torstai 25. heinäkuuta 2013

Hyvä jalkahoito Tallinnassa?

Turvaudun nyt teidän apuunne rakkaat lukijat, sillä haluaisin mennä Tallinnassa ensi viikolla  jalkahoitoon, ja olisin kysynyt suosituksianne.

Olen tähän asti aina käynyt Viru-hotellia vastapäätä sijaitsevassa laadukkaassa day spassa Babor Spassa, mutta nyt on kuulkaa sellainenkin ihme tapahtunut, että olen kyllästynyt siihen. Sitä paitsi olin siellä viimeksi pedikyyrissa juuri kesäkuun alussa.

Babor Spa toimii edelleen hyvin koko päivän hoitopaketteihin, jolloin hämyisään, itämaisvaikutteisesti sisustettuun spahan mennään oikein oleskelemaan ja nauttimaan, mutta pelkkään jalkahoitoon en haluaisi sinne nyt mennä. Kaipaisin enemmän sellaista valoisaa kadulla sijaitsevaa pistäytymispaikkaa, johon voisi poiketa kesken päivän turisteerauksen. 





Nämä ihanat Kure Bazarin kynsilakat ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta niitä ei valitettavasti varmaan käytetä missään paikassa pedikyyrissä. 



Olen kuitenkin hyvin laatutietoinen eli haluaisin että hygienia ja ammattitaito olisivat korkealla tasolla, palvelu aika ystävällistä ja kynsilakat mieluiten jotakin professional-tason merkkiä kuten Orly, OPI, Essie tai China Glaze. Babor Spassa on käytössä Orly.

Lisäksi olisi kiva jos paikka sijaitsisi suurinpiirtein keskustan tuntumassa. Price is not an issue, eli hyvästä pedikyyrista olen kyllä valmis maksamaan.

Ihanaa jos teiltä löytyisi suosituksia tähän! Niistä voisivat hyötyä muutkin, sillä blogiini tullaan aika paljon hakusanoilla "jalkahoito Tallinnassa" ja päädytään Babor Spasta kertoviin juttuihini.  

16 kommenttia:

  1. nail spa on tallinnassa paikka, jota voi suositella. muutaman kerran on tullut käytyä, eikä ole pahaa sanottavaa. kokemukset on kyllä manikyyrien puolelta, mutta uskoisin, että taito ja hyvä palvelu yltää pedikyyrinkin puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti yltää! Kiitos paljon vinkistäsi, luulen että kokeilen sitä seuraavalla kerralla. Kuulostaa tosi hyvältä! :)

      Poista
  2. Suosituksia mulla ei ole tarjota, mutta tulinpa ihastelemaan noita Kuren lakkojen sävyjä <3 .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovatkin tosi ihanat! Nämä on kuvattu kauneushoitola Cindy Rierassa, ja nyt vasta tajusin että hän varmaan käyttää niitä myös pedikyyrissa. Luulisin myös että kauneustavaratalo Even kauneushoitolassa näin saattaisi olla, sillä hekin myyvät Kure Bazaria. Olisi ihana päästä sellaiseen jalkahoitoon! :)

      Poista
  3. Mulla ei valitettavasti ole mitään supermestaa neuvoa, mutta olen itse käynyt useita kertoja Sokos-hotellissa erilaisissa hoidoissa, myös jalkahoidossa kerran. Oli toimiva ja edullinen, tuolta saa sitten myös S-etukortilla alennusta :) Mielenkiinnolla seuraan mihin päädyt menemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, sitäkin voisi joskus kokeilla. Varmasti ihan hyvä taso, ja tosi kätevä jos sattuu vaikka asumaan hotellissa. Ja mahtavaa, että S-etukortti toimii myös siellä! :)

      Poista
  4. Viru hotellissa on kaksikin hyvää paikkaa. Toisessa käytetään laadukasta Alessandroa ja toisessa Orlya.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi hyvä neuvo, kun Viru on vielä niin keskeisellä paikalla. Ja käytetyt kynsilakat kuulostavat tosi hyvältä. Olisi kiinnostavaa kokeilla myös tuota Alessandroa, jota myydään minusta myös Kaubamajassa. :)

      Poista
  5. Kokeilin Viru-hotellin vieressä olevaa Maribel-hoitolaa. Paikka oli siisti ja varpaankynsien lakkaus tehtiin erittäin huolellisesti Orlyn tuotteilla. Lakkaus kesti hyvänä todella pitkään. Muutoin käsittely oli jokseenkin erilaista kuin mihin olen Suomessa tottunut, ei mitään hellävaraista hypistelyä vaan ennemminkin reipasta hiomista ja viilausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta, tämä on varmasti myös erinomainen vaihtoehto, jota aion kokeilla joskus. :)

      Babor Spassakin viilaavat ja hiovat jalat tosi tarkkaan. Nyt olen vasta tajunnut, että voin itse sanoa että en halua niin paljon, sillä en usko että se on välttämättä kovin hyväksi jaloille. Tietenkin ovat pahoillaan siitä, koska lopputulos ei ole silloin niin pehmeä ja hyvä, mutta tärkeintähän on että asiakas on tyytyväinen. :)

      Poista
  6. Valitettavasti suosituksia ei ole antaa, mutta kysymys olisi: Pienen lapsen kotiäitinä tekisi terää lähteä kauneushoitolaan itseään hemmottelemaan. Tuo Baborin hoitola olisi ihana ja hinnatkin enemmän kuin kohtuulliset, mutta miten on, onko kasvohoidon jälkeen kasvot sen näköiset, että kehtaa vielä ihmisten ilmoille tulla vai onko vain paras kömpiä hotellihuoneeseen ja viettää ilta siellä? En pystyisi oikein olemaan yötä kotoa pois, joten päiväreissuna pitäisi matka toteuttaa ja nopeilla laivoilla se hyvin onnistusikin. Joskus vaan kasvohoidon jälkeen on nassu näyttänyt siltä, että on parempi pysyä kotioloissa seuraavaan päivään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas kiinnostava kysymys! :)

      Se riippuu varmaan paljon siitä millaisen kasvohoidon olisit ottamassa.

      Olen itse ollut Baborissa C-vitamiinikasvohoidossa, ja ihoni ei ole varmaan koskaan näyttänyt niin hyvältä kuin sen jälkeen. Aiemmat kokemukseni kasvohoidon jälkeisestä tilanteesta olivat sellaiset, että olin suunnitellut piiloutuvani sen jälkeen suoraan hotellihuoneeseeni. Mutta koska iho näyttikin niin hyvältä ja suorastaan hehkeältä, lähdinkin huoletta vain shoppailemaan, mitä en koskaan tekisi edes normaalioloissa ilman meikkiä.

      Lisäksi minulle on tehty Baborissa New Skin -kasvohoito. Sen jälkeen iho ei ollut aivan niin upea, mutta ihan hyvin kehtasi kevyellä meikillä lähteä kaupungille vielä sen jälkeenkin.

      Sen sijaan ainakin mekaaninen ihonpuhdistus on sellainen, että heti sen jälkeen en kyllä kovin mielelläni julkisella paikalla liikkuisi. Toki näin kesällä voisi laivallakin käyttää aurinkolaseja ja piiloutua niiden taakse. Sen sijaan ei tunnu niin kivalta laittaa kovasti meikkiä kasvohoidon jälkeen, koska ihanaahan olisi antaa niiden kallisarvoisten aineiden vaikuttaa iholla mahdollisimman pitkään.

      Eli jos olisin sinä ja tarvitsisin jotakin muuta kuin perinteisen ihonpuhdistuksen menisin ehdottomasti päivämatkalle. Ja kyllä sen ihonpuhdistuksenkin kanssa varmaan kotimatkan kestää vaikka niiden aurinkolasien kanssa, koska ymmärrän hyvin että päiväreissu on sinulle paljon helpompi järjestää.

      Olen ollut muuten ystävienikin kanssa Babor Spassa jotka ovat pienten lasten äitejä, ja erityisesti kiinteyttävät leväkäärevartalohoidot ovat olleet suuri hitti. :)

      Toivottavasti tästä olisi jotakin apua! :)

      Poista
    2. Hei,
      Kiitos kun vastasit. Ehkä tosiaankin on paras tehdä pidempi matka vaikka perheen kesken ja ottaa perillä sitä omaa aikaa, tai sitten päivämatka ja keskittyä vain muihin hoitoihin. Tosin hemmottelinkin juuri itseäni urakalla ja ostin pari ihanaa Patykan kasvotuotetta, ehkäpä täytyy siirtää hoitolareissua ja nauttia nyt ensin näistä. Ihanat hoitotuotteetkin kun ovat arjen luksusta. :)
      Ihanaa loppukesää Sinulle!

      Poista
  7. Mihin paikaan lopulta päädyit? Olemme matkaamassa kaasoni kanssa ensi viikon lopulla Tallinnaan ja tarkoitus olisi molempien käydä jalkahoidossa. Babor Spahan ei oikein tuntunut olevan aikoja vapaana, joten nyt tarttis varata aika johonkin muualle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, matka sitten lopulta peruuntui. Mutta onneksi tähän juttuun tuli paljon hyviä neuvoja, joten jotakin näistä paikoista aion kokeilla seuraavaksi.

      Olen itse onneksi saanut viime aikoina Babor Spahan aika helpostikin aikoja, mutta toki on vaikeampaa varmasti saada esim. kaksi pedikyyriaikaa samaan aikaan.

      Toivottavasti löytäisitte jonkun aivan ihanan hemmottelupaikan ja teillä olisi muutenkin kiva päivä. Muistakaa käydä myös Kaubamajan ihanalla kosmetiikkaosastolla! :)

      Poista
  8. Hei!

    Mielestäni erittäin hyvä oli "Vanillasky" kauneussalonki. Olen ollut siellä nyt jo kolme kertaa. Manikyyrija Inna on huolellinen, jota suosittelen. Jalkahoito ja kosmetologi hyviä. Olen nyt just menossa neljännen kerran. Edullinen tämä paikka on myös.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)