keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Dove Purely Pampering -vartalonhoitotuotteet

Olen taas löytänyt minulle blogia varten testattavaksi toimitettujen tuotteiden joukosta yhden ihanuuden.

Dovelta ilmestyi keväällä uusi tuotesarja: ihoa hemmottelevat Purely Pampering -tuotteet.

Tuotesarjaan kuuluu Shea Butter with Warm Vanilla sekä Almond Cream with Hibiscus suihkusaippuat ja kosteusvoiteet.  

Dove herättää minussa tuotemerkkinä muutenkin positiivista vastakaikua Aidon Kauneuden Puolesta -kampanjansa vuoksi ja koska se on tunnettu siitä, että käyttää mainoksissaan kaikenikäisiä ja -kokoisia tavallisia, kauniita naisia. 






Minä ihastuin Dove Shea Butter with Warm Vanilla -sarjan vartalovoiteeseen heti sen hurmaavan tuoksun vuoksi. 

Voide tuoksuu ihanalta, ylelliseltä ja pehmeältä vaniljalta. Todella herkullinen tuoksu!

Suihkusaippuassa tuoksu ei valitettavasti ole niin voimakas, ennemminkin vain aavistus. Siinäkin koostumus on kuitenkin kivan kermainen.

Tuotteet ovat todella edullista päivittäiskosmetiikkaa, suihkusaippuan hinta on 2,39 euroa (250 ml) ja vartalovoiteen 3,95 euroa (250 ml).

Jos siis ostatte kaupasta vartalonhoitotuotteita arkikäyttöön, suosittelen ehdottomasti testaamaan nämä.






Purely Pampering -sarjan Almond Cream with Hibiscus -tuotteissakin tuoksu on ihan kiva, trooppisen kukkainen, mutta ei mielestäni niin poikkeuksellisen ihana kuin shea-vaniljassa. Riippuu toki mistä tykkää, mutta minä rakastan vaniljaa!

Incistä eli ainesosalistasta ei ole toki mitään ihmeellistä odotettavissa tähän hintaan, vaikka tuotteista mainostetaankin, että niissä on "hyödynnetty Doven tieteellistä tutkimusta ihon pintakerroksista ja innovatiivisen tuotekehityksen ansiosta ne kosteuttavat ihoa syvältä". 

Suihkusaippuoiden inci on mielestäni ihan tavallinen pesevien tuotteiden ainesosalista, jossa tuotteiden nimissä mainitut sheavoi ja manteliöljy tulevat vasta ainesosina numero 12. Itse olen oppinut, että 8-10 ensimmäistä ainesosaa ovat tuotteessa merkityksellisimmät.

Esimerkiksi manteli-kiinanruusu suihkusaippuassa 8 ensimmäistä ainesosaa ovat:

Aqua, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Petrolatum, Sodium Cocoyl Glycinate, Lauric Acid, Parfum

Mutta hei, mitä tähän 2,39 euron hintaan voisi muuta odottaakaan. Silti ainesosat voivat olla ihan ok kosteuttavia, vaikka ne eivät ole luonnollisia. Dove mainostaakin, että suihkusaippuat sisältävät NutriumMoisture -tuoteteknologian, jonka ansiosta ne myös hoitavat ihoa pesun aikana ja korvaavat pesussa menetettyjä ihon luonnollisia lipidejä. 






Ihanan shea-vanilja vartalovoiteen incia koskee vähän sama homma. 

Sen 10 ensimmäistä ainesosaa ovat:

Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclopentasiloxane, Petrolatum, Butyrospermum Parkii Butter

Eli siinä sheavoi mahtuu juuri ja juuri 10 ensimmäisen ainesosan joukkoon. Silti esimerkiksi heti toisena oleva glycerin on mielestäni erinomainen kosteuttaja, vaikka se ei ole välttämättä luonnollinen.

Doven Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla -vartalovoiteen tuoksu on melkein sama ihana kuin virolaisen Joikin luonnonkosmetiikan vuohenmaito-shea vartalovoiteessa.

Ero on sitten incissa (Joikin alkaa: Aqua, Whole Goat Milk, Butyrospermum Parkii Fruit Butter, Olea Europea Fruit Oil...) ja myöskin hinnassa.

Dove maksaa 3,95 euroa (250 ml) ja Joik Tallinnassa 7,10 euroa (150 ml). Helsingin Stockmannilla Joikin hinta on varmaan vielä kalliimpi.

Eli jos haluaa hurmaavaa vaniljaa arkipäiviinsä suosittelen Dovea ja jos taas hemmotella ihoa aidoilla, luonnollisilla raaka-aineilla Joikia!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa houkuttelevalta! :)
    Mäkin olen tykännyt Doven vartalotuotteista paljon. Nytkin menossa yksi Premium Beauty-vartalovoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tuo shea-vaniljavartalovoide oli tuoksunsa vuoksi ihan löytö tässä hintaluokassa! Muutenkin oikein kivoja perustuotteita, jotka on helppo ostaa marketista vaikka ruokaostosten lomassa. Tykkäsin aika paljon ja aion ostaa näitä jatkossa itsekin. :)

      Minulla ei ole oikein aiempia kokemuksia Dovesta, ainoastaan varmaan siitä valkoisesta voidemaisesta peruskäsisaippuasta. Täytyy ehkä jossakin vaiheessa testata myös tuo Premium Beauty -linja, kiitos vinkistä! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)