keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Jennifer Lopez -meikki

Kaikkien brunettien esikuva, ihanista ihanin Jennifer Lopez konsertoi tänään 7.11.2012 Helsingissä Hartwall Areenalla.

Jennifer Lopez on myös L'Orealin kauneuslähettiläs ja mainoskasvo. Muita L'Orealin tähtiä ovat mm. ihanat naiset Claudia Schiffer, Doutzen Kroes, Gwen Stefani ja Eva Longoria. 

L'Oreal järjesti ennen konserttia kivan kilpailun, jossa kaksi onnellista voittajaa ystävineen saivat liput loppuunmyytyyn Jennifer Lopezin konserttiin. Lisäksi palkintoina oli Jennifer Lopezin inspiroimia meikkipaketteja. 






Jennifer Lopez on kuuluisa erityisesti hohtavasta ihostaan. Hänen ihossaan on tietynlainen terve hehku, "The Glow". Se korostuu vielä JLO:n ruskettuneella latino-iholla.

Meikissä JLO suosii ruskeita värejä ja luonnollisuutta. Huulet ovat täyteläiset ja nudet. Pääpaino on yleensä silmämeikissä ja kulmakarvat huolellisesti muotoiltu. Meikissä on usein lämpimiä pronssin ja kullan sävyjä. 

Jennifer Lopez -look on uskoakseni myös miesten mieleen, silä miehethän pitävät yleensä naisilla luonnollisemmasta meikistä.

L'Orealilla Jennifer Lopez -henkiseen, 50 euron arvoiseen meikkisettiin oli valittu True Match -meikkivoide sävyssä Honey, Glam Bronze La Terra -aurinkopuuteri, Shine Caresse -huulilakka sävyssä 402 Milady, ruskeasävyinen Color Riche Les Ombres Infiniment Bronze -luomiväripaletti sekä Volume Million Lashes Extra Black -ripsiväri.

Minulla ei ole noista tuotteista kuin Glam Bronze La Terra -aurinkopuuteri, jonka olen saanut aiemmin L'Orealilta. Aurinkopuuteri onkin hyvin olennainen osa JLO-lookin luomista.

Kuinka huolestuttavaa sen sijaan on, että onnistuin muutamassa minuutissa keräämään omista varastoistani kaikki tuotteet, jotka tarvitaan JLO -meikin aikaansaamiseen, ja vieläpä L'Orealilta.   







Pohjalle laitamme Sublime Bronze -itseruskettajaa, jolla me pohjoisen neidotkin saamme huijattua itsellemme lämpimän ruskean latino-ihon. Sublime Bronze on vaahtomaista, joten tasaisen rusketuksen saaminen sillä vaatii vähän huolellisuutta ja taitoa, mutta värisävy on kaunis kullanruskea.

Meikkivoiteeksi valitsisin ennemmin L'Orealin valoa heijastavan Lumi Magiquen, kuin True Matchin, joka ei ole minulle ennestään tuttu. Toinen tähän sopiva tuote olisi L'Orealin Nude Magique BB-voide, johon olen itse aivan ihastunut.

The Glowta lähdemme rakentamaan Lumi Magique -pohjustajalla. Jos ihosi on suhteellisen hyväkuntoinen, sitä voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen sen ohentamiseksi, kuten L'Orealin meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen minulle neuvoi.

JLO:n glow perustuu valoihin ja varjostuksiin. Niiden tekemistä varten on erinomainen Lumi-valokynä, jota voi laittaa silmänaluksille, kulmakarvojen yläpuolelle, poskipäille ja nenänvarteen. 

Valoisan hehkun vastapainoksi tarvitaan varjoa. Siihen voi käyttää Glam Bronze La Terra aurinkopuuteria, jota voi levittää kasvojen ja otsan sivuille, leuan alle, nenän molemmin puolin ja poskipäiden alle (imaise posket sisään, niin näet linjan, jolle aurinkopuuteri levitetään). Glam Bronze -aurinkopuuteri sopii myös vartalolle, joten sitä voi laittaa hehkun lisäämiseksi myös vähän dekolteelle. Kannattaa levittää isolla siveltimellä, jotta ei tule laikukasta jälkeä. Oma sävyni 01 on vähän oranssinen, joten poskipunaa ei välttämättä tarvita. Varjojen tummentamiseen voit tarvittaessa käyttää jotakin ruskeampaa ja neutraalimpaa sävyä.

Sitten päästään lemppareihini eli huulipunaan ja luomiväriin.

L'Oreal Color Riche Kiss & Blush on lempihuulipuniani. Tosi nätti, neutraali roosan-beige väri, joka sopii minulle (ja varmasti myös JLO:lle) erinomaisesti.

L'Oreal Color Lift Cocoa Lift on vanha luotettu ystävä ja yksi kaikkien aikojen suosikkiluomiväreistäni. Ihana kullanhohtoinen beige ja ruskea -duo, joka sopii hyvin kevyen JLO -silmämeikin luomiseen. Jennifer Lopez -meikissä erityisesti kulmaluulle on syytä saada vaaleaa hohtoa.  







Tässä on vielä vähän glamourimpi kuva Jennifer Lopezista iltameikissä.

Tässäkin on The Glow eli ihon hehku. Kuvasta näkee minusta aika havainnollisesti, että mihin kohtaan kasvoissa tulee laittaa valot ja mihin varjostukset. Silmämeikkiin on lisätty näyttävät irtoripset, ja huulipuna on viettelevä tummanpunainen. 

Suosikkini Jennifer Lopezin musiikkivideoista on Get Right, jossa Jennyllä voi nähdä useita eri lookeja: luonnollisen vaalean meikin, kullanhohtoisen ruskean glitter-silmämeikin, järkyttävän 90-luvun tyyppisen halpismeikin viivoiksi nypittyine kulmakarvoineen ja tummempine huulirajauksineen, näyttävän turkoosin afromeikin sekä sen kuuluisan hohtavan Jennifer Lopez -signature The Glow -meikin.  


Ihanaa konserttia niille onnellisille jotka ovat menossa, ja L'Orealille kiitokset Jennifer Lopezin kuvien lainasta!

2 kommenttia:

  1. Knääh..toi "krumeluuri"-otos näyttää semisti kuin maalaukselta..pikkusen tainnu raskaammalla kädellä kuvankäsittelijä tsuumailla.

    Huulet on kyllä kuvassa erittäin herkkuset.

    Ja kaunis daamihan tämä Loposen Jenni on ilman meikkiäkin.Ja se huikea kroppa =)

    VastaaPoista
  2. Tylymuija: Sinulla on aina niin hauskat kommentit, kiitos! :)

    Alemmassa Jennifer Lopezin kuvassa on tosiaan varmaan photoshop ollut työssä, näyttää melkein nukelta. Mutta meikki on upea, ja erityisen hieno on kyllä tuo viininpunainen huulipuna. Sopii erinomaisesti Jennylle! :)

    Jennifer on kuuluisa toki muustakin kuin hohtavasta ihostaan, eli Jennyn booty on myös maailmankuulu. Jätin sen esittelyn nyt kuitenkin vähemmälle tässä jutussa. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)