tiistai 11. joulukuuta 2012

L'Oreal pastellihiukset

Jos minulla olisi vaaleat hiukset, arvatkaa mitä tekisin nyt? Värjäisin ne pastellinvärisiksi L'Orealin uusilla L'Oreal Paris Preference Pastel -hoitosävytteillä!

Pastellinväriset hiuksethan ovat tuttuja muotinäytöksistä. Pastellinvärisiä polkkatukkia nähtiin mm. Chanelin Resort 2013 -malliston Marie Antoinette -teemaisessa näytöksessä Versaillesissa.

Parhaiten pastelllivärit sopivat platinanvaaleisiin hiuksiin, mutta niitä voi käyttää myös muuten vaaleisiin hiuksiin tai vaaleiden raitojen päälle.

 



L'Orealin Pastel-hoitosävytteissä on kaksi väriä: vaaleanpunainen Soft Rose ja aprikoosinvärinen Soft Peach.

Hoitosävytettä levitetään hiuksiin noin 15 minuutiksi. Sävy kestää hiuksissa noin kolme pesukertaa, ja ainetta riittää tuubissa noin kolmeksi kerraksi riippuen tietysti hiusten pituudesta. Värin lisäksi hoitosävytteen pitäisi tuoda hiuksiin kiiltoa ja helmiäismäistä hohtoa.

Oi, mikä valtavan ihana idea! Kivaa on myös se, että väri ei ole pysyvä, vaan sillä saa juuri sopivasti piristystä muutamaksi kerraksi. Ihanat pastelliset hattarahiukset!

Pastel-hoitosävytteiden suositushinta on vain 10,90 euroa.








L'Orealilla olisi ratkaisu myös siihen, miten me kaikki brunetit ja punapäätkin voisimme saada pastellisävytteisiin pohjaksi tarvittavat vaaleat hiukset.

L'Oreal Preference Blondissimes Absolute Platinum -hiusvärin pitäisi vaalentaa hiuksia jopa 8 astetta, joten se sopii myös tummille hiuksille. Sävyjä on yhteensä kolme. 

Suositushinta on 12,90 euroa.

Ihan näin radikaaleihin toimenpiteisiin en silti ajatellut pastellihiusten vuoksi ryhtyä, sillä vaalentaminen kuluttaa hiusta kovasti. En viitsinyt myöskään järkyttää kampaajaani vaatimalla vaalennusta.

Nyt on vain siis tyydyttävä ihailemaan pastellihiuksia muilla. Mustaa Kajalia ja Kosmetiikkaobsessio -blogien ihanilla neitosilla on molemmilla tällä hetkellä pastelliset hiukset, mutta ne ovat kuulemma vain haalistuneita shokkivärejä, ei L'Orealia. Mutta tosi, tosi ihania silti!

Käyttökokemuksia ja vinkkejä nimenomaan L'Orealin pastelliväreihin löytyy meikkitaiteilija Saara Sarvaksen blogista täältä.






Muistelen kaiholla erityisesti yhden suosikkivaatemerkkini Mulberryn viime kevään 2012 -näytöstä, jossa malleilla oli hiuksissaan jäätelönvärisiä raitoja: sitruunankeltaista, pistaasinvihreää ja mansikan vaaleanpunaista.

Yksi keino saada värikkäitä raitoja ovat IsaDoran Hair Mascarat. Niitä voi käyttää tummempiinkin hiuksiin.

Itselläni on hiusmascaroita vain tällaisissa vähän turvallisemmissa sävyissä shampanjan ja kuparinvärisenä. Mutta niitä löytyy kyllä myös mm.  turkoosina, pinkkinä, vaaleanpunaisena ja liilana.

Hiusmascara on kerralla poispestävä hiusväri ja se hinta on noin 15 euroa.  

Valitettavasti vain hiusmascaroidenkaan värit eivät näy niin hyvin tummassa tukassa kuin vaaleassa. Taas toteutuu kuulkaa vanha sanonta, että blondeilla on vain hauskempaa!

13 kommenttia:

  1. Mä aina välillä himoitsen jotain punasävyistä tukkaa, mutta koska oon ihan tumma ja en ole KOSKAAN värjännyt hiuksia, niin en uskalla edes kokeilla :D Ja justiinsa tuo punainen kun vaatisi niin paljon ylläpitoa ja mä olen laiska :D

    VastaaPoista
  2. Heh, nyt on näkynyt niin paljon tuollaisia hennon hattaranvaaleanpunaisia hiuksia, että itsekin harmittelen, ettei ole vaaleita hiuksia! :D

    Mullakin muuten on tuollainen ruskea hiusmascara jemmassa, pitää ehkä joskus testata sitä juurikasvuun...

    VastaaPoista
  3. Hiusmallina mulle tehtiin vähän pinkihkö tukka, mutta se lähti heti parin pesun jälkeen pois. Ei tukka, vaan väri ;) Kirjotin heti tuon kauppalistaan, kiitos =)

    VastaaPoista
  4. Täällä myös eräs joka taatusti värjäisi hiuksensa pastelleiksi jos ne olisi vaaleat :) <3

    Mullahan on ollut siis pinkit hiukset joskus, mutta ne olivat shokkipinkit :D

    VastaaPoista
  5. Mun piti laittaa tänään pinkkejä raitoja hiusmascaralla hiuksiin, mutta unohdin! Nyt vasta muistin ja on vähän myöhäistä, höh. Pastellipinkit hiukset olisivat kyllä niin ihanat, mutta en hirveästi raaski värjätä tukkaa.. Tyydyn myös ihastelemaan niitä noilla tytsyillä :) Joskus nuorempana mulla oli kyllä latvat värjätty shokkipinkillä ja se oli aika hauskannäköistä.

    VastaaPoista
  6. Lunalii: Ei kyllä varmaan kannatakaan aloittaa värjäyskierrettä. Luonnostaan tummat hiukset ovat minusta kauneimmat ihan vain sellaisenaan, värjättynä näyttävät helposti vähän huonokuntoisilta.

    Sitä paitsi luonnostaan tummat hiukset ovat Suomessa niin harvinaiset, että vaali niitä ja pidä vain värjäämättömänä. Pysyvät paremmassa kunnossakin niin! :)

    Itselläni on sen veraan punapigmenttiä omissa hiuksissani vaikka oma värini onkin vaaleanruskea, että punainen väri säilyy hiuksissani aika hyvin. Eli se on siis itselläni aika helppohoitoinen. Ainoastaan kesällä auringossa punainen kulahti niin, että oli pakko värjätä nopeasti uudelleen. Riippuu siis varmaan omastakin hiusten sävystä kuinka paljon ylläpitoa punainen väri vaatii. :)


    Kissis: Sellaiset hattarahiukset olisivat kyllä niin ihanat! :)

    Itse valitsisin noista L'Orealin pastelliväreistä varmaan tuon aprikoosin Soft Peachin. Se olisi kyllä niin söötti ja kivannäköinen kaikkien heleiden meikkien kanssa. Tosi harmi että ei olla blondeja tässä tapauksessa!

    Itsekään en ole vielä kokeillut hiusmascaraa juurikasvuun, vaikka sainkin IsaDoralta tuon kuparinvärisen hiusmascaran nimenomaan sitä tarkoitusta varten. Nyt olisi juurikasvua kyllä kohta tyrkyllä, joten täytyy varmaan kokeilla. :)

    Oli superkiva tavata lauantaina, olet ihana! :)


    Hannele: Hyvä ettei sentään tukka lähtenyt! :)

    Näissä Lorkunkin väreissäkin on minusta kivaa juuri se, että eivät jää pysyväksi, vaan lähtevät muutaman pesun jälkeen pois. Voi siis hyvin laittaa vain juhlakäyttöön, lomalle tms. piristykseksi. :)

    Ihanaa että pääset kokeilemaan tuollaista L'Orealin pastelliväriä. Laita vaikka blogiisi sitten kokemuksia, niin pääsen ihastelemaan. Vähän lohduttaa edes se että näkee toisilla näitä upeita värejä, kun en itse raaski ruveta vaalentelemaan. :)

    VastaaPoista
  7. Nonnu: Ihanaa kun me senioritkin innostuttiin tästä trendistä. Tosi harmi vaan että ei olla vaaleita, varsinkaan sun väristä ei kyllä kannata oikein lähteä vaalentelemaan. Mutta olisi tuollainen pastellitukka kyllä niin söpö. Oi, oi, mutta koitan vielä pysyä järjissäni! :)

    Ne shokkipinkitkin hiukset ovat varmasti olleet aika hienot. Niissä oli vaan varmaan kova ylläpitäminen. Näissä Lorkun väreissä on minusta se kiva puoli, että näitä ei ole tarkoitettukaan pysyviksi, eli varmaan haalistuvat ihan nätisti pesussa pois. :)

    Oli tosi, tosi mukavaa tavata vihdoin lauantaina! Tuntui että oltiin jo melkein valmiiksi ystäviä, kun olen lukenut sun ihanaa blogia niin pitkään. :)


    Kätsy Kissa: Voi miten kivaa, sinulla on siis sellainen pinkki hiusmascara!

    Itse ihastelin tänään Sokoksella sitä IsaDoran vaaleanpunaista hiusmascaraa sävyssä Vintage Pink. Sokoksella olivat vielä kaikki nuo IsaDoran hiusmascarat puoleen hintaan eli 7,45 euroa. Ovat varmaan poistumassa valikoimasta. En silti raaskinut ainakaan vielä ostaa, sillä minulla on loppujen lopuksi käyttöä vaaleanpunaiselle hairmascaralle aika harvoin. Ja lisäksi se kyllä näyttää vaaleissa hiuksissa niin paljon paremmalta kuin punertavanruskeissa! :)

    Ehkä ei tosiaan kannata lähteä värjäilemään, jos haluat pitää hiukset mahdollisimman hyväkuntoisena. Koska vaikka tuonkin tuotteen nimi on hoitosävyte, niin uskon että kaikki värjääminen kuluttaa tukkaa. Eli parempi vain pysyä au naturel jos voi! :)

    VastaaPoista
  8. Voi että, mulla odottelee tuo Soft Rose tuolla kylppärissä sopivaa hetkeä..! Sopiva hetki on ehkä se, että vaalennan tyvikasvun pois ja laitan platinaisen sävytteen koko päähän - sitten pitäis olla sopiva pohja hattaralle :>

    Ihailin juuri v.loppuna HeidiB:n ja Mizz Annien hiuksia, so lovely!

    VastaaPoista
  9. Ite oon yrittänyt nyt kasvattaa omaa luomuväriäni takaisin ja kaikki nuo uudet hiustuotteet tekee sen välillä niin kiusalliseksi! Värjäsin kesä-elokuun vaihteessa blondit hiukseni lähemmäs omaa hiusväriä ja nyt on 4,5 kk oltu värjäämättä hiuksia joka on tosi outoa sillä aiemmin joutui värjäämään niin tiuhaan tahtiin. Toisaalta 10 vuoden värjäysputki olisi ihan mukava saada stoppiin ja toisaalta tämä nykyinen väri on saanut enemmän kehuja ihmisiltä - eikä juurikasvua näy lähes ollenkaan. :)

    Onneksi nykyään on sitten noita hiusmascaroita ja hiusraitaklipsejä jotta voi saada jotain vaihtelua hiuksiin ilman kestovärjäyksiä. Myös hiuskoristeet piristävät kummasti ja tekee myös hiusten kasvatuksestakin vähän mielekkäämpää. :)

    VastaaPoista
  10. Juu, tästä pikimustasta pehkosta ei ihan äkkiä saa vaaleaa, enkä lähde nyt edes yrittämään, saattais olla, että tukka tippuis päästä ennen kuin tämä olisi kauniin vaalea :D

    Silloin kun värjäsin shokkipinkillä, vaalensin aina tyven ja sen jälkeen vetasin shokkivärin eli suoravärin siihen. Ostin väriä Tetuanista, joka ainakin silloin sijaitsi vielä steissillä, en tiedä onko semmoista liikettä enää...? Kolmen viikon välein sitä piti värjätä, jos sen halusi pitää kauniina. Mikään ei ole niin kamalan näköistä hiuksissa kuin kulahtanut shokkiväri (just joku pinkki) ja sen kaverina tumma juurikasvu! HYI!

    Voin joskus laittaa blogiin kuvia shokkipinkki ajoistani :D

    Oij, oli kyllä niin kiva nähdä la! Tuntui tosiaan, että oltais tunnettu paljon pidempään kun ollaan seurattu toistemme blogeja <3 :) Pitää ottaa meidän miitti pian uusiksi :)

    VastaaPoista
  11. Martina: Voi että, ihanaa, aiot siis värjätä hiuksesi vaaleanpunaiseksi! Pääsen sitten ihailemaan vaaleanpunaista tukkaa sinullakin, miten kivaa, kun en nyt itse voi oikein lähteä mukaan tähän trendiin. :)

    Muistaakseni laulaja Pinkillakin on ollut välillä lyhyt vaaleanpunainen tukka, tosi kivan näköistä! :)

    Noissa L'Orealin sävytteiden ohjeissakin sanotaan, että lopputulos on paras platinanvaaleisiin hiuksiin, eli niihin saa nimenomaan sen kylmän pastellisen sävyn. Vaikka tokihan ammattilaisena se on itsestäänselvyys sinulle, mutta hyvä että meitä tavallisia tumpeloitakin neuvotaan, ettei sitten ole pettymys jos tukka ei näytäkään samalta kuin pakkauksen kuvassa. :)


    Inna: Ymmärrän sinua hyvin, sillä olen itsekin niin vaihtelunhaluinen, että aina kun tällaisia kiinnostavia uutuuksia tulee, minun tekisi mieli kokeilla. Hiukset eivät vain oikein tykkää jos joka tuulen mukaan lähtee. Siksi yritän nyt pysytellä punaisissa hiuksissa, jotka minulla ovat nyt olleet parin vuoden ajan. Onneksi siinäkin saman väriryhmän sisällä saa vaihtelua kun on vain hyvä ja kekseliäs kampaaja. :)

    Tosi hyvä, jos olet onnistunut palaamaan kohti luonnollista hiusväriäsi. Paljon parempi niin, ja hiuksetkin pysyvät paljon parempikuntoisena. Ja lisäksi siinä säästyy aika paljon rahaa. :)

    On tosiaan hirveän kivaa, että hiuksiin voi saada vaihtelua myös värjäämätä niitä. Siinä ainakin nuo IsaDoran hiusmascarat ovat aika käteviä. Sellaisia raitaklipsejä en ole kokeillutkaan, mutta kuulostaa tosi kivalta. Ja hiuskoristeitahan on vaikka minkälaisia. Jos inspiraatiota kaipaa, kannattaa katsoa vaikka Gossip Girl -sarjaa, jossa suosikillani Blair Waldorfilla on varmaan joka jaksossa erilainen hiuspanta tai -koriste. :)


    Nonnu: Se on juuri kaikkein pahinta, jos haluaisi äärilaidasta toiseen. Mutta meidän naisten mieli on sellainen, että välillä niinkin käy. Ei olisi varmaan eka kerta kun joku menee kampaajalle ja haluaa mustasta platinanvaalean ja äkkiä. :)

    Kuule, kyllä se Shop Tetuan siellä vieläkin on. Juuri viime viikolla mentiin ystäväni kanssa ohi siitä ja ihmeteltiin että se on vieläkin olemassa. On varmaan löytänyt hyvin kohderyhmänsä, kun menestyy vuodesta toiseen. :)

    En kyllä tiennyt että Tetuanissa myydään hiusvärejäkin. Silloin kun minä olin teini 1990-luvulla, sieltä ostettiin grunge-muodin aallossa maihinnousukenkiä. Se onkin ainao kerta, jolloin olen siellä käynyt, ja silloinkin jäi onneksi (näin jälkeenpäin) maiharit ostamatta. Pitäisi kyllä mennä nyt uudestaan, olisi tosi kiinnostavaa!

    Arvasinkin, että siinä pinkissä on ollut kova ylläpitäminen. Itselleni on tehty vain pinkkejä raitoja, mutta ne tehtiin kampaajalla hiuslisäkkeillä, niin niistä ei ollut niin huolta. :)

    Ehdottomasti mahdollisimman pian toivotaan uutta tapaamista. Aika loppuu aina kesken, kun meillä on niin kivaa yhdessä! :)

    VastaaPoista
  12. Mä olen myös elänyt shokkipinkin kauden hiuksissani aikoinaan.Ihan hauska se oli mutta tuntui et koko ajan sai värjätä ja samalla värjäsi kyl ympäristöäkin.
    Myös violetit ja lilat hiukset oli pidempään.Sähkönsinistäkin kokeilin,mutta se ei mätsänny.
    Plus ne kaikki muut..kyllä on väriä ollut.
    En muista mistä niitä hankittiin,jokin pikkuliike se oli Treella,rokkireleitä ja shokkivärejä..

    Jokin semisti hattaramainen vaaleanpunainenkin oli joskus,joku kaveripiiristä toi mistä lie ulkomaanreissulta kasan hiussävyjä joita aina sitten porukalla lasin ääressä laiteltiin.Yksi mun kokeilemista oli jonkinsortin hattarasävy.Ei sopinu,tuntui kuin olisi ollut peruukki päässä =)

    Ihme ettei lähteny aikoinaan tukka päästä kun niiden blondausten ja värien kanssa puljasi.

    Noi kaikenlaiset hiuslisäkkeet on ihan hyvä keksintö,niillä saa halutessaan ihan minkä väristä piristystä hiuksistoon ilman käsittelyjä.
    Noi hiusmascarat on nyt jääneet hyllyyn,mulla niistä muistikuvia sieltä 90-luvulta kun pukkasivat markkinoille.

    VastaaPoista
  13. TylyMuija: Onpas kiinnostavia nämä hiusten värjäilyhistoriat, kiitos kun kerroit omastasi. Eli sinullakin on siis ollut pinkki tukka! :)

    Mitä keinotekoisempi väri, sitä vaikeampi sitä on varmaan ylläpitää. Se on se hinta epätodellisuudesta ja satumaisuudesta! :)

    Nämä vaaleanpunaiset ja persikanväriset hiukset ovat minusta ihanan hempeitä, eli itse en liitä niitä niinkään rokkikulttuuriin. Ennemminkin nämä ovat minusta fashionia tai jotakin mangaa. :)

    Hiuslisäkkeet ovat kyllä käteviä, niin ei tarvitse turhaan rasittaa omaa hiusta värjäilyillä. Mutta uskon että Lorkun hoitosävytteetkin ovat aika hellävaraisia jos on jo valmiiksi vaaleat hiukset. Ainakin lupaavat myös hoitaa hiusta. Mutta tuohon vaalennushommaan en kyllä tummalla tukalla kovin herkästi lähtisi. Ja ainakaan kotona, vaan sen osalta olisi kyllä varmaan parempi mennä ihan ammattilaiselle kampaajalle. :)

    Minä vähän harkitsen sellaista vaaleanpunaista hiusmascaraa, nyt kun sen saisi edullisesti alesta. Pitää vaan ehkä testailla vielä, että miten toimii omassa punaisessa tukassani, eli näkyykö siis yhtään mihinkään. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)