tiistai 21. toukokuuta 2013

Miira C -kauneushoitola

Helsingistä on vähän vaikea löytää hyvää kauneushoitolaa. Suuressa kaupungissa on valtava tarjonta, mutta monista kauneushoitoloista on vaikea tietää mikä on oikeasti hyvä, vähän kuin kampaamoistakin. Olen joutunut pari kertaa pettymään ihan huippupaikoissakin siisteys- tai palvelutasoon. Sen vuoksi käyn mielelläni kauneushoitoloissa ulkomailla.  






Nyt olen kuitenkin lyhyen ajan sisään löytänyt Helsingistä ainakin kaksi hyvää paikkaa, joita voin lämpimästi suositella.

Toinen on yhden naisen valon keskus, suloinen Cindy Riera (Kalevankatu 17 B), ja toinen on Miira C Beauty Clinic (Hietalahdenranta 5 C D), jonne sain yhtenä aurinkoisena päivänä kutsun tulla tutustumaan muutaman muun bloggarin kanssa. 

Itseasiassa Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin tyttö ilman helmikorvakoruja Sonia kävi Miira C:ssä ensin, ja suositteli sitä minulle sopivana, vähän ylellisenä hemmottelupaikkana.  






Heti ensimmäisenä tarkastin siisteystason. En vain kestä jos kauneushoitolassa on jotenkin nuhjuista tai epäsiistiä. Suomessa kauneushoidot ovat sen verran kalliita, että olen melko vaativa asiakas: kaiken on syytä olla melko lailla tip top ja viimeisen päälle. 

Miira C läpäisi siisteystarkastuksen with flying colours.

Hoitola on hyvin valoisa, avara ja valkoinen. Se ei ole kuitenkaan liian kliininen tai luotaantyöntävä, vaan viihtyisyyttä on luotu sohvilla, värikkäillä tyynyillä, kukilla ja kynttilöillä. 

Itseasiassa hoitolan etuosassa on italialaisen laadukkaan meikkimerkin Diego Dalla Palman Pohjoismaiden ensimmäinen konseptimyymälä ja showroom, ja takaosassa kaksi hoitohuonetta, odotustila ja pukuhuone. 






Minulla oli onni päästä n. 30 minuutin pikakasvohoitoon Miira C:ssä.

Hoitohuone oli viihtyisä ja kosmetologi supermukava. Ja lisäksi Miira C:ssä oli samanlainen ihana lämmitetty hoitosänky kuin Cindy Rierallakin!

Olin ollut Cindy Rieralla kasvohoidossa n. viikkoa aikaisemmin. Tehokkaan kuorinnan seurauksena ihoni oli aika kuiva ja jopa hilseilevä. Ilmeisesti iho uudistui niin kovasti. 

Minulle ei siksi tehty Miira C:ssä uutta kuorintaa, vaan laitettiin vain kosteuttava naamio ja tehtiin kasvohoito muuten.

Olin hoitolaan tullessani hyvin väsynyt ja stressaantunut. Sen näkyi tietysti ihossakin tietynlaisena värittömyytenä ja elottomuutena. 

Olin yrittänyt käyttää Cindy Rieran kasvohoidon jälkeen kotonakin Clarinsin kosteuttavaa HydraQuench -kasvonaamiota iltaisin, mutta se ei riittänyt elvyttämään kuivaa ihoani. Niinpä olin vähän skeptinen sen suhteen, mihin Miira C pystyisi.

Miira C:ssä on käytössä italialainen korkeatasoinen ihonhoitosarja RVB. En ole aiemmin ollut RVB-kasvohoidossa, mutta olen nähnyt tunnuksen joissakin kauneushoitoloissa.

Nyt RVB on yhdistynyt toiseen saman talon sarjaan, meikkimerkki Diego Dalla Palmaan. Uuden sarjan nimi on Diego Dalla Palma Professional RVB SKINLAB. Siinä on pyritty hyödyntämään molempien sarjojen parhaat puolet: RVB:n laatu ja Diego Dalla Palman trendikkyys. Samalla RVB:n normaalisti huippukalliiden tuotteiden hinnat ovat vähän laskeneet.

Tuotteet perustuvat 51 + 3 hyalu complex -tehoainecocktailiin, jossa on erilaisia happoja, vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Aineista 51 on muita, ja + 3 tulee tehokkaina kosteuttajina tunnetuista hyaluronihapoista.

En niin paljon ymmärrä kemiasta, mutta tulokset puhuivat puolestaan. Kasvohoidon jälkeen ihoni oli niin hehkuva ja kosteutettu, että se ei olisi kaivannut edes meikkiä! Kerran aiemmin olen nähnyt vastaavan välittömän tuloksen ihossani tallinnalaisen huippukauneushoitola Babor Span C-vitamiinihoidon jälkeen!

Sorry to say siis, mutta Clarins you´ve got nothing on Diego Dalla Palma-RVB -collaboration!

Kasvohoidot Miira C:ssä eivät olleet mielestäni edes niin kovin kalliita verrattuna kauneushoitolan tasoon. Noin 50 minuuttia kestävät erilaiset peruskasvohoidot (detox, kosteuttava ja herkän ihon) maksavat n. 75 euroa. 






Hemmottelevan kasvohoidon jälkeen oli ihana siirtyä kauneushoitolan toiselle puolelle meikattavaksi. 

Meille oli järjestetty aivan luksusoltavat, sillä tarjolla oli näitä raikkaita vihersmoothieita. Lisäksi tarjoilijat kantoivat cocktailpaloja tarjottimella naposteltavaksi samaan aikaan kun istuimme meikattavana. 

Miira C:ssä on itseasiassa mahdollisuus järjestää myös tyttöjeniltoja, joissa puhutaan ihonhoidosta ja meikkauksesta sekä nautitaan pientä iltapalaa ja kuohuvaa. Hinta on 25 euroa/hlö (90 min, 10-15 hlöä). On myös mahdollisuus saada kaikille pienet hoidot tai meikit, jolloin hinta on 50 euroa/hlö (n. 3 h, 4-6 hlöä). Voisin hyvin kuvitella esimerkiksi viettäväni synttäreitä tai polttareita tässä ylellisessä ja viihtyisässä paikassa!






Samaan aikaan kauneushoitolassa kanssani olivat ihanat blogittaret Business Woman ja Secret Wardrobe -blogin Korundi, eli meilläkin oli vähän kuin tyttöjen ilta. Oli tosi mukavaa tavata myös heidät!

Kuvassa hehkeä Business Woman Diego Dalla Palma -meikissään. 






Miira C:ssä oli myös myynnissä runsaasti RVB:n ja Diego Dalla Palman tuotteita, sillä yksi sen omistajista on niiden maahantuoja Camilla Aho. Jos siis tarvitsette jotakin tiettyä tuotetta, suosittelen ehdottomasti käymään siellä ostoksilla. 

Minulle esiteltiin mm. tämä kiinnostava vartalonhoitosetti. Se edustaa aivan uutta ajattelua vartalonhoidossa, eli pakkauksessa on 4 erilaista voidetta 4 viikolle. 

Ensimmäinen tuubi poistaa nestettä, toinen selluliittia, kolmas muotoilee kehoa ja neljäs napakoittaa ihoa. Kuulostaapa tehokkaalta! 

Esimerkiksi tämän 4 tuotteen setin hinta on 127 euroa, joten aivan halpaa huvia tämä ei ole, mutta tietysti jos se tehoaa, niin se onkin jo toinen juttu. Pidin joka tapauksessa kovasti tästä uudesta ja innovatiivisesta suhtautumisesta ihonhoitoon!






Laadukas Diego Dalla Palma -meikkisarja oli minulle jo ennestään jonkin verran tuttu. Sama sarja on käytössä myös mm. Cindy Rieran kauneushoitolassa. 

Diego Dalla Palman tuotteiden ulkonäkö kiinnitti ensin huomioni. Tuotteet on pakattu muista sarjoista poiketen valkoisiin muovipakkauksiin, joissa on mustalla teksti Diego Dalla Palma. Italialaista designia! Samaa ideaa noudatteli myös kauneushoitolan sisustus. 






Minulle tehtiin ruskeasävyinen, päivä- ja iltameikin väliltä oleva meikki Diego Dalla Palman tuotteilla. 

Kulmakarvoista tuli hienon punaiset, ja muutenkin pidin erityisesti poskipunasta ja ruosteenpunaisesta huulikiillosta, jotka olivat melkein täsmälleen hiusteni väriset. 

Ihanaa myös, ettei tarvinnut lähteä kauneushoitolasta kasvohoidon jälkeen meikittä, sillä olin menossa vielä toiseen iltatilaisuuteen, jonne sain siis saapua hehkeänä. 





Sain itselleni myös muutaman tuotteen kotitestiin. 

Toinen oli kosteuttava S.O.S Gel Mask -naamio, jota todellakin tarvitsin kuivuuttaan hilseilevän ihoni hoitoon. Se on tehnyt taikansa, ja nyt ihoni on jo aivan normaali, mutta kylläkin vielä hehkuvampi kuin muutoin. On tietysti vaikea sanoa, mistä se aivan tarkalleen johtuu: Cindy Rieran tekemän kasvohoidon vaikutusten alkamisesta, Miira C:n kosteuttavasta kasvohoidosta, tästä naamiosta vai kaikkien yhteisvaikutuksesta. Mutta tärkeintä on, että hyvältä näyttää!

Minua kiinnosti tietysti hirveästi myös naamion inci eli ainesosalista. Sen 8 ensimmäistä ainetta ovat:

aqua, glycerin, hydrogenated polydecene, squalane, olus (vegetable) oil, trehalose, tocopheryl acetate, panthenol, zea mays (corn) starch...

Lista on tosi pitkä, eli yhteensä ainakin 51 + 3 ainetta.  

Naamion hinta on 44 euroa (70 ml), eli ei nyt mitenkään hirveästi näin erinomaisesta tuotteesta. Uskon ostavani S.O.S. Gel Maskia lisääkin kun se loppuu, niin hyvin se sopii kuivalle iholleni. Se onkin tarkoitettu erityisen kuivalle iholle esim. koville sääolosuhteille altistumisen jälkeen (kylmä, aurinko, tuuli). Ihana tuote! 






Toisena tuotteena sain mukaani tämän meikkiini käytetyn Diego Dalla Palman poskipunan sävyssä 06. 

Se on erikoinen, punaruskea sävy, joka sopisi minusta hyvin erityisesti syksyyn. Minulla ei ole myöskään vastaavaa sävyä aiemmin.   

Poskipuna on erittäin pigmenttinen, kuten kokemukseni mukaan Diego Dalla Palman meikit muutenkin, ja sopii erinomaisesti hiusteni väriin.




Goodie Bagista löytyi myös kiinnostava tuote, eli RVB Simply White Eye Contour Rollerball Pen White Corrective -hoitokynä. Se on suunniteltu erityisesti tummille silmänaluksille ja turvotukseen. 

Itse en kärsi varsinaisesti onneksi kummastakaan, mutta minua kiinnostaa kynä aivan eri syystä. Siinä on nimittäin päässä metallinen pallo tai laakeri, jolla voide hierotaan iholle. Olen aivan varma että viileä metalli tuntuu ihanalta ja virkistävältä silmänympärysiholla erityisesti nyt kesällä. 

Clinique All About Eyes -seerumissa on samanlainen mekanismi, ja olen aina halunnut kokeilla sitä!  

Loppuun sitten vielä arvoitus: kuka on Miira C?

Häntä ei voi tavata kauneushoitolassa, sillä nimi on yhdistelmä kolmen omistajan nimestä: Miia, Raimo ja Camilla! 

6 kommenttia:

  1. Oletpas kaunis tuossa meikissä, ja iho on aivan upean hehkuva! :) Olen muuten aina kuvitellut, että Miira C:n omistaa Miira-niminen ihminen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos muru! :)

      Edelleen väsytti kyllä jonkin verran, mutta toivottavasti se ei kuvassa näy. Meikki oli aika perinteinen kauneusmeikki, eli juuri sellainen luonnollinen ja parhaita puolia korostava, joita kauneushoitoloissa tehdään. Ei kuitenkaan mitenkään tylsä, sen takasivat nuo ruosteenpunaiset sävyt. :)

      Kiva jos ihon hehku myös kuvaan välittyy. Usein pisamani tekevät sen, että iho voi kuvissa näyttää epätasaiselta, vaikka luonnossa näin ei onneksi ole. En silti vaihtaisi pisamiani poiskaan tai peittäisi niitä, sillä niin kovasti niistä pidän. :)

      Kaikki varmaan luulevat että Miira C omistaa Miira C:n, mutta näin ei tosiaan ole. Siksi sitä kysyinkin, kun olin itsekin sitä jo aiemmin miettinyt, ja odotin tapaavani itse Miiran. :)

      Poista
  2. Kylläpäs sua on nyt hemmoteltu ihanilla hoidoilla! Kuulostaa aivan mahtavalta paikalta tämä Miira C :) Cindylläkin oli ennen käytössä RVB:n tuotteet, mutta hän luopui niistä joitakin kuukausia sitten. Sinänsä harmi, koska tykästyin tuotteisiin tosi paljon. Ainoa miinus minusta on (oli?) niiden hurja hinta.

    Mä ostin muuten viime Cindy-käynnillä hieman samansävyisen DDP:n poskipunan (numero 13) ja tykkään tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä niin ihanaa hemmottelua, että olen harvoin vastaavaa kokenut! :) Oli vielä tosi aurinkoinen kevätpäivä, ja kauneushoitola suorastaan kylpi valossa koko illan. Teki hyvää kaikille aisteille! :)

      Olin kyllä todella iloisesti ja positiivisesti yllättynyt Miira C:stä, sillä olen nähnyt Helsingissä vähän kaikenlaisia paikkoja. Jo Cindy Riera oli tosi löytö, ja nyt löysin toisenkin tällaisen jalokiven. Aionkin mennä Miira C:hen kokeilemaan seuraavaksi heidän happikasvohoitoaan, sillä se kuulosti niin kiinnostavalta. Sen pitäisi lisätä hehkua ja kuulautta väsyneelle ja stressaantuneelle iholle, niin ymmärsin. :)

      En tiennytkään, että Cindyllakin oli käytössä RVB! Makes sense, koska maahantuoja on sama kuin Diego Dalla Palmalla. En ollut itse aiemmin kokeillut RVB:tä, mutta tämän käynnin perusteella kiinnostuin kyllä paljon. Tosi kiva juttu, että hinnatkin ovat nyt vähän laskeneet! :)

      Miten hauska sattuma! En olisi varmaan itse koskaan valinnut tuollaista poskipunan sävyä, sillä luulen aina että minulle sopivat parhaiten heleät pastellisävyt. Tämä 06 oli kuitenkin hieno, vähän aikuisempi ja hillitympi valinta. Tulee sopimaan tosi kauniisti erityisesti syksyn ruska-aikaan. :)

      Poista
  3. Tyttöjen ilta onkin hyvä idea! Hintakaan ei ole paha. Tyhmänä nyt kyselen, että eikö lämmitetty hoitopöytä ole jo vakio? Meillä ainakin tuntuisi olevan käytäntö :)

    VastaaPoista
  4. Minustakin tyttöjen ilta kauneushoitolassa oli ihana ajatus. En tiedä Helsingistä montaakaan paikkaa jossa sen voisi helposti toteuttaa, Miira C:ssä se kuului suoraan jo heidän palveluvalikoimaansa. Maailmallahan on tavallisempaa kokoontua tyttöjen kesken iltaa viettämään kauneushoitolaan, jopa varmaan muidenkin esteettisten hoitojen kuin pelkkien kasvohoitojen ja meikkausten parissa, eli ns. Botox Partyt. :) Minusta tämä Miira C:n tarjoama vaihtoehto oli kyllä oikein kiva. :)

    Kurkistin profiiliasi, niin USA:ssa varmaan lämmitetyt hoitopöydät ovat jo normi, ja nyt onneksi vähitellen tulossa tänne Helsinkiinkin, hienoa! Olen kyllä ollut Helsingissä oikein laadukkaissakin paikoissa joissa ei vielä ole sellaista ollut, mutta nähtävästi alkavat nyt vähitellen yleistyä. :)

    Kiitos kun kommentoit, niin löysin myös kiinnostavan blogisi. Jäin ehdottomasti lukijaksi! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)