma ja luotettava suoritus. Hyvä Lumene!  

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Giorgio Armani Eyes to Kill -luomivärit

Viime viikolla 14.-20.3.2011 Stockkalla oli Kaunis Kevät -tapahtuma. Tapahtuma oli suunnattu kanta-asiakkaille ja koski lähinnä selektiivistä kosmetiikkaa eli kalliimpia luksusmerkkejä.

Minä olen nykyään innostunut lähinnä halvemmista kosmetiikkatuotteista, joissa voi rohkeammin kokeilla kaikenlaista erilaista ja tehdä loistavia löytöjä. Olen vihdoin oppinut, että hinta ei aina takaa laatua ja halvemmistakin merkeistä voi löytää todellisia helmiä. Mutta don't get me wrong, sitä ihanammilta tuntuvat ajoittaiset Chanelit ja Diorit aina siellä välissä. Ne vaan tuntuvat vielä kivemmilta, jos välillä kokeilee vähän muutakin. 

Stockkan kanta-asiakkaat saivat Kaunis Kevät -tapahtumaan alennussetelin, jolla sai - 20 % pois normaalihintaisesta tuotteesta luksuskometiikan merkeiltä.

Ja ei tytöt, MACia ei valitettavasti laskettu mukaan tässä jaossa, vaikka esim. Joe Blasco ja Nuxe olivatkin päässeet mukaan Stockkan listalle.

Minä tartuin kuitenkin tilaisuuteen ja ostin ne aiemmin haaveilemani Giorgio Armanin voidemaiset Eyes to Kill -luomivärit.

Giorgio Armanilla ei ollut Kaunis Kevät -tapahtumassa mitään tarjouksia uutuustuotteista tms. kuten useimmilla muilla merkeillä. Giorgio Armanin Kaunis Kevät -etuna oli, että ostaessaan kaksi Giorgio Armani Beauty -tuotetta sai kaupan päälle yläkuvassa näkyvän meikkilaukun sisältöineen (3 matkakokoista tuotetta, arvo 60,-).

Sama Eyes to Kill Excess- ripsivärin mainos kuin kuvassa oli muuten myös uusimman Gloria-lehden takakannessa. Valitettavasti minä olen niin vanha haahka, että en tunne juuri ollenkaan Giorgio Armanin uutta mainoskasvoa Megan Foxia. Confessions of a teenage drama queen, joo, ja sillai, joten ihmettelen vähän, että kenelle tämä Armanin kampanja on nyt suunnattu. Luulen, että Megan Fox on enemmän parikymppisten typyjen suosikkeja kuin meidän kolmekymppisten. En usko, että kaksikymppiset shoppailevat Armanin kosmetiikkaa ihan jatkuvasti, sillä se on hintatasoltaan minusta aika kova kaikille nuorille, joihin kyllä vielä itsenikin lasken. No, aina ei voi näitä markkinointijuttuja ymmärtää... 






Armanin kaupanpäällismeikkilaukun mukana sai kuitenkin ihan oikealle kohderyhmälle eli + 25-vuotiaille tarkoitettuja näytteitä Giorgio Armanin uudesta Regenessence -ihonhoitolinjasta.

Armanin mukaan "There is skin and then there is Armani skin.".

Minulle se riittää ainakin toistaiseksi suositukseksi. Regenessencen takana on kyllä kymmenen vuotta tutkimusta ja patentit. Tuotteiden tarkoitus on uudistaa ihoa ja ne sisältävät pellavansiementä, Proxylania (never heard) ja C-vitamiinia. C-vitamiinin tiedän, ja sitä sisältävät tuotteet yleensä heleyttävät ihoani ihanasti. Kai tyypillisenä kosmetiikkaa ostavana naisena tämä luettelo riitti vakuuttamaan minut, samoin kuin viittaus huippukosmetiikkamerkki La Merin tuotteisiin, joita nämä Armanin uutuudet kuulemma muistuttavat. Joo tiedän, olen tosi helppo, soooo easy. 

Meikkilaukku sisälsi näytteet Regenessencen kasvovedestä (pre-regenerative & retexturizing lotion) ja silmänympärysvoiteesta (eye rejuvenating serum) sekä pikkupullon Armanin uutta Idole d'Armani -tuoksua.

Lisäksi Stockkan myyjä oli ihana ja antoi minulle näytteen myös Regenessence-sarjan kiinnostavimmasta "star product"ista Youth Regenerator -seerumista (in 1 month you gain up to 6 years of youth).  

Ja ihan kuin nämä freebiet eivät olisi olleet jo riittävästi, niin sain vielä - 20 %:n alennuksen ostamistani Eyes to Kill -luomiväreistä.






Eyes to Kill -luomivärien normaalihinta on huikeat 38 euroa purkki, mutta sain ne nyt siis 30,40 eurolla kappale.

Eyes to Kill -luomivärejä on 12 eri sävyä.






Ihastuin Lancomen syksyn 2010 French Coquettes -kokoelmassa uuteen voidemais-puuteriseen luomiväriin sävyssä Cherry Chérie (viininpunainen). French Coquettes -kokoelman luomivärit eivät kuitenkaan koskaan tulleet Suomeen myyntiin. Minulla on ollut myös merkittäviä vaikeuksia saada hankittua Cherry Chérieta ulkomailta, sillä Lancomen nettikaupat eivät toimita Suomeen.

Stockkan Lancomen myyjä suositteli minulle Cherry Chérien tilalle Armanin Eyes to Kill -luomiväriä sävyssä 2, joka näkyy yllä olevassa kuvassa vasemmalla. Armani Eyes to Kill kakkonen on oikeastaan musta punaisella shimmerillä, mutta levitettynä se lähestyy kyllä tummaa viininpunaista.

Swatcheissa sen rinnalla näytti upealta hohtava vaaleanpunainen numero 7, joka on kuvassa oikealla. 

Sen verran minulla on tervettä kunnioitusta tuota tummanpunaista, melkein mustaa numero kakkosta kohtaan, että halusin sille kaveriksi jonkun helpomman sävyn, jonka avulla sitä voi yrittää vähän keventää ja häivyttää. Tykkään myös käyttää varman päälle saman sarjan tuotteita yhdessä, joten siksi en kuvitellutkaan voivani hyödyntää Armanin häivyttämiseen aiemmin hankkimaani L'Orealin vastaavaa voidemais-puuterista vaaleanpunaista Color Infaillible -luomiväriä 4 Forever Pink. Eroa ei varmaan huomaisi kukaan muu kuin minä, mutta itse tietäisin aina, että niitä ei ole oikeasti tarkoitettu yhdessä käytettäväksi ja se olisi vain väärin






Purkissa nämä Armanin Eyes to Kill -luomivärit eivät näytä juuri miltään. Nämä myytiinkin swatcheilla, ei millään muulla.

En valitettavasti saanut valokuvaan millään tallennettua niiden kaikkea hohtoa ja intensiteettiä, mutta trust me, they do deliver.






Armani Eyes to Kill -luomiväri numero 2 (ylempänä) on kylmempi vaaleanpunainen ja menee aivan aavistuksen enemmän liilaan kuin L'Orealin Color Infaillible 4 Forever Pink (alempana).

Koostumuksessa luomiväreissä on selvä ero. Armani on huomattavasti silkkisempi ja hohtavampi kuin Lorkun Forever Pink, joka vaikuttaa siihen verrattuna paljon arkisemmalta. Siinä varmaan onkin juuri se päivittäiskosmetiikan ja luksuskosmetiikan - ja sen 27 euron -  ero.   

lauantai 19. maaliskuuta 2011

I want candy!

Onko teillä koskaan sellaista oloa, että ostatte samaa luomiväripalettia aina vain uudelleen?






Minulla on.

Vasemmalla ylhäällä Wet n Wildin Coloricon-trio Sweet As Candy ja oikealla L'Oreal Color Appeal Trio Pro Platinum Rose. 

Vasemmalla alhaalla Too Faced Eye Shadow Duo Poodle Puff ja oikealla IsaDora Light & Shade Eye Shadow duo Brilliant Oyster.

Kaikki kauniita, kaikki hohtavia ja kaikki vaaleanpuna-ruskeita. Ja kaikki kuitenkin vähän erilaisia.

Wet n Wildin Sweet As Candy on ainoa, jossa on mukana myös valkoista. Sen ruskea on huomattavasti tummempi kuin L'Orealin Platinum Rosen, jossa on nimensä mukaisesti hyvin ruusuisat värit. Kovin tummaa meikkiä Platinum Rosella ei saa, mutta nätin päivämeikin kyllä.

Too Facedin Poodle Puffissa ei ole ruskeaa, vaan rusehtava viininpunainen. Silti vaikutelma on hyvin sama kuin näissä muissa. Ja IsaDoran Brilliant Oysterin ruskea on hieno kylmä tummanruskea, joita yleensä on vaikea löytää.

What can I say? Minä vain rakastan tuota vaaleanpunaisen ja ruskean yhdistelmää, ja kaikki nämä ovat ihania. En edes pysty valitsemaan näistä suosikkiani.

Okei, jos vain yksi olisi ihan pakko ottaa, siis elämän tai kuoleman kysymyksenä, ottaisin tuon IsaDoran Brilliant Oysterin. Sen idea vaaleasta korostusväristä (da light) ja tummasta varjostusväristä (da shade) vain toimii, ja siinä on niin kauniit sävyt ja hohto.

Minulle tulee näistä luomiväreistä aina karkit mieleen. Myös Wet n Wildin luomiväripaletin nimi Sweet As Candy viittaa siihen.

Ja karkeista minulle tulee taas mieleen Sofia Coppolan iki-ihana elokuva Marie Antoinette (2006), jossa yhtä ihana Kirsten Dunst Ranskan kuningattarena huvitteli ystävättärineen Versaillesissa: joi shamppanjaa, tilasi mekkoja ja kenkiä, pelasi korttia ja söi leivoksia.


At 15 she became a bride.
At 19 she became a queen.
By 20 she was a legend.


Marie Antoinettessa oli muuten esillä paljon sitä persikanväriä, joka ei ole ollut muodissa pitkään aikaan, mutta johon olen nyt tänä keväänä niin ihastunut. Ja vaaleanpunaista, vaaleansinistä, vaaleankeltaista, vaaleaa liilaa; kaikkia suloisia pastelleja.





Kuva Kevin Chan, täältä.


Elokuvassa on ihana kohtaus, jossa soi taustalla I Want Candy (Bow Wow Wow) ja vain vilisee karkkivärejä, korkokenkiä, leivoksia, kauniita kankaita - ja naisia.

Marie Antoinette on yksi lempielokuviani.

Vaasassa Tikanojan Taidekodissa oli kesällä 2009 Rokokoo-näyttely, johon oli tehty Marie Antoinette -huone. Siellä pyöri isolla valkokankaalla Marie Antoinette -leffa ja se oli täynnä pitsiä, silkkinauhoja, koruja ja leivoksia. Upeaa, millaisia elämyksiä taidemuseokin voi tuottaa.

Pastellinvärisiä Macarons-leivoksia taas saa kalpeanvihreissä laatikoissa Pariisista Champs Elyséesltä Laduréelta.


Ihanaa viikonloppua teille ihanat!

torstai 17. maaliskuuta 2011

Body Shopin Brazil Nut vartalovoit ja -kuorinta

No voi ei, eihän siellä Forumin Body Shopin Hintasirkuksessa niitä vadelmavartalovoita ollut. Eikä kuulemma tulekaan, ei edes kesäksi. Myyjät ystävällisesti selvittivät sen minua varten.






Voi surku. Mutta ihania, herkullisentuoksuisia ja täyteläisen kermaisia Brazil Nut vartalovoita ja vartalonkuorintoja onneksi oli.

Vadelmavartalovoiden kanssahan minulla kävi Body Shopin tammikuun alessa huonosti, kun ehdin saada vain yhden purkin ennen kuin ne loppuivat. Samoin Brazil Nutteja ehdin ostaa vain yhden ystävälleni. Kun menin hakemaan niitä lisää, ne olivat jo loppuneet.

Vadelma- ja mustikkavartalovoit sekä Brazil Nutit ovat Body Shopissa kampanjatuotteita, jotka eivät kuulu normaalivalikoimaan. Siksi niitä kannattaa haalia silloin kuin niitä saa. Get it while you can!






Vahingosta viisastuneena otin nyt siis kaksi Brazilian Nut -vartalovoita ja yhden vartalonkuorinnan. Toisen vartalovoista voisin kyllä lahjoittaa äidillenikin, jos hän tykkää sen tuoksusta.  

Brazil Nut taitaa olla suomeksi parapähkinä.

Brazil Nut Body Butter on Body Shopin mukaan:

An intensive, creamy all-over body moisturiser. It absorbs into the skin easily, helping to condition, soften and smooth the skin and prevent dryness. Contains moisturising Community Trade brazil nut, shea and cocoa butter.

  • Best if you want to: Lavish your skin with a rich cream that softens, conditions and moisturizes up to 24 hours with a delectably nutty scent.


  • Best for: dry skin


  • How it works:


    • Community Trade Brazil nut oil moisturizes and softens skin.
    • Community Trade shea butter moisturizes and softens skin.
    • Community Trade cocoa butter is an excellent moisturizer that melts at body temperature.





    Ja Brazil Nut Body Scrub:

    A luxuriously thick and creamy textured body scrub with evening primrose oil seeds and crushed walnut shells, the brazil nut body scrub's sweet scent makes it nearly good enough to eat. With Community Trade brazil nut oil, organic sugar and soya oil.

  • Best if you want to: Get soft, glowing skin with a creamy body scrub that has evening primrose seeds and crushed walnut shells to exfoliate.


  • Best for: dry skin


  • How it works:

    • Community Trade Brazil nut oil moisturizes and softens skin.
    • Community Trade cocoa butter is an excellent moisturizer that melts at body temperature, leaving skin soft and silky smooth.
    • Community Trade organic babassu oil moisturizes skin.


    Vartalo kannattaa kuoria noin kerran viikossa kuten kasvotkin, niin kosteusvoiteet ja niiden ravitsevat ja hoitavat aineet imeytyvät paremmin. Erityisesti jos käytätte itseruskettavia niin kuin minä toisinaan, kuorinta ennen itseruskettavan voiteen levitystä on tosi tärkeää. Muuten tulee helposti raidallinen lopputulos.

    Kaikki Body Shopin vartalonkuorinnat vielä tuoksuvat trooppiselle ja hyvälle, joten samalla saa ihanan hemmotteluhetken itselleen.

    Hintaa Brazil Nut vartalovoilla ja kuorinnoilla oli 12,50 euroa, kun normaalihinta on 17 euroa.







    Kaupan päälle sain vielä Pandan uusia, lisäaineettomia Natural-mansikkalakuja. Vaikka itse en lakuja syökään, tällaisista extrajutuista tulee aina hyvä mieli.

    Voisin antaa lakut vaikka pienelle kummipojalleni, jonka tapaan viikonloppuna. Luulisin niiden sopivan hyvin myös lapsille, kun niissä on kerran aitoa mansikkaa eikä mitään turhia lisäaineita. 




        


    Helsingissä oli taas tänään ihanan aurinkoinen ja keväinen päivä.

    Olen laulanut koko päivän mielessäni (en sentään onneksi ääneen töissä, herran jestas) Tavaramarkkinoiden vanhaa biisiä Kevät:

    On siis kevät, kuljen Hakaniemenrantaan.
    Tuuli ei tuule, mutta jalat vielä kantaa...

    Olin Hakaniemenrannassa tänäänkin. Arvaatte siis varmaan, mitä muuta harrastan näiden ihanien kosmetiikkajutskien lisäksi!