torstai 7. helmikuuta 2013

IsaDora kevät 2013 Bella Vita -kokoelma

Jotkut teistä ovat ehtineet tätä jo kovasti toivoakin, joten nyt tulee esittelyyn täällä Pumpulipupussa IsaDoran tämän kevään suloinen Bella Vita -meikkikokoelma. 

Ihanaiset kevätkokoelmat ovat saapuneet kauppoihin, ja aloitan niiden esittelyn perinteisesti edullisemmalla lempimerkilläni IsaDoralla. IsaDora onkin niitä harvoja ei-selektiivisiä merkkejä, joilta tulee kunnon trendikkäät kausikokoelmat.







Tänä keväänä IsaDora on hakenut innoituksensa Välimeren rannoilta, jossa la vita è bella eli elämä on kaunista. 

IsaDora kuvailee kevätkokoelman meikkisävyjen inspiraatiota viehättävästi: Välimeren pienet rannikkokaupungit, auringon paiste ja katukahviloiden tunnelma. IsaDora kehoittaa ajattelemaan Audrey Hepburnia 1950-luvulla nykypäivän twistillä. 

IsaDora on nopea poimimaan catwalk-trendit, vähän kuin toinen ruotsalainen H&M:kin. 1950-luvun vaikutelmia oli tänä keväänä näkyvissä muodissa mm. Diorin mallistossa. Erityisesti Chloélla oli suloisia pastellisävyjä. Nudea näkyi monella merkillä.

IsaDoran kevätkokoelmat ovat yleensä pastellisia, ja niin tänäkin vuonna.

Silmämeikissä on pehmeästi yhteensovitettuna kaikkia sateenkaaren sävyjä. Posket ovat ruusuisen vaaleanpunaiset, kuten huuletkin. Ja huomaattehan tuon ihanan vaaleanliilan kynsilakan!







Bella Vita -kokoelman luomiväripaletti on nimetty herkullisesti jäätelöksi, 49 Gelato.

IsaDoran viime kevään 2012 Pearls of Passion -kokoelman samanniminen luomiväripaletti ei ollut oikein laatunsa puolesta mieleeni, niin hohteleva ja hileinen se oli.

Tänä vuonna IsaDora on ottanut opikseen, ja luomivärien koostumus on huomattavasti parempi. Gelaton vaaleankeltainen ja mintunvihreä sävy ovat hohtavan satiinisia. Vaaleanliila on jotakin siltä väliltä, ja vaaleanpunainen mielestäni lähes matta. 

Nättejä sävyjä! Varsinkin keltainen on luomiväreissä harvinainen näky. Viimeksi IsaDora teki keltaista kesän 2009 Delirious-kokoelmassa. 





Bella Vita -kokoelmaan kuuluu kolme Jelly Kiss -huulipunaa. Niiden kevyt ja kostea koostumus on IsaDoran huulipunissa suosikkini

Bella Vita -kokoelmassa on Jelly Kisseista aivan ihana vaaleanpunainen sävy, 60 Ballerina. Muistuttaa kovasti lempparisävyäni 53 Pink Parfait vuoden 2011 kevätkokoelmasta Fanciful. 

Bella Vitaan kuuluu lisäksi nätti vaaleanbeige Jelly Kiss -huulipuna sävyssä 63 Biscotti eli keksi. Sen sijaan ruskea 62 Cappuccino on tosi erikoinen, enkä ole ihan varma kenelle se sopii. 

Kosteuttavia Moisturizing Lipgloss -huulikiiltoja on kokoelmassa kaksi, pinkki 29 Bubble Gum ja vaaleanruskea 41 Noisette. 






Kokoelman pastellinsävyiset kynsilakat ovat minusta erityisen onnistuneet.

Niitä on neljä: tyylikäs taupe 752 Macchiato, suloinen vaaleanpunainen 753 Rosette, mintunvärinen 755 Pistacchio ja kokoelman nimilakka, sinertävän vaaleanliila 754 Bella Vita.







Kuvassa yllä hohtavan taupe Macchiato, joka tekee varmasti kivan kontrastin mm. kokoelman vaaleanpunaisille sävyille.

Ihania jäätelövärejä!






Muita suosikkejani kokoelmasta on raikkaan vaaleanpunainen poskipuna 06 Pink Blossom.

Tällaiset kuulaat ja heleät sävyt sopivat yleensä hyvin pohjoismaalaiselle vaalealle iholle, ja ruotsalaisena merkkinä IsaDora varmaan tietää sen.

Minä haluaisin kokeilla ns. total lookia laittamalla huulille vaaleanpunaista Ballerina-huulipunaa, kynsille vaaleanpunaista Rosette-kynsilakkaa ja poskille tätä Pink Blossom -poskipunaa. Sitä voisi varmaan käyttää luomivärinäkin.







Näiden hempeiden pastellien kanssa on tärkeää käyttää vastapainona erityisesti silmämeikissä mustaa. 
   
Niinpä Bella Vita -kokoelmaan kuuluu myös nestemäinen Flex Tip Eyeliner -rajaustussi sävyssä 80 Carbon Black. 

Myös Precision Mascara -ripsiväri on sysimusta, sävy 10 Deep Black. 







Kokoelman erikoisin tuote on varmaan tämä Eyebrow Lifter -korostuskynä. Myynnissä on lisäksi siihen sopiva teroitin.

Eyebrow Lifter -kynää voi käyttää kulmakarvojen alapuolelle nostamaan ilmettä ja avaamaan katsetta. Lisäksi sitä voi varmaan laittaa myös silmän sisänurkkaan tuomaan valoa. 

IsaDoran mukaan Eyebrow Lifterilla voi myös peittää tummia silmänalusia ja pohjustaa silmämeikkiä.

Eyebrow Lifter on ollut ilmeisen suosittu, sillä se on ollut Helsingin Sokokselta jo lopussa. 


IsaDoran luomiväripalettien hinta on 16,30 euroa, Jelly Kiss -huulipunien 14,00 euroa ja Moisturizing Lipgloss -huulikiiltojen 13,00 euroa. IsaDoran kynsilakat maksavat normaalisti 8 euroa ja poskipuna 16,00 euroa. Rajaustussin suositushinta on 17,10 euroa ja Eyebrow Lifterin 12 euroa.

IsaDoraa myyvät mm. Stockmann, Sokokset ja jotkut Anttilat.   


Minulla on muuten jotakin aivan ihanaa odotettavissa tämän IsaDoran kevätlookin osalta. IsaDoran norjalainen meikkitaiteilija Stephan Oien saapuu Suomeen 6.3.2013 ja tekee vierailunsa aikana meikkejä Helsingin Sokoksella. Minulle on varattu aika meikkiin sinne. Teen siitä totta kai sitten myös jutun tänne Pumpulipupuun!

Lisäksi minulle on tarjottu mahdollisuutta arpoa yksi IsaDoran kevätmeikkisetti teidän ihanien lukijoiden kesken. Varmasti kiinnostusta löytyy, joten palataan siihenkin myöhemmin!


Kuvista kiitos IsaDoralle!



Muita kevään meikkikokoelmien esittelyjä täällä Pumpulipupussa: 

15 kommenttia:

  1. Ihana kokoelma! :) Mä tarvin ainakin tuon luomiväripaletin ja huulipunan. Oon jo kaivanutkin mun hennon vaaleanpunaisen luomivärin esiin, kun muuten on tullut melko ruskealla mentyä koko talvi :D

    VastaaPoista
  2. Tuo taupe kynsilakka huutaa mun nimeä ! Yritän olla ostamatta lisää lakkoja, sillä tilasin lakkoja synttärilahjaksi itselleni tammikuussa. Alkaa olla jo kiintiö hyvin, hyvin täynnä. Eivätkä ne oikein kovin nopsaan kulukaan. Mutta tuon saatan kyllä käydä ostamassa :D

    VastaaPoista
  3. Oulun Stockalla oli jo aika hyvin tehnyt varsinkin kokoelman huulipunat kauppansa. Itse ostin tuon Biscotin, joka on kyllä tosi kaunis nude-arkipunaksi. Väriähän siitä ei juuri tule, mutta vähän peittää huulten omaa väriä ja tuo hohdetta. Nappasin viimeisen Biscotin staändistä ja pinkit huulipunat oli kans jo loppuneet. Tai tietenkin voi olla, että kaikki ei ollut esillä, mutta ainakin silloin loppui osa tuotteista.
    Kaunis kokoelma kyllä kokonaisuudessaan, vaikka itselle en lopulta kovin montaa tuotetta ostaisi.

    VastaaPoista
  4. Ihana kokoelma! Mä rakastan pastellisävyjä, vaikka ne on kuulemma jo kadonnut muotimaailmasta. Eyebrow lifter kiinnostaa myös tosi paljon! Lisäksi olisi hyvä voidemainen korostusväri hakusessa, vinkkejä? :)

    VastaaPoista
  5. Ihana kokoelma, kiitos esittelystä! :) Jelly Kissot ovat kestosuosikkeja, Ballerina näyttää houkuttelevalta, mutta mulla olisi IHAN OIKEASTI tarve nudenväriselle kevyelle kiiltopunalle. Eli ehkä täytyy käydä kurkkaamassa se Biscotti :)

    Eyebrow Lifter kuulostaa myös lupaavalta! Voisi sopia vaikka hyvin kiireaamujen nopeaksi freesaajaksi kun ei ehdi oikein muuta silmämeikkiä laittaa kuin ripsaria?

    VastaaPoista
  6. Itse olen käynyt jo ostamassa Jelly kiss huulipunista cappuccinon ja biscottin ja molempiin olen erittäin tyytyväinen. Cappuccino toimii mulla ainakin kun laitan vähän huulirasvaa alle. :) Lisäksi oon tyytyväinen tuohon eyebrown lifter tuotteeseen. kynsilakoista ostin macchiaton. tekisi vielä mieli käydä ostamassa huulikiillot molemmissa väreissä itselle :) Luomivärit ovat makuuni liian räväköitä.

    VastaaPoista
  7. Kiitos tästä esittelystä:). Olin itsekin jo ihaillut tätä kevätkokoelmaa kaupoissa sekä IsaDoran nettisivuilla. Se on ihanan raikas ja sisältää kauniita värejä.

    On kyllä ihmeellistä, kuinka IsaDora pystyy tekemään muodinmukaisia kokoelmia, sillä nythän on usealla selektiivisellä merkillä pastelleja kevätkokoelmissaan.

    Ihanaa, että saat arpoa lukijoillesi tämän kevätkokoelman tuotteita. Kerro sitten omiakin mielipiteitäsi, kun olet saanut kokeiltua tuotteita.

    Onneksi voin fiilistellä tänä keväänä Blooming Springs -paletilla, jollen sorru ostamaan tuota ihanaa Gelato-palettia (ja pari kynsilakkaa ja ehkä nudepunankin...). ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitokset kommenteistanne tytöt, ihanaa kun tekin olette niin innoissanne kokoelmasta! :)


    Vanquish: Bella Vita on minustakin ihanan aurinkoinen ja kevyen keväinen kokoelma! :)

    Gelato-luomiväripaletti on kyllä tosi kiva! Loppujen lopuksi aika harvalla merkillä on pelkästään pastellisia paletteja. Itse keksin jo monta tapaa yhdistää värejä. Tuollaista sateenkaarimeikkiä en välttämättä tekisi, mutta muuten värejä voi käyttää joko yksinään tai pareittain. Rauhallisempaa vaikutelmaa kuin kahden värin yhdistelmällä saa niin, että laittaa vaikka vaaleanpunaisen liikkuvalle luomelle ja mintun alarajaukseen. Diorilla oli kesän 2012 La Croisette -kokoelmassa juuri sellainen yhdistelmä. Sekin oli saanut inspiraationsa Välimeren rannalta, Cannesista. :)

    Minä aion ehdottomasti hankkia tuon vaaleanpunaisen Jelly Kiss Ballerina -huulipunan. Toissa kevään Fanciful-kokoelman vaaleanpunainen Pink Parfait on yksi lempparihuulipuniani, ja Ballerina muistuttaa aika paljon sitä. Ehkä Ballerina oli aavistuksen vaaleampi kuin Pink Parfait. :)


    Nina: Beigen hohtava Macchiato on kyllä aika upea! Näin sen jo kynsilläkin ja sehän näytti vallan ihanalta. Aivan kuin sulanutta jäätelöä. :)

    Olin ensin ajatellut, että en ostaisi kynsilakkoja, mutta jos jonkun niistä kuitenkin hankin, on se kyllä ehdottomasti tuo Macchiato. Nam! :)


    Johis: Kiitos paljon, tosi kiva kun kerrot aina Oulun tilanteesta, kun itse tiedän vain Helsingin. :)

    En kyllä yhtään ihmettele jos vaaleanpunainen Ballerina-huulipuna on jo Oulussa loppu, sen verran suloinen se on. Tulee olemaan minunkin hankintani tästä kokoelmasta! :)

    Se Biscotti vaikutti myös oikein kivalta. Näytti hohtavalta beigeltä, mutta kiinnostavaa tietää, että ei tuokaan huulille niin paljon väriä vaan ennemminkin vain hohtoa. Oikeanlaiseen meikkiin yhdistettynä on kuitenkin varmasti upea! :)

    Minä luulen että hankin tuon Ballerina-huulipunan ja Macchiato -kynsilakan. Pastellisia luomivärejä minulla on aika paljon IsaDoralta ennestään, joten nyt viehättävät nämä vaaleanpunaiset ja nudet sävyt! :)

    VastaaPoista
  9. Satu: Minäkin rakastan pastelleja, ja joka kevät ihastun niihin aina uudelleen. :)

    Ja höpsis, esimerkiksi Chloén kevään näytös oli täynnä pastelleja ja nudeja. :) Siellä oli jopa täysin samaa vaaleaa liilaa kuin tuossa IsaDoran luomiväripaletissa ja Bella Vita -kynsilakassa. Pastellit ovat muotia varmaan joka kevät! Mutta kaupoissa niitä kyllä toden totta näkyy nyt ehkä hieman vähemmän kuin aiemmin, kun musta ja valkoinen sekä raidat ovat nyt niin in. Mutta mustien ja valkoisten vaatteiden kanssa sopii hyvin pastellinen meikki, joten silläkin tavalla niitä voi yhdistää. :)

    Minustakin tuo Eyebrow Lifter oli hyvin keksitty tuoteuutuus. Aika näppärä ja nopea tapa saada kasvoihin vähän jotakin ekstraa. :)

    Kuules muru, siinä tapauksessa suosittelisin varmaan Jemma Kidd Make Up Schoolin Dewy Glow All Over Radiance Creme -hohtovoidetta. Jemma Kiddin firma on tällä hetkellä konkurssissa, mutta voide on hyvä. Pitäisi saada ainakin Candy Shopista ja englantilaisista nettikaupoista. :)

    Toinen hyvä, mutta ehkä hankalampi käyttää ja kalliimpi on Giorgio Armanin Fluid Sheer. Se ei ole niin kiinteä vaan vähän juoksevampi. Se on voittanut kuitenkin monta kertaa In Style -lehden palkinnon vuoden parhaana korostusvoiteena. :)

    Giorgio Armania saa Helsingissä Stockmannilta. :)


    Juille: Kiitos, kiva kun tykkäsit. :)

    Jelly Kissit ovat minun ehdottomia suosikkihuulipuniani. Kivan kosteuttava ja kevyt koostumus, raikkaita värejä ja ihana vaniljantuoksu.

    Aion itse ostaa sen Ballerinan, mutta Biscottikin oli ihan kiva. Minulla on kyllä vähän vastaava sävy Benecosilta (luonnonkosmetiikkaa) nimeltä Nougat. Benecosin huulipunia saa mm. Espoosta Sellosta Evestä ja tietysti netistä. :)

    Eyebrow Lifter vaikutti minustakin kätevältä tuotteelta. Eikä hintakaan ole kovin paha, vain 12 euroa. Toisaalta tuo jättikokoisten kynien teroitin joka siihen tarvitaan oli mielestäni aika kallis, 8 euroa, mutta jos sellainen vaikka löytyisi jo ennestään, niin ei tulisi niin hinnakkaaksi. :)


    Anonyymi: Tosi kiva kuulla, että olet ollut Biscottiin ja Capuccinoon tyytyväinen! Itse jotenkin vierastin vähän Capuccinoa kun se oli niin kovin ruskea, mutta laittamalla kevyesti voi varmasti olla oikein kiva. :)

    Hienoa että olet päässyt kokeilemaan myös jo Eyebrow Lifteria. Todella mukavaa kuulla, että se toimii myös käytössä. :)

    Ja oi ihanaa, sinäkin olet jo ehtinyt ostaa sen Macchiaton. Minunkin pitää varmaan käydä hakemassa se, sen verran ihanalta se vaikuttaa! :)

    IsaDoran kokoelmissa on mielestäni kivaa juuri se, että jokaiselle löytyy yleensä jotakin. Itseänikin kiehtovat tässä kokoelmassa tällä kertaa eniten vaaleanpunaiset ja nudet sävyt, jotka toimisivat mielestäni ihanasti myös yhdessä. :)


    TQ: Olepas hyvä, tosi mukavaa että tykkäsit! :)

    Olen huomannut, että IsaDoran kokoelmat tulevat aivan ensimmäiseksi yleensä näkyville Facebookiin, joten siellä kannattaa myös tykätä IsaDorasta, jos on utelias uutuuksien suhteen. :)

    Diorin kokoelma on mielestäni tänä keväänä mys aivan ihana vaaleanpunaisine sävyineen. Näillä IsaDoran vaaleanpunaisilla tuotteilla saa kivasti samaa vaikutelmaa, mutta hieman edullisemmin. :)

    Itse yhdistin IsaDoran kokoelman värit tänä keväänä nimenomaan juuri Chloéen, sillä Chlóen kokoelmassa oli juuri samanlaisia pastelleja ja nudeja. :)

    Toivoisin, että juuri sinä voittaist IsaDoran kevätkokoelman setin arvonnassa, sillä viimeksi syyskokoelman arvonta oli juuri sinun ideasi ja oli niin lähellä ettet itse voittanut sitä. Ajattelin, että arvonta voitaisiin pitää maaliskuussa samassa yhteydessä kun käyn itse meikissä. Siinäkin tulee varmaan kivoja vinkkejä IsaDoran kevätkokoelman tuotteiden käyttöön, ja ehkä saan jotakin näytteeksikin itselleni. Eli silloin viimeistään niitä käyttökokemuksia siis tulee. :)

    Minäkin aion meikkailla nyt ahkerasti Blooming Springilla, kesän 2009 Deliriousilla ja kevään 2011 Fanciful-kokoelman luomiväreillä. Tänne Pumpulipupuun on tulossa myös teemaviikko IsaDoran vanhempien kevätkokoelmien luomiväreillä muutaman viikon päästä, kun olen nyt käyttänyt niitä kevättä odottaessani niin paljon. :)

    VastaaPoista
  10. En yleensä ole kiinnostunut Isadoran meikeistä mutta tussieyelinerfanina toi liner kiinnostaa. Oletko kokeillut sitä? Täytyy tutustua lähemmin siihen kunhan osun Isadora-tiskin ääreen..

    VastaaPoista
  11. RockQueen: Testasin tussia vain kaupassa, eli en siis ole kokeillut silmiini. Yllättävän hyvältä kyllä vaikutti, eli kannattaa varmaan tsekata. Tarpeeksi musta pigmentiltään ja tarkka, mutta toisaalta sai piirrettyä paksumpaakin viivaa. :)

    En itse yleensä käytä nestemisiä rajauksia vaan pehmeämpää kynää ja joskus geelirajausta. Nestemäisistä rajauksista suosittelen kyllä Sensaita, se on monen suosikki. :)

    VastaaPoista
  12. Pumpulipupu: Kiitos kauniista sanoistasi:).

    Ihana kuulla, että pääset IsaDoran meikkaajan meikattavaksi. Saat varmasti uusia ja kivoja vinkkejä IsaDoran tuotteista ja niiden käytöstä. Miten sait tietää tuosta meikkausmahdollisuudesta?

    Jaathan sitten meidän lukijoiden kanssa saamasi vinkit kevätkokoelman käytöstä. Odotan niitä innolla jo nyt. :)

    Kiitos myös vinkistä, että Benecosilla on Biscottin tapainen sävy valikoimassa. Pidän itse luonnonkosmetiikasta, kuten olet varmaan huomannutkin;), ja käyn mielelläni katsastamassa molemmat huulipunat.

    VastaaPoista
  13. TQ: Luulen, että IsaDoran meikkitaiteilijan Stephan Oien meikkaukseen Sokokselle silloin 6.3. voivat varata ajan muutkin asiakkaat. Oien tekee silmä- ja huulimeikkejä puolen tunnin välein klo 14.30-18.30 välillä. Ainakin yleensä Sokoksella ja Stockmannilla eri merkeillä vieraileville meikkitaiteilijoille saa varattua etukäteen aikoja.

    Itse sain kyllä tietää meikkausmahdollisuudesta suoraan IsaDoralta, sillä harvoin tavarataloissa on aikataulut näin aikaisin tiedossa. Tai itse tietävät kyllä varmaan mitä tulee esim. maaliskuussa tapahtumaan (hello, Kutsu Kauneuteen -tapahtuma?!), mutta asiakkaille niitä mainostetaan vasta vähän ennen tapahtumaa. :)

    Yritän kirjoittaa taas mahdollisimman tarkan jutun meikkauksesta ja kevätmeikkivinkeistä. Koska teidän ihanien lukijoiden takiahan minä näitä meikkausmahdollisuuksia ym. saan. Tosi kivaa kuulla että kiinnostaa! Minäkin olen ihan innoissani tuosta meikkauksesta! :)

    Benecosin Nougat on jonkin verran voimakkaampi kuin IsaDoran Biscotti ja jättää huulet selvästi jäisen beigeiksi. Sitä voi tietenkin laittaa myös vähemmän, jos haluaa kevyempää vaikutelmaa. Laitan vaikka joku kerta kuvia tänne, niin näet tarkemmin. Benecosin loistavat huulipunat ovat kivan edullisiakin, reilusti alle 10 euroa. Suosikkisävyni niistä on ihanan luonnollinen Pink Honey, paras huulipunani MACin viininpunaisen Syrupin lisäksi. :)

    VastaaPoista
  14. Jätän tämän kokoelman väliin. Liian barbi mulle :)

    VastaaPoista
  15. Eiko: Bella Vita on kieltämättä niin tyttömäinen ja sokerinen, että mietin itsekin näin vähän yli kolmekymppisenä, että mitähän tästä irtoaa minulle. Mutta Ballerina huulipuna nyt ainakin, ja ehkä jäisen Taupe Macchiato-kynsilakka. Itse pidän silti kyllä myös tyttömäisestä lookista! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)