perjantai 23. marraskuuta 2012

Tommy Hilfiger shopping night & hajuvedet

Sain yhdeltä ihanalta lukijaltani palautetta, että häntä ainakin kiinnostavat nämä vaate- ja muotijuttuni kosmetiikkajuttujen ohessa. Niinpä jatkan näitä aina välillä ainakin omaksi ja hänen ilokseen.

Tällä kertaa on vuorossa Elle-lehden ja Tommy Hilfigerin tiistaina 20.11.2012 järjestämä Shopping Night täällä Helsingissä Tommy Hilfiger -liikkeessä. Tommy Hilfigerin oma liike avautui Mikonkadulle huhtikuussa 2012.

Yleensä yritän keksiä näihin vaate- ja muotipostauksiinkin jonkun yhtymäkohdan kosmetiikkaan. Tällä kertaa se on Tommy Hilfigerin hajuvedet.






Tässä on näyteikkunassa tyypillistä Tommy Hilfigerin Americanaa, American Classics. Punaista, sinistä ja valkoista. Samat Yhdysvaltojen lipun värit sopivat myös navy-tyyliin.

Olen muuten pitänyt noista Tommy Hilfigerin "The Hilfigers" -mainoksista kovasti. Niissä on aina koko suku eli eri-ikäisiä miehiä, naisia ja lapsia yhteiskuvassa pukeutuneena Tommy Hilfigerin vaatteisiin.

Ja nyt siis "Happy Holidays from the Hilfigers".






Pidän erityisesti Tommy Hilfigerin miestenvaatteista. Klassista ja tyylikästä, mutta rentoa New England -tyyliä.

Siitä loistoesimerkki on mielestäni tämä tummanharmaa villapaita ja raidallinen solmio -asu.  






Suurta itseironiaa ja huumoria osoittaa mielestäni se, että Tommy on nimennyt yhden parfyymeistaan tyyliin sopien Eau de Prepiksi. Eau de Prepia on saatavana sekä miesten että naisten versiona. 

Ensimmäiset hajuvedet Hilfiger lanseerasi 1990-luvun puolivälissä: kuuluisat Tommy for Men (1995) ja Tommy Girl (1996). Muistatte ehkä ne sini-puna-valkoiset pakkaukset ja kölniveden näköiset pullot.






Vuoden 2011 uutuus naisille oli Peach Blossom, joka sisältää persikkaa, karhunvatukkaa, cassista ja bergamotia. Sydäntuoksu on iiristä ja mimosaa ja pohjatuoksuna on kookosta, tonkapapua ja myskiä.

Peach Blossom oli minusta aika ihana, makean kukkainen hedelmätuoksu. Ihollani se muuttui kuitenkin aavistuksen tummaksi, ehkä juuri bergamotin ja myskin takia, joten en nyt ainakaan vielä hankkinut sitä.

Peach Blossom tulee suloisessa pikkuisessa pullossa, jossa on vaaleanpuna-tummansiniraidallinen rusetti.

Tämän vuoden uutuus Tommylta on puolestaan Pear Blossom, eli päärynänkukka. Pear Blossom oli jotenkin vähän itämaisempi ja valjumpi tuoksu kuin makea Peach Blossom, joten en pitänyt siitä niin paljon. 

Pear Blossom tulee kuitenkin yhtä söpössä pikkupullossa kuin Peach Blossom, mutta sen rusetti on vaaleanvihreä-tummansiniraidallinen. 






En siis ostanut Tommy Hilfiger shopping-illasta Peach Blossom -hajuvettä enkä myöskään vaatteita itselleni, mutta kylläkin jotakin muuta. 

Tommy Hilfigerin ostoskassitkin ovat valtavan tyylikkäitä sini-puna-valkoisine nauhoineen ja perusvihreine sisuksineen. 





Ostin Herra Pumpulipupulle joululahjaksi nämä sini-punaraidalliset sukat, sillä hän pitää raidoista ja purjehduksesta.

Lisäksi ihastuin Tommy Hilfigerin miestentuoksuista uuteen Man Sport -tuoksuun. Haistoin siinä ihanaa anista ja lakritsia, vaikka tuoksukuvauksen mukaan sen pitäisi sisältää inkivääriä, ananasta, mandariinia ja marunaa (artemisia). Sydäntuoksu on kurjenpolvea, sypressiä ja laventelia, ja pohjalla on santelipuuta ja ambraa. 

Otin varmuuden vuoksi 30 ml:n pikkupullon, sillä en tiedä tykkääkö Hra Pumpulipupu tuoksusta. Hinta oli 29 euroa, mutta siitä sai - 20 %:n alennuksen, niin kuin kaikista tuotteista shoppausillan aikana.  






Sitten vilkaistaan vielä goodie bagin sisältöä.

Tykkään hirveästi tällaisista tapahtumista. Tarjolla oli Moet & Chandon shamppanjaa, cocktailpaloja kuten Tommy Hilfigerin amerikkalaiseen imagoon sopien pizzaa sekä lähtiessä vielä nämä goodie bagit. 

Goodie bagista löytyi suomalaisen Four Reasonsin hiustenmuotoilutuotteita: Duster -muotoilupuuteri ja Shaper -muotoilusuihke. Minulla ei ole näistä aiemmin mitään kokemusta, joten mielelläni testaan.  






Koska kyseessä oli Ellen shopping-ilta, löytyi pussista myös joulukuun Elle-lehti.

Siinä ei ollut The Hilfigers -mainosta, mutta kylläkin iso juttu kauden uutuustuoksuista. 






Lisäksi saimme vielä Tommy Hilfiger -kynttilät, mikä oli mukava lahja näin marraskuussa.






Minun oli pakko kuvata teille vielä Ellen päätoimittajan Mirva Saukkolan leopardikuosiset Pfeiffer Leopard pupukengät, jotka on suunnitellut Minna Parikka. Mirva Saukkolan mekko oli Diane von Furstenbergin.

Lisää kuvia tapahtumasta on Elle-lehden sivuilla täällä

4 kommenttia:

  1. Juuri tänään katselin Parikan sivuilta noita kenkiä! Musta ne on mielettömän söpöt, sääli ettei itsellä ole varaa Parikan tuotantoon.

    VastaaPoista
  2. Heh, sähän oot ihan näiden shoppausiltojen vakkarikävijä! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva ilta vaikuttaa olleen, kurkkasin myös Ellen sivuilta :)

    Hih, Hilfigereiden perhe - totta muuten :) Jokaiselle löytyy jotakin!

    VastaaPoista
  4. Inna: Ne ovat kyllä supersuloiset! En muuten aina tykkää niin paljon Minna Parikan designeista, mutta noita pupu-kenkiä aloin tosissani harkita. Ne sopisivat niin hyvin bloginikin teemaan! :)

    Ihanimmat puput olisivat minusta sellaiset mokkaiset, täytyy katsoa jos investoin. Vaikka hinta on paljon, satsaan yleinsä kengissä laatuun, sillä olen huomannut sen kannattavan pitdemmän päälle. Mutta kalliit ne kyllä ovat, se on pakko myöntää! :)


    Kissis: Kieltämättä, viime aikoina olen ollut kyllä tosi usein. :)

    Mutta konsepti jotenkin puree minuun: yhdessä paikassa rauhassa saa skumppalasin kanssa katsastaa valikoimaa, ei huonompaa! :)


    Eveliina: Oli kyllä oikein kivaa, olen nyt kovasti innostunut tällaisista shoppaustapahtumista. Ihan eri lailla tulee tutustuttua merkkin ja liikkeeseen, ja lisäksi mahdollisista ostoksista saa vielä usein mukavan alennuksen. :)

    Olen ihaillut niitä The Hilfigers -mainoksia muotilehdissä jo pitkään. Kivaa katsoa aina, että miten joka kausi ryhmäkuvassa asut vaihtelevat. Usein mukana on myös koira tai pari. Todella hyvä mainosidea! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)