sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Meikki Estee Lauder Violet Undergroundilla ja muutakin kivaa Estee Lauderilta

Ihastuin Estee Lauderin tämän syksyn Violet Underground -kokoelman (juttuni siitä täällä) mainoskuvaan heti sen nähdessäni. 





 
Ihanasti käytetty pinkkiä ja viininpunaista luomiväriä ja yhdistetty ne tumman viininpunaisiin huuliin ja kynsilakkaan!

Olen ihaillut Estee Lauderin johtavaa meikkitaiteilijaa Tom Pecheuxta jo pitkään, ja nyt kun vihdoin tuli hänen suunnittelemansa, minun väreihini sopiva kausikokoelma, halusin ehdottomasti hankkia kokoelmasta muistoksi sen säkenöivän värikkään luomiväripaletin.






Violet Underground -luomiväripaletissa on viisi luomiväriä ja sen hinta on 55 euroa. 

Helsingin Stockmannilla oli viime viikolla Kauneuden juhlaa -tapahtuma, jossa mm. Estee Lauderin tuotteiden ostajat saivat kaupan päälle meikin. Varasin innoissani ajan siihen, sillä keksin, että samallahan minulla on mahdollisuus saada ammattilaiselta vinkkejä tuon ostamani luomiväripaletin käyttöön.










Tässä on ihana meikkitaiteilija Minna Granqvist, joka teki meikkini. 
 
Kesken meikkailujen yhtäkkiä selvisi, että MInna pitää myös Kosmetiikkaviidakko-blogia, jota olen lukenut melkein alusta asti. Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä Minna kertoo siellä kosmetiikan uutuuksien (myös Estee Lauder!) lisäksi työstään meikkaajana. Itse olen pitänyt valtavasti mm. Minnan häämeikkauksia käsittelevistä jutuista. Tunnelmallisia kuvia ja tosi kauniita meikkejä ja kampauksia!
 
Minna ei valitettavasti ole Stockan Estee Lauder -pisteellä pysyvästi, mutta hänet voi tilata GMC-Studion kautta myös yksityismeikkaukseen. GMC-Studion ideana on, että meikkauksen voi tilata suoraan kotiin, juhlapaikalle, hotelliin tai töihin. Minna on niin herttainen, valoisa ja taitava, että suosittelen häntä lämpimästi. Uskon varmasti, että hän tekee juhlapäivästänne täydellisen!
 




En ole aiemmin ollut Stockalla meikkauksessa MACia lukuun ottamatta, joten minua vähän jännitti, että miltähän tuntuu istua siinä Estee Lauderin pisteellä meikattavana kaikkien katseiden alla. 
 
Kaikki sujui kuitenkin oikein kivasti. Paikka oli rauhallinen ja Minna sai minut rentoutumaan. Yksi ihana blogituttukin pistäytyi ohikulkiessaan moikkaamaan kun istuskelin siinä.
 
Mutta sitten siihen tärkeimpään eli meikkiin!
Minna teki minulle päivämeikin Violet Underground -luomiväripaletilla, sillä olin vielä menossa takaisin töihin. Olikin hyvä tietää, että paletin kirkkaat värit taipuivat myös siihen. 

Silmämeikkiin Minna levitti pohjalle paletin persikkaisen beigeä sävyä koko liikkuvalle luomelle. Ulkonurkkaan hän teki varjostukset paletin burgundinpunaisella/ruskealla sävyllä. Pinkki väri tuli keskelle, eli ruskean ja persikan väliin. Lisäksi kulmaluulle tuli vähän persikkaa. 

Silmänrajaukset tehtiin Estee Lauderin ruskealla geelirajauksella, jonka päälle levitettiin vähän luomiväripaletin mustaa. Rajaus tuli ulkonurkasta vain puoleenväliin silmää. Lisäksi alaluomelle levitettiin rajauksenomaisesti paletin ruskeaa ja pinkkiä luomiväriä sekoitettuna.

Minna muotoili kulmakarvanikin geelilinerilla. En ole ikinä nähnyt vastaavaa, mutta ihan luonnolliset ja oikein hyvät niistä tuli.   

Huuliin Minna valitsi minulle Violet Underground -kokoelman Pure Color Gloss -huulikiillon sävyssä Rebellious Violet. Se oli putkilossa hurja vaaleanvioletti, mutta huulilla se näytti raikkaalta ja roosaiselta. Se teki meikistä täydellisen, eli sitoi silmämeikin kokonaisuudeksi. 

Sain myös vinkkejä siihen, miten ostamani Violet Underground -luomiväripaletin muita värejä voi käyttää. Esimerkiksi sinisellä värillä voi tehdä smoky eyes -tyyppisen meikin, tai sitten sitä voi käyttää kosteana rajauksiin. Sekoittamalla paletin sinistä ja pinkkiä luomiväriä kosteana saa kiiltävää violettia. Muutenkin luomiväripaletin sävyt ovat kostealla siveltimellä käytettyinä paljon voimakkaampia ja metallisempia.

Todella hyödyllisiä vinkkejä! Aion jatkossakin tehdä niin, että ostaessani esim. luomiväripaletin, kysyn sarjan edustajalta neuvoja sen käyttöön.





Tässä on ihana kassillinen Estee Lauderia. Ostin nimittäin muutakin Minnan vinkkien perusteella kuin pelkästään tuon luomiväripaletin.






Minna neuvoi minua sekoittamaan silmänaluksille tulevaa peitevoidetta silmänympärysvoiteeseen, jotta se kosteuttaisi paremmin eikä näyttäisi niin paksulta ja maskimaiselta.

Olen etsinyt hyvää silmänympärysvoidetta päiväkäyttöön, ja ihastuin tähän Estee Lauderin Advanced Night Repair Eyen koostumukseen. Se on geelimäinen ja tarpeeksi kevyt, joten se on helppo sekoittaa peiteaineeseen. Sitä voi käyttää sekä yöllä että päivällä.

Erinomainen vinkki, joten hankin sitten senkin. Hinta oli 60 euroa.  






Minna esitteli meikatessaan myös muita suosikkituotteitaan Estee Lauderilta, ja yksi niistä oli tämä Ideal Light -valokynä sävyssä 7 Soft Pink

Se on putkilossa vähän hurja kiiltävä vaalanpunainen, mutta heijastaa iholla todella kauniisti valoa. 

Minna kertoikin, että Estee Lauderilla on usein sen verran kirkkaita ja rohkeita värejä, että asiakkaat saattavat arastella niitä, jos näkevät ne vain yksinään pakkauksissaan. Ne pitää nähdä käytössä, sillä ne voivat olla aivan upeita, kuten tuo syyskokoelman vaaleanvioletti huulikiilto tai tämä vaaleanpunainen valokynäkin.

Suosittelisinkin siis rohkeasti kysymään selektiivisen kosmetiikan sarjojen edustajilta vinkkejä tuotteiden käyttöön. Konsulentit tuntevat sarjansa paremmin kuin kukaan muu, ja tietävät samoin, että missä siellä piileskelevät ne huipputuotteet.

Ostin siis Minnan erinomaisten vinkkien perusteella jälkeenpäin tämän valokynänkin. Sen hinta oli 34 euroa. 





Koska viime viikolla oli käynnissä Stockmannin Kauneuden juhlaa -tapahtuma, sai yli 100 euron Estee Lauder ostoksista kaupan päälle meikkipussin sisältöineen (arvo 120 euroa).

En yleensä tykkää näistä sarjojen ilmaislahjameikkipusseista kovin paljon, mutta tämä oli ihan tyylikäs.






Ja voi mitä kaikkia ihanuuksia siellä olikaan sisällä: 

- kaksipäinen Pure Color -silmänrajauskynä sävyissä Blackened Black ja Blackened Plum
- minikokoinen luomiväripaletti kanervan sävyissä
- Pure Color -huulipuna sävyssä Candy Shimmer
- DayWear-päivävoide matkakoossa
- Sumptuous Extreme -ripsivärin matkapakkaus
- Idealist -seerumin näytekoko
- minipullo Pleasures-tuoksua 

Meikkien sävyt sopivat erinomaisesti vihreisiin silmiini ja ostamaani luomiväripalettiin. Ihonhoitotuotteissa pidän kovasti kätevistä matkakoista, sillä matkustelen ajoittain aika paljon. 

Erityisesti minua kiinnostaa testata tuota Idealist-seerumia, niin legendaarinen tuote se on.






Lisäksi sain vielä paljon ihania näytteitä Estee Lauderin tuotteista. Näytteet ovat omasta mielestäni paras tapa tutustua sarjaan. Usein sieltä löytyy suosikkeja, joita haluaa ostaa lisää myös täysikokoisena. 

Tässä siis seuraavat näytteet Estee Lauderilta:

- Advanced Night Repair -yövoide ja silmänympärysvoide
- DayWear-päivävoide
- Perfectly Clean -kasvovesi ja putsari
- näytteet Estee Lauderin BB-voiteesta ja Revitalizing Supreme Anti-Ageing Creamista
- lisäksi sain näytteet kahdesta Estee Lauderin primerista, Matte ja Illuminating Perfecting Primerista. Olen harkinnut jommankumman ostoa, joten ihan mahtavaa päästä testailemaan molempia rauhassa. 


Aivan ihana hemmotteluhetki oli Stockmannilla Estee Lauderilla kesken kiireisen työpäivän. Kiitos vielä meikkaajalle Minna Granqvistille ja koko Estee Lauder -tiimille!

4 kommenttia:

  1. Sullahan on ollut sitten oikein super toiminnallinen Estee Lauder päivä :). Mut oikeasti juuri tuollaiset päivät on ihan parhaita kun samalla löytää uusia mielenkiintoisia tuotteita ja käyttötapoja joita ei ole osannut edes ajatella tai kaivata.

    Nyt toivon yhä enemmän, että Violet Underground-kokoelman silmämeikkipaletti on näiden leveysasteiden meikkaajille liikaa :).

    Kiitos muuten linkkivinkistäkin. Laitoin heti sähköpostipäivityksen uusiin blogikirjoituksiin, sillä toivon mukaan sarjan konsulentit saavat aina etukäteen tietoa uusista kokoelmista.

    Laita joskus silmämeikkikuvaa ko. paletillä tehdyistä meikeistä. Ja mieluiten vielä silmät auki, jotta saadaan kaikki ihastella millaiset supervihreät silmät paletti taikoo esille :)

    VastaaPoista
  2. Eiko: Oli oikein ihana sukellus Estee Lauderin maailmaan! :)

    Minulle oli tavallaan uutta, että sain rauhassa kuunnella kun meikkisarjan hyvin tunteva esittelijä kertoo tuotteista ja neuvoo suosikeitaan. Yleensä päätän itse etukäteen mitä haluan ostaa, ja sitten käyn vain nopeasti hakemassa sen pois. Nyt huomasin, että tämä ei ole välttämättä ollenkaan paras lähestymistapa. Ennemminkin kannattaisi kysellä sarjojen konsulenteilta mitä tuotteita he suosittelevat edustamastaan sarjasta, ja sitten kuunnella huolella vinkit tuotteiden käyttöön. :)

    Kuule uskoisin hyvinkin, että tuota Violet Undergroundia saattaa jäädä siellä alennusmyynteihin. Tai riippuu varmaan myös minkälaisia määriä on tilattu, mutta jos oikein ymmärsin, niin se ei ole liikkunut Helsingissäkään kovin hyvin. Kirkkaat värit varmaan säikyttävät asiakkaita, eivätkä he ole nähneet, että todellisuudessa sillä pystyy tekemään myös hyvin hillityn päivämeikin.

    Itse odotan, että tuota liilaa Rebellious Violet -huulikiiltoa jäisi myös aleeseen. Ihan täydellä hinnalla en lisää huulikiiltoja tarvitse, mutta piennellä alella saatan sen hankkia, sen verran raikas ja kiva väri oli.

    Kiva että blogivinkistä oli hyötyä! Kosmetiikkaviidakko ei päivity hirveän usein, mutta olen itse pitänyt siitä kovasti. Lisäksi kirjoittaja Minna oli livenäkin aivan ihana. Varmasti tilaan häneltä meikin itsekin taas johonkin suurempaan juhlaan.

    Tein jo perjantaina Violet Underground -meikin Minnan ohjeilla, ja oikein hyvin onnistui. Kuvat jäivät kuitenkin valitettavasti kiireessä ottamatta, kun olin menossa aamulla töihin ja vasta illalla juhliin. Mutta seuraavan kerran otan kyllä kuvat ja laitan tänne. Koitan laittaa lähikuvia, joista näkisi meikin paremmin kuin tuosta tämän jutun iphone-kuvasta.

    Olet niin murunen, kivaa kun kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  3. Oioi näyttää ihanalta, itse ostin tuotteita Macin Holiday collectionistä :) xx Carolin, Min Boudoir

    VastaaPoista
  4. Carolin: Minustakin tämä oli aivan ihana look Estee Lauderilta, todella kaunis ja innostava!

    Itsekin kävin kurkkaamassa MACin Holiday-kokoelman tuotteet Stockmannilla heti ilmestymispäivänä. Olisin ostanut perinteisen huulikiiltokokoelman, mutta niitä ei ollut vielä ainakaan silloin esillä. Nyt myöhemmin en ole katsonut kun ne ovat varmaan jo menneet, ainakin viime vuonna hävisivät nopeasti. :)

    Kiitos myös kun jätit kommentin niin löysin ihanan blogisi. Laitoin sen tuonne oman blogini sivupalkkiin ja luen sitä kautta. Luen jo Malenami-blogiakin på svenska, on tosi kivaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)