torstai 4. heinäkuuta 2013

Viva La Diva kesä 2013 Miami Heat -kokoelma

Tämä on bonus kesän meikkikokoelmien esittelyn joukossa, sillä minulla ei ollut alun perin mitään aikomusta esitellä tätä Viva La Divan kokoelmaa. 

Hengailin kuitenkin Kicksissä ja aloin huvikseni swatchata Viva La Divan Miami Heat -kesäkokoelmaa ja silloin innostuin.

Olen ostellut ruotsalaista Viva La Divaa aikoinaan Tukholmasta, ennen kuin se tuli myyntiin Suomeen. Laatu on pääosin tosi hyvä, joskin välillä vaihteleva.

Tässä Miami Heat -kokoelmassa se oli erinomainen. 






Miami Heat -kokoelman värit ovat oranssi, hot pink ja lisänä turkoosi, kuten Miamiin sopiikin. 

Mainoskuvan look on minusta jopa vähän järkky, jotenkin very 80's. Toisaalta sehän oli mm. Miami Vicen kulta-aikaa.

Silmämeikki on voimakkaan pinkki violetilla vivahteella. Alarajauksessa on turkoosi ja huulipunakin on pinkki. Kynsissä on vaaleansininen Miami Vice -kynsilakka. 

Meikissä on varmaan käytetty tuota kuvassa keskellä näkyvää Eyeshadow Stick kynämäistä luomiväriä, kokoelman meikkipalettia ja oikean laidan pinkkiä Pink Flamingo- huulipunaa.

Swatchasin kaikki huulipunat läpi, ja mikä upea kermainen koostumus ja pigmentti, erityisesti noissa oransseissa huulipunissa (Miami Heat ja Kiss & Tell)! Samoin luomivärikynän pigmentti oli ihan uskomaton, voimakas metallinen violettiin sävähtävä pinkki. Myös luomiväripaletti yllätti minut positiivisesti, senkin värit olivat tosi hyväpigmenttiset ja kauniin trooppisen sävyiset.

En ollut ajatellut ostaa mitään, mutta minun oli pakko saada ainakin luomivärikynä. Sen hinta oli 6,60 euroa.







Olen nimittäin hulluna vaaleanpunaisiin voidemaisiin luomiväreihin. 

Tässä on etualalla ostamani Viva La Divan Eyeshadow Stick sävyssä Spotlight.

Sen takana L'Orealin voidemaiset 004 Forever Pink ja 036 Naughty Strawberry sekä Giorgio Armani 7 Noka.

Takana vielä Max Factorin Masterpiece Icicle Rose ja Max Effect Dip-in Dye Eye Shadow 03 Posh Pink, jonka olen saanut blogia varten testiin.






Ja näistä swatcheista näette varmaan sen, että miksi ihastuin Viva La Divaan, vaikka minulla näitä vaaleanpunaisia riittää ennestäänkin. 

Ylhäältä alaspäin voimakkaan pinkki Viva La Diva, ja sitten Max Factorin beigen vaaleanpunainen Posh Pink, jäisen vaalea Max Factor Icicle Rose, L'Orealin beigeen menevä Forever Pink ja liilampi Naughty Strawberry, sitten sen kanssa melkein samanvärinen Giorgio Armani 7 Noka ja alimpana uudestaan pinkki Viva La Diva. 

Kaunis sävy ja hieno metallinen hohto tuossa Viva La Divassa! 






Viva La Divan luomiväripaletin olisin ostanut myös, ellei minulla olisi ollut jo ennestään tätä IsaDoran Miami-aiheisen Ocean Drive -kokoelman 66 Ocean Dream luomiväripalettia kesältä 2011.

IsaDoran Ocean Drive -kokoelmassa oli sama idea kuin Viva La Divan Miami Heatissa turkoosin ja pinkin yhdistämisessä. 

Ocean Dream -paletin pigmentti on kuitenkin tosi heikko, ja se on koostumukseltaan hyvin glitterinen ja variseva. Suomen IsaDora tekikin viisaan ratkaisun aikoinaan ja jätti koko Ocean Drive -kokoelman tuomatta Suomeen. Itse olin tyhmä ja ostin tämän luomiväripaletin Tukholmasta.

Sen sijaan Ocean Drive -kokoelmaan kuulunut fuksia Jelly Kiss -huulipuna Chic Cerise on oikein kiva, ja se on mielestäni kuulunut IsaDoran vakiovalikoimaankin. 






Hehkeältä näyttää myös vaatteissa tämä vedenvärin ja hot pinkin yhdistäminen.

Kuvassa on siniturkoosi maksimekkoni, johon yhdistän mielelläni pinkit flipflopit, pinkit asusteet ja fuksian huulipunan. Vähän valkoista raikastaa kokonaisuutta kuten Miami Vicessakin Don Johnsonin valkoinen puku aikoinaan.

Maksimekot ovat varmasti suosittuja Miamissa, sillä Miami Angelsit tietävät miten helteeseen pitää pukeutua. Miamissa on kuuma!  


Dior kesä 2013 Bird of Paradise -kokoelma
Make Up Store kesä 2013 Blossom ja Nomad -kokoelmat

Make Up For Ever kesä 2013 Aqua Summer -kokoelma
Estee Lauder kesä 2013 Bronze Goddess -kokoelma
Yves Saint Laurent kesä 2013 Saharienne Heat -kokoelma

8 kommenttia:

  1. Voi, tuo mainoskuva on kyllä aika kamala :D Ei ainakaan houkuttele minua ostamaan kokoelman tuotteita, vaikka ne näyttävätkin varsin ihanilta noin muuten.

    Onpa oikein kirkas pinkki tuo luomivärikynä! Onko niissä samankaltainen koostumus kuin NYXin Jumbo-kynissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikein tiedä mikä siinä mättää: onko se tuo meikki vai ne asustett, esim. paksu kultaketju. Mutta jotenkin ei ollut myöskään omaan makuuni, eli ostin luomivärikynän siitä huolimatta. :)

      Hyvä kysymys! Minulla on NYXin kyniä mustana ja valkoisena, ja ne ovat enemmän pohjustustuotteen kaltaisia, eli kermaisia ja mattoja. Viva la Divan kynä on ohuempaa, enemmän luomivärin kaltaista koostumusta ja metallista. Aluksi ajattelin, että siihen ei edes kuulu laittaa puuterimaista luomiväriä enää päälle, mutta nyt en olekaan varma. Jotenkin tuntuu, että väri voisi ehkä olla tasaisempi niin...

      Poista
  2. Aivan ihana tuo vaalean pinkki huulipuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipunat olivat kyllä tämän kokoelman helmiä: kermainen koostumus ja voimakkaat, hyvät värit. Hienoja! :)

      Poista
  3. Haluan haluan haluan tuon luomivärikynän! :) Oletko jo testannut sitä, miten kesti luomilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, upean hehkuva sävy! Mutta itse en osaa ehkä ainakaan ensimmäiseltä kokeilulta käyttää sitä oikein. Tuntui että se olisi ollut parempi vain pohjustuksena ja vaatinut päälleen vielä puuterisen luomivärin, vaikka kädelle swatchatessa siltä ei näyttänyt, vaan siinä oli ohut ja hienon metallinen pinta.

      Minulla ei ole yleensäkään pahoja ongelmia luomivärien keston kanssa (myös UDPP:n ansiosta), joten en huomannut tässäkään mitään ihmeellistä. Eli ihan kivasti kesti, ja olisi pysynyt varmaan vielä paremminkin kuorrutettuna toisella, täysin kuivalla puuterisella luomivärillä. Mutta koostumus ei siis missään nimessä ole kovin rasvainen. :)

      Poista
  4. Ääh, ihan jokainen solu minussa huutaa vastalauseita. Ei todellakaan mun kokoelma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, jos 80's ja Miami Vice ei viehätä. :)

      Itse taas pidin kokoelmasta paljon (mainoskuvaa lukuunottamatta), sillä siinä oli paljon kahta lemppariväriäni: oranssia ja pinkkiä. Kuin auringonlaskun värit. Muutenkin pidän trooppisista väreistä, joten minua tämä lämpöä hehkuva kokoelma miellytti. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)