lauantai 22. syyskuuta 2012

Lancome syksy 2012 Midnight Roses -kokoelma

Lancomen tämän syksyn 2012 meikkikokoelman nimi on Midnight Roses.

Tuntuuko nimi tutulta? No sehän johtuu tietenkin siitä, että viime syksynä 2011 Lancome lanseerasi uuden version kuuluisasta Trésor-parfyymistaan nimellä Midnight Rose.

Kuinka paljon näillä kahdella asialla on sitten tekemistä keskenään, en ole ihan varma. Mutta ainakin myös Trésor Mignight Rose -tuoksun värimaailma oli violettia ja tuoksun mainoskasvolla, Harry Potterin ja Burberryn Emma Watsonilla oli mainoskuvissa samantyyppinen meikki kuin mitä nyt on Lancomen Midnight Roses -kokoelman mainoskuvissa.







Lancomen Midnight Roses -kokoelman kuvissa ei kuitenkaan ole Emma Watson. Miksi muuten ei, eikö se nyt olisi sopinut erinomaisesti? Paitsi että me haluaisimme tietenkin nähdä ranskalaisen Lancomen mainoksissa mieluiten ranskalaista naiskauneutta!

Lancomen Midnight Roses -kokoelmaa mainostavat arabikaunotar, tunisialainen Hanaa Ben Abdesslem ja Lancomen vakiokasvo, maailmankansalainen ja Isabella Rosselinin tytär Elettra Wiedemann.

Lancomen tämän syksyn Midnight Roses -look sopiikin mielestäni parhaiten tummille naisille. Toki tämä voi olla upea myös vaalealla, posliini-ihoisella kaunottarella tummana kontrastina.   

Midnight Roses -meikin keskipisteenä on ehdottomasti purppuranvärinen huulipuna.


Mysteerinen purppuranväri on muutenkin kokoelman innoittaja. Kerrotaan, että vuosisatojen saatossa muinaisen purppuraväriaineen resepti katosi. Se on edustanut äärimmäistä ja kiehtovaa haastetta värialkemisteille. Alkuperäinen purppurapigmentti uutettiin kotilolajista (Hexaplex trunculus) ensimmäisten Välimeren sivilisaatioiden aikaan. 


Lancôme-laboratoriot kertovat, että kolorimetrisiä menetelmiä hyödyntäen ne ovat nyt onnistuneet toisintamaan alkuperäisen purppuran sävyn ja siirtämään sen kosmetiikkaan erittäin hienojakoisen satiinihohtoisen helmiäisen avulla. Tätä purppuransävyä on siis nyt Midnight Roses -kokoelmassa.




 






Midnight Roses -kokoelman sydän ovatkin kolme uutta, upeaa purppuranväristä L'Absolu Rouge Mat -huulipunaa: 360 Rose Aphrodisia, 361 Rose Sotilège ja 160 Rouge Hynose. 

Huulipunat ovat koostumukseltaan mattoja, kuten yllättäen myös L'Absolu Crème de Mat  -huulikiillot. Niitäkin on kolme purppuran sävyä: 100 Potion de Amour, 300 Magie Pourpre ja 301 Prune Élixir. 

Huulipunien ja huulikiiltojen hinta on 36 euroa.

Koska huulimeikki on matta, ihosta tehdäänkin kontrastiksi kiiltävä. Hempeän vaaleanpunainen Blush Highlighter Moonlight Rose -korostuspuuteri on Lancomen mukaan koostumukseltaan uusi, vaahtokarkkimainen one-shot tuote ja sen hinta on 55 euroa. Puuteriin on Lancomen mukaan "vangittu se ainutlaatuinen valo, jossa Pariisi kylpee keskiyöllä".

Muutenkin Midnight Roses -lookin innoittajana ovat Pariisin "keskiyön ruusut", ylellisissä yksityisklubeissa öisin juhlivat viettelijättäret. 

Midnight Roses -kokoelmassa ei ole varsinaista luomiväripalettia, vaan ainoastaan Le Regard Pro -kulmakarvapaletti, jonka sävyjä voi toki varmaan käyttää myös luomiväreinä. Siinä on kolme ruskeaa sävyä ja vaalean beige highlighter. Pakkauksessa on myös pinsetit kulmakarvojen muotoiluun. Kulmakarvapaletin hinta on 49 euroa.

Midnight Roses -kokoelmaan kuuluu myös Hypnose Brow Shaper -kulmakarvageeli, joten tänä syksynä kulmiin todella panostetaan! Värittömän kulmakarvageelin hinta on 29 euroa.

Tumman huulipunan kanssa silmämeikin ei tarvitsekaan välttämättä olla tumma. Vaalealla naisella tumma huulipuna saattaa näyttää parhaalta kokonaan ilman silmämeikkiä. Sen sijaan voikin siis keskittyä kulmakarvoihin! 

Eilen muuten oli A-studiossa keskustelemassa poliitikkojen imagonrakennuksesta stylisti Minttu Vesala. Hänellä oli hyvin Midnight Roses -tyyppinen ladylike-look muhkean vaalean nutturan kanssa. Ymmärrän kyllä hyvin miksi hän oli sen trendikkäänä valinnut, mutta yhdessä tummahkon silmämeikin kanssa se oli sillä rajalla, ettei ollut vähän kovan ja vanhentavan näköinen. Vaikka Minttu Vesalalla sellaiset jylhät klassisen kauniit piirteet ja asenne onkin, että hän pystyi sen kyllä hyvin kantamaan. 

Kynsilakka Lancomen Midnight Roses -lookissa on tietenkin purppuranvärinen: 453 Infusion de Prune. Lancomen kynsilakat maksavat 24 euroa.

Lisäksi kokoelmaan kuuluu mattaava päälyslakka. Hauskaa kun nämä selektiivisen kosmetiikan branditkin ovat nyt vähitellen alkaneet omaksua näitä kynsilakkamaailman trendejä. Viime keväänä Diorilla oli tuoksuvat kynsilakat ja nyt halkeileva graffitilakka, ja Lancomella puolestaan nyt tämä mattaava päälyslakka.

Muuten tämä matan ja kiillon yhdisteleminen meikissä kuulostaa hyvin tutulta. Samaahan on harrastettu IsaDoran tämän syksyn Paradox-kokoelmassa, jonka esittelin aiemmin täällä

10 kommenttia:

  1. Kokoelma näyttää upealta tummatukkaisella posliininukke ihoisella naisella :), harmi vaan etten itse kuulu tähän kategoriaan.

    Karsastan hiukan noin tummaa purppuranpunaista huulimeikkiä, olen itse enemmän vaaleamman/neutraalimman huulimeikin ystävä.

    Uuden innostukseni myötä testasin myös kasvopaletin joka oli niin valtavan hohtava, että jätin sen suosiolla kauppaan.

    Tässä kokoelmassa ei siis ole mitään minua varten, mutta yleisilmeeltään se on kaunis.

    Suhtaudun Lancomeen muutenkin tänään äärimmäisen suopeasti, sillä löysin kauppareissulla pari jo aikaisemmin kiinnostanutta meikkituotetta -70 % alennuksella. Oi onnea ja poistomyyntejä :)

    VastaaPoista
  2. Eiko: Nuo tummat, purppuraiset huulipunat näyttävät tosiaan varmaan parhaalta kalpealla iholla, ja tasapainona on sitten oltava kyllä tumma tukka. Joka tapauksessa tämä look sopii mielestäni parhaiten tummille naisille, mikä on tietenkin ihan ymmärrettävää, onhan Lancome ranskalainen. :)

    Tämä kylmähkö ja dramaattinen Midnight Roses ei ole myöskään itselleni parhaiten sopiva kokoelma, mutta silti nuo violettiset huulituotteet ovat mielestäni upeita. Hienoa kun koko kokoelma on rakennettu voimakkaiden, räiskyvien huulipunien varaan. Yleensä kaikki lähtee aina luomiväreistä... :)

    En ole itse vielä swatchannut tuota Lancomen hohdepuuteria. Täytyy kyllä kokeilla että kuinka hohtava se Pariisin yö oikein onkaan. :)

    Hei, kuulostaa tosi hyvältä! Odotan ehdottomasti blogiin esittelyä! :)


    TylyMuija: Eivätkö olekin, nyt rohkeasti väriä ja violettia syksyyn! :)

    VastaaPoista
  3. Voih, tuo korostuspuuteri näyttää niiiiin kauniilta <3 <3
    Melkein tekisi mieli käydä ostamassa, vaikka korostuspuutereita minulta löytyy jo ennestään koko loppuelämäksi :D.

    Niin ja mulla olisi blogissa sulle tunnustus:
    http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2012/09/blogi-palkintoa-jalleen.html
    Kiitokset mahtavasta blogistasi!

    VastaaPoista
  4. Kiitos jälleen ihanasta kokoelmaesittelystä :) Harmillista, että sävyt eivät tässä kokoelmassa oikein minulle natsaa.

    Oletko muuten kokeillut IsaDoran voidemaisia luomivärejä jo? Bongasin ne tänään Stockalta ja vaikuttivat erittäin hyviltä, etenkin upea Galaxy-sävy! Hinta vain oli aika suolainen, jotakuinkin 16 euroa... :/

    VastaaPoista
  5. Anzu-Anssu: Korostuspuuteri on kyllä aivan ihanan näköinen, aivan kuin joku vaahtokarkki! :) Tärkeä osa näissä Lancomen tuotteissa on ehdottomasti kaunis ulkonäkö, sekin tuo iloa käyttöön. Jos vain sitten enää näin kaunista tuotetta raaskii käyttää. :)

    Oi miten kivaa, kiitos paljon! Täytyy käydä kurkkaamassa. Ja kiitos kauniista sanoistasi, lämmittivät kovasti mieltä. :)


    Elisa: Olepas hyvä, tosi kiva kun tykkäät näistä esittelypostauksista! Näitä kokoelmaesittelyitä on minusta myös ihanaa kirjoittaa. Vielä on tulossa tälle syksylle ainakin YSL ja Estee Lauder, ja ehkä Dior ja Chanelkin jos vain saan kuvat käyttööni. :)

    Mutta enpäs olisi kyllä niin varma etteikö Midnight Roses -look sopisi sinulle. Tuollainen violettinen huulipuna voisi olla sinulla ainakin juhlakäytössä todella upea, ehkä kylmän ruskean silmämeikin kanssa, ehkä kokonaan ilman silmämeikkiä tai pelkän ripsivärin kanssa...

    En ole vielä kokeillut IsaDoran voidemaisia luomivärejä, mutta huomasin toki että sellaisia on tulossa valikoimaan. :) Koostumus kiinnostaa kovasti, eli onko voidemainen ja kiiltävä, joka kuivaa puuteriseksi kuten L'Orealilla, Lancomella ja Giorgio Armanilla, vai enemmän vaahtomainen kuten aikoinaan MACilla. Aion ehdottomasti testata! Kiitos vinkistä, että ovat jo kaupoissa. Tosi kiinnostavaa! Ajankohta on mielestäni kyllä vähän erikoinen lanseeraukselle, sillä itse pidän voidemaisista luomiväreistä eniten kesäkuumalla. Vaikka ehkä on ajateltu pikkujoulukautta jos ovatkin metallisia. Miten jännittävää, palataan kyllä aiheeseen piakkoin!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kivasta esittelystä:). Harmi, etten oikein innostu ainakaan noista tummista huulipunista, joiden en usko sopivan minulle.

    Aiemmassa viestissä mainituista IsaDoran voidemaisista luomiväreistä minulla on hieman kokemusta. Silloin Anttilan kauneuspäivillä pääsin tutustumaan niihin. Sävyt olivat oikein kivoja ja kestävyys ihan hyvä. Muistaakseni ainakin 6 tuntia kesti ennen paakkuuntumisen merkkejä. Pakkaus on harmittavan pieni, jos oikein muistan 2 tai 4 ml. Hinta on myös korkea sellaiselle määrälle eli siinä 16 euron kieppeillä. Saatan kuitenkin ostaa tuotteen omaksi, jos löydän sellaisen jostain alennuksella;), tai kuulen tai luen jostain hyviä käyttökokemuksia. Olen kuitenkin kiinnostunut tuotteesta.

    VastaaPoista
  7. TQ: Olepas hyvä, niin kivaa kuulla että tykkäsit! :)

    Violetinsävyiset huulipunat eivät mielestäni sovi oikein minullekaan. Silti Lancomen Midnight Roses -kokoelma oli mielestäni hyvin kiinnostava. Virkistävää, että kokoelma oli rakennettu näin voimakkaasti yhden sävyn ja huulipunien ympärille. Jotenkin ihanan tyylikästä! :)

    Stockalla ei vielä ainakaan maanantaina ollut niitä IsaDoran uusia voidemaisia luomivärejä kun nopeasti kurkkasin. Mahtavaa, että pääsit tutustumaan niihin jo etukäteen silloin Anttilassa. Minun täytyy nyt käydä lähipäivinä uudelleen katsomassa josko olisivat tulleet Helsingissä jo kauppoihin.

    Hyvältä kuulostaa kyllä kesto! Oikein kiinnostavaa!

    Kuules, luulen että minun täytyy "uhrautua" ja lähteä testaamaan tuollaista voidemaista luomiväriä, vaikka usein pidänkin enemmän puuterisista. Voidemaiset voivat olla vaativampia häivyttää, mutta toisaalta niillä saa ihan erilaista intensitettiä ja kiiltoa kuin puuterisilla. Palataan siis varmaankin asiaan lähaikoina! :)

    VastaaPoista
  8. Onko taas pikkusen mun näköstä värimaailmaa... Syksy ja violetit! <3

    VastaaPoista
  9. Sonia: Tää on kyllä niin sun juttu. :) Violettia ja Lancomea. :) Sulle sopisi kyllä upeasti joku noista violettisista huulipunista. Olisi niin hieno, rohkeasti vain kokeilemaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)