perjantai 22. maaliskuuta 2013

Sokoksen 3+1 -päivät, kevät 2013

Herra Pumpulipupu on määrännyt minut tiukkaan kosmetiikan ostolakkoon, eli ei enempää purkkeja ja purnukoita tähän talouteen, kiitos.

Mutta sehän ei estä minua mainostamasta Sokoksen parhaillaan käynnissä olevia 3+1 -alennuspäiviä teille. 3+1 -päivät siis Sokoksilla 20.-24.3.2013, eli vielä on kaksi päivää tehokasta ostosaikaa jäljellä.

Saattaa kyllä olla, että ostolakosta huolimatta käyn hakemassa Pieni nutturapää -blogin Myyn suositteleman Garnierin jättikokoisen Mango-vartalovoiteen (4,50 euroa, 400 ml). Kas kun vartalovoidetta tarvitsee aina, mango on yleensä ihana tuoksu ja hintaansa nähden tämä jättipullo vaikuttaa erinomaiselta diililtä. 


Mikäli Mango-vartalovoidetta on siis enää edes jäljellä, sillä se on tullut myyntiin jo keskiviikkona. Ainakin Helsingin Sokoksella Lumenen torstaina myyntiin tulleet ihonhoitotuotteet ja Shiseidon silmänympärysvoide ja päivävoide olivat jo loppunmyytyjä.

Yleensä 3+1 -päivät paranevat loppua kohden, eli viikonloppuna myyntiin tulee vielä harvinaisempia ja kalliimpia tuotteita. Tänä vuonna ei niin välttämättä ole, ellei sitten pidä Biothermin Biomains-käsivoiteesta (10,50 euroa), Lumenen Sensitive Touch -linjan tuotteista tai Clean-hajuvesistä, jotka tulevat myyntiin sunnuntaina. 

Muina hyvinä tarjouksina katalogista haluaisin nostaa esiin mm. Sensain erinomaisen nestemäisen rajauksen 26,50 euroa ja suosikkini, L'Orealin Nude Magique  BB-voiteen 10,90 euroa (myyntiin keskiviikkona).

Oikein kiva on myös Clarinsin keskiviikkona myyntiin tullut All About Lips -huulituotesetti. Siihen kuuluu pieni Color Quench -huulikiilto, Gloss Prodige -huulikiilto, Joli Rouge -huulipuna ja Instant Light Natural Lip Perfector -huulten pohjustaja (34,90 euroa). Erinomainen tapa päästä tutustumaan Clarinsin pidettyihin huulituotteisiin tarkemmin.

Tänään perjantaina ainakin Helsingin Sokoksella oli kosmetiikkaosastolla kova kuhina, joten varmaan tekevät hyvää myyntitulosta 3+1 -päivillä.

Ja jos 3+1 -päivät ovat tällä viikolla, niin sehän tarkoittaa ettei Stockmannin Hulluihin Päiviinkään voi olla enää kovinkaan kauan aikaa!  

17 kommenttia:

  1. Nettikaupassa on ainakin jäljellä tuota Garnierin mango-vartalovoidetta, ja postikuluthan on nyt 0 e noiden päivien ajan... ;) Sieltä kannattaa aina vilkasta, jos on itse liikkeistä tuotteet loppu. :) Toisaalta vähän petollistakin tämä nettitilailu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan loistavasta vinkistä! Minähän tilaan sen sitten tietenkin sieltä, sillä minulla on vaikeuksia ehtiä Sokokselle enää nyt viikonloppuna. Tosi hyvä juttu, niin kätevää! Ainoa riski on se, että tilaukseen eksyy sitten taas vähän muutakin kivaa mukaan. :)

      Poista
  2. Jee, Hullut päivät lähestyvät!! :)
    Mieheni kanssa odotetaan Hullareita kuin kuuta nousevaa...
    Tänään kumpikin tunnusti 3+1:llä, että Hullut päivät polttelevat jo mielessä ja lompakossa...
    Missioni on käydä Hulluilla päivillä ainakin neljä kertaa ja ostaa melkolailla kaikki mitä halutaan! Se on meidän ihana traditio ja on ihana
    jakaa se jonkun kanssa <3. Tänä vuonna otan vauvan kantoreppuun, niin ei sitten tarvitse jonottaa hissejäkään ;) Ja isompi tyttö saa tulla mukaan yhden kerran, niin ei mene tarjoukset hukkaan, kun juoksen tytön perässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hullut Päivät on kyllä aina niin kiva tapahtuma! Helsingissä on aina melkein kuin karnevaalitunnelma niiden aikana. Kaikki käyvät siellä välillä useampanakin päivänä ja keltaiset kassit täyttävät katukuvan. Mun yksi työkaveri otti kerran jopa lomaa Hullujen Päivien vuoksi. Hulluista Päivistä tietää että kevät on tullut. :)

      Minusta on niin ihanaa jo lukea pelkästään mainoskatalogiakin etukäteen ja suunnitella mitä ostaisin. Siellä on selvästi samat tunnelmat. :)

      Poista
  3. Ostin Clarinsin huultenhoitosetin - hieman harhaanjohtavaa mainintaa. Nimittäin ei setissä tullut mitään huultenpohjustajaa vaan kolme huulikiiltoa ja huulipuna. Olin kiinnostunut setistä nimenomaan pohjustajan vuoksi, joten olo olikin aika tyrmistynyt kun laitoin "pohjustajaa" huulille, ja sieltä tulikin ihan vain huulikiiltoa, jonka päälle ei todellakaan laittaisi huulipunaa. Kun katsoin pakkauksen suomenkielistä tarralappua, niin joo, kyllähän siellä luki että huulikiiltoja ja puna eikä mitään pohjustajaa toisin kuin mainoksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tiedosta! Onpas todella harhaanjohtavaa, kun minäkin kiinnitin nimenomaan huomiota huultenpohjustajaan. Se on niin hyödyllinen tuote jota monellakaan merkillä ei ole, että moni on saattanut päättää ostaa setin erityisesti sen vuoksi.

      Katsoin vielä nettikaupastakin, ja siellä sanotaan näin: "Instant Light Natural Lip Perfector -huulten pohjustaja korostaa huulten luonnollista sävyä sekä tuo huuliin täyteläisyyttä ja hehkua. Korjaa, ravitsee ja pehmittää huulten ihoa.". Eli tuon perusteella kysessä voi sitten kai olla huulikiiltomainenkin tuote, mutta itse ymmärrän huulten pohjustajalla samoin kuin sinäkin varmaan nimenomaan tuotetta, joka laitetaan huulipunan alle ja parantaa sen pysyvyyttä ym. Vähän kuin Guerlainin suosittu KissKiss Liplift, joka on ymmärtääkseni juuri sellainen tuote. Ehkä tuo englanninkielinen Lip Perfector olisi pitänyt kääntää suomeksi joksikin muuksi kuin huulten pohjustajaksi, jos kyseessä onkin oikeastaan huulikiiltomainen, huulia kosteuttava tuote. Tosi ikävä juttu! :(

      Poista
  4. Höh, riehaannuin jo perjantaina ja ostin Lumenen putsarin lisäksi kaikkea muuta (ajatus 7,90 €, lasku 70 € prkl). Suurimpana menoeränä juurikin mainitsemasi Clarins punasetti. Nyt sitten kävin klikkaamassa vielä verkkokaupassa Cleanin tuoksun, kun vinkkasit siitä ja lisäpullon Garnierin kosteusvoidetta.

    Noh, Cleanin Skin tuoksu oikeasti säväytti, kun sitä tuoksuttelin viimeksi ja alennus on huomattava. Ja vartalovoidetta tämä kuiva ihoni imee niin paljon, että hieroja valittaa hierontaöljyn katoavan ennen kuin saa edes lihaksen kunnolla lämpimäksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, sullehan kävi juuri se klassinen alennusmyyntihullaantuminen! :) Tässä suhteessa oli hyvä, että mulla ei ollut tällä kertaa oikein aikaa kierrellä tuolla 3+1 -päivillä, ja aionkin tilata vaan nopsasti nyt nettikaupasta tuon Garnierin Mango-vartalovoiteen ja L'Orealin BB:tä lisää, ja olla vilkuilematta muuta tarjontaa. Kaupassa kierrellessä joutuu helpommin houkutusten ääreen. :)

      Minä en ole kunnolla edes tuoksutellut niitä Cleaneja, mutta tiedän että monet pitävät niistä kovasti ja ne ovat tosi suosittuja. Rakastan niin paljon muutamaa omaa vakioparfyymiani (Lanvin L'Eclat d'Arpege, Escada Taj Sunset, DKNY Sweet Delicious Lemon Meringue), että hyvin harvoin koen tarvetta muille. :)

      Toivottavasti tykkäät siitä Clarinsin setistä! Se olisi minua kyllä kiinnostanut kovasti, vaikka ilmeisesti huultenpohjustaja ei olekaan nyt ihan sitä mitä sillä perinteisesti ymmärretään, niin kuin edellisessä kommentissa tuli ilmi. :)

      Poista
    2. Ompas nyt sitten höynä olo, kun tajusin että Clean tuoksun alennustuoksun pakkauskoko on 15 ml normaalin 30 ml sijaan. Kuvittelin, että saan ihan superedullisesti kivan tuoksun. Noh, pienemmällä pullolla pääsee varmasti alkuun ja joskus kyllä toivoisinkin että tuoksuja myytäisiin pienemmissä pulloissa.

      Poista
    3. Voi ei! En itsekään kiinnittänyt pakkauskokoon mitään huomiota! Case muistuttaa nyt sitä kun vuosi-pari sitten Sokoksen 3+1 -päivillä tai alessa oli todella edullisesti myynnissä L'Occitanen Shea-jalkavoidetta ja käsivoidetta. Vasta paikan päällä selvisikin, että ne olivatkin pienemmissä matkapakkauksissa. Eihän se kaupassa niin paljon haittaa, kun pakkauskoon näkee heti ja voi siinä vielä päättää että ostaako tuotteen vai ei, mutta nettikaupassa tuo on kyllä ärsyttävää. Ei heti tule mieleen, että kyseessä voisikin olla tavallista pienempi pakkaus!

      Hyvä silti että et ihan hirveästi harmittele! Hajuvedet ovat onneksi yleensä aika riittoisia, joten harvemmin sitä isompaa pulloa ehtii kaivata. Paitsi minä ehkä vakkarini Lanvin L'Eclat d'Arpegen suhteen, joita ostelen vuodesta toiseen lisää. Ja kausituoksuissa myöskin, eli tuota Escadan Taj Sunsetia tulen varmasti suremaan kun se joskus loppuu. Ellei Escada sitten uudelleenjulkaise sitä siihen mennessä, kuten teki mm. Sexy Graffitille viime kesänä. :)

      Poista
  5. Mä tilasin netin kautta pari Cliniquen putsaria ja Lancômen Définicils maskaran. No ku halvalla sai! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kivaa kuulla myös sinun ostoksistasi. Tuo nettikauppa on kyllä kätevä, varsinkin kun nyt ei ole postikuluja. Minullakin se helpotti kovasti, niin ei tarvinnut nyt viikonloppuna enää lähteä Sokokselle, kun en ehtinyt oikein perjantaina ostoksiani tehdä.

      Jännittävää kyllä kuulla, että mitä tykkäät tuosta Definicilsista. Muistaakseni se on Tyttö ilman helmikorvakorua Sonian lemppari. Varmaan lähti ainakin suunnilleen samaan hintaan kuin lentokentältä, sen verran hyviä nuo Sokoksen alennusäivien tarjoukset yleensä ovat. :)

      Poista
    2. Minulla kun on muutenkin vaikeampi lähteä ostoksille ja oikeasti ei minua nyt huvita lähteä. Kotona on kiva shoppailla netitse. :)

      Unohdin aivan, että tilasinhan minä Biothermin pakkauksen myös. Muistin vasta, kun avasin paketin, joka saapui postiin. Ja huomasinpas nyt, että kirjoitin puuta heinää... en tilannut Cliniqueta, vaan Clarinsin putsareita. Minä ja minun loistava muistini! :D Nooh... olipa siinä LivBoximaista yllätystä minulle. Itse tilaan, mutta unohdan mitä tilaan, joten pakettia avatessa saan kokea yllätyksiä. :D Voi minua...

      Poista
    3. Hyvä vaan kun sinua ei shoppailu nyt niin huvita, vähän tärkeämpiäkin asioita käynnissä. :)

      Mutta tuo nettikauppa on kätevä kyllä kaikille, joille on vaikeampaa päästä lähtemään kaupungille. Mietin vain että mitenhän se mahtaa kannattaa nyt ilman postikuluja, kun hinnat on kuitenkin samat kuin Sokoksellakin. Ehkä heillä on joku massapostitussopimus postin kanssa, josta ei paljon kuluja jää per tilaus. Kun minäkin tilasin vain sen pelkän Garnierin Mango-vartalovoiteen 4,50 euroa. Ja kuitenkin paino oli 400 g, joten varmaan siitä jotakin postikulujakin tuli. :)

      Minä taas unohdin koko tilauksen. Keskiviikkona vain ihmettelin, että mikä ihmeen kirjattu paketti on tulossa kun en ole tilannut mitään. Eli alle 3 päivää kesti kanan muisti. Ehkä meille tapahtuu nykyään vähän liikaa. :)

      Minä vähän mietinkin, että minkäköhän Cliniquen putsarin tilasit, luulin sitä kasvovettä. Mutta Clarinsin putsarit on varmaan oikeastikin ihan hyviä. Itse olen kyllä löytänyt suosikkini Sensain kaksoispuhdistuksesta, joten vaihtamisen tarvetta ei enää ole. :)

      Poista
  6. Ostin oli paljon kehuttu Sensain nestemäinen rajaus. Se oli edullisempi Sokoksella kuin laivalla. Niin, ja Löysin IsaDoran Macchiato-kynsilakan, kun se pilkisti yhdestä korista:). Eli Sokoksen alesaalis oli kaksi tuotetta. Hulluja Päiviä odotellessa... ;)

    VastaaPoista
  7. Oho, ensimmäisen lauseen piti siis olla: Ostin paljon kehutun Sensain nestemäinen rajauksen. Olin liian innostunut kertomaan ostoistani tänne;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hätää, ymmärsin kyllä! :) Kivaa vaan, että tulit kertomaan innokkaana ostoksistasi. Minusta on aina niin hauskaa saada tietää mitä muut ovat ostaneet ja mitä tykänneet. Erityisesti kun olen itse niin tiukassa ostolakossa, että ostin vain tuon yhden surkean pullon Garnierin Mango-vartalovoidetta. :)

      Olen myös huomannut saman, että Sokoksen parhaat alennustarjoukset saattavat olla edullisempia kuin tax free -hinnat. Näin on mielestäni ennenkin ollut Sensain kohdalla. Hyvä kun pääsit hyödyntämään alennuksen! :)

      Ja voi että, löysit IsaDoran Macchiaton jo alesta, voi miten kivaa! Minä himoitsen sitä kyllä edelleen, jäistä beigeä kauneutta! :)

      Oikein jännityksellä odotan, että mitähän kaikkea kivaa Hulluilla Päivillä putkahtaa tarjoukseen. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)