tiistai 15. lokakuuta 2013

I Love Me -messut, ostokset

Ja nyt sitten katsaus viikonlopun I Love Me -messuostoksiini. 

Näitä ostoksia muuten sitten riittää, lähti vähän lapasesta koko homma vaikka alunperin ei ollut tarkoitus ostaa juuri mitään. Syytän hyviä messutarjouksia ja kiinnostavia uutuustuotteita!






Luonnonkosmetiikkamerkki Lavera oli mukana messuilla taas raikkaalla messuosastolla.

Ilahduttavaa oli myös se, että luonnonkosmetiikalla oli tänä vuonna oma alueensa terveysmessujen kyljessä, ja ensi vuonna sitten messujen yhteydessä jopa oma tapahtuma, Luonnollisesti.

Näin etukäteen messuja koskevista blogijutuista, että lempparikäsivoiteeni Laveran Basis Sensitiv oli huikeassa messutarjouksessa 3 euron hintaan, ja vielä kolmasosan normaalia isommassa tuubissa. Mietin etukäteen, että kuinkakohan monta tuubia kehtaan sitä sunnuntaina hamstrata jos sitä on vielä jäljellä. Suuntasin siis Laveran osastolle heti ensimmäiseksi, etten vain jäisi ilman. 






Laveralla oli 4 euron tarjouksessa myös tuo tummanruskea Soft Eyeliner Golden Brown -rajauskynä, jonka olen aikoinaan saanut blogia varten testiin. Olen ostanut sitä jo yhden kappaleen varastoon lisää, sillä se on ihan yhtä hyvä kuin Diorin rajauskynätkin, joita normaalisti käytän. 

Molemmilla saa piirrettyä tarpeeksi tarkkaa ja tummaa rajausta, kovuusaste on just perfect. 






Sain juuri ennen messuja Born to Bion suihkugeelejä arvosteltavaksi blogia varten, ja pohdin silloin että olisivatkohan ne taas messutarjouksessa 5 euroa (normaalihinta on 8-9 euroa). 

Tarjolla olikin Mansikkaa, Vihreää Teetä ja miehille Lakritsia ja Setripuuta 5 euron hintaan. Setripuuta en ollut aiemmin tuoksuttanut, sekin oli aika hyvä.  






Okei, kuinka monta purkkia kehtasin sitä käsivoidetta ostaa? 

Kolme, ja neljäs ehkä Herra Pumpulipupulle, jos vain raaskin luopua siitä. Laveran Basis Sensitiv on myös hänen suosikkinsa.

Lisäksi ostin kokeiltavasi yhden purkin Basis Sensitiv -vartalovoidetta, à la 8 euroa. 

Testailin aikoinaan Laveran allergiselle ja herkälle iholle tarkoitettua samettista Neutral -vartalovoidetta, johon ihastuimme Herra Pumpulipupun kanssa kumpikin ikihyviksi. Se on kuitenkin yli tuplaten Basis Sensitivin hintaista ja lisäksi nykyään aika vaikeasti saatavissa kun mm. Stockmann luopui Neutral-sarjasta. 

Ihanan Neutralin jälkeen olen kuitenkin kaivannut tällaista konstailematonta ja kosteuttavaa luonnonkosmetiikan vartalovoidetta, joten kokeilen nyt tätä Basis Sensitivia. Hajustamattomuuskin on hyvä, niin vartalovoide on paremmin yhdistettävissä parfyymin kanssa.   






Laveran osaston vieressä oli iso The Natural Goods Companyn messuosasto, jossa myytiin luonnonkosmetiikan merkeistä mm. Madaraa, Weledaa ja Santea. 

Menin ostamaan sieltä oikeastaan kookosöljyä kuulemani huikean kookosöljyluennon jälkeen, mutta kassalla huomioni kiinnittyi Santen vartalovoiteisiin vain 5 euroa pullo.

Sante ei ole minulle kovin tuttu merkki aiemmin. Koska olen nyt niin ihastunut luonnonkosmetiikan vartalovoiteisiin, ostin kokeiltavaksi tämän Santen Grenadine Spirit -granaattiomenavartalovoiteen.

Toisena vaihtoehtona olisi ollut Goji Power -vartalovoide, mutta myyjän mukaan ainoa ero näiden kahden voiteen välillä oli tuoksu. Nyt jälkeenpäin minulle selvisi, että näitä olisi ollut myös ainakin kolmas vaihtoehto: Coconut Dream. Kuinkakohan ihana se sitten on? 






Luonnonkosmetiikan alueella oli myös kotimainen Flow kosmetiikka.

Flow kosmetiikan tuotteet valmistetaan Suomessa, Hyvinkäällä. Pienenä yrityksenä sillä ei ole virallista luonnonkosmetiikan sertifikaattia, mutta se noudattaa sertifiointikriteerejä ja on Pro luonnonkosmetiikka -yhdistyksen jäsen. 






Koska inspiroiduin Karkkipäivä-blogin Sannin kokeiluista Flown palashampoolla kuten varmaan moni muukin, halusin kokeilla palashampoota itsekin. Minua kiinnostaa erityisesti sen mahdollinen kuohkeuttava vaikutus hiuksiin.

Flowlla on useita erilaisia palashampoita. Myyjän avustuksella valitisin itselleni Punatukan, jonka pitäisi hoitaa ja syventää punaisten ja punaruskeiden hiusten väriä. Myös Brunette olisi ollut varmaan mahdollinen, sillä shampoopala ei värjää hiuksia vaan korostaa jo olemassaolevaa sävyä. 

Värjättyjen hiuksien lisäksi palashampoita on mm. rasvoittuville hiuksille omansa sekä tuuheuttava Olut-muna palashampoo (ei kuulosta kyllä hirveän myyvältä!), jota haluaisin myös joskus testata. 






Myyjä suositteli yhdessä palashampoon kanssa käytettäväksi hiushuuhtelua. Huuhtelu helpottaa shampoopalasta mahdollisesti eritysesti aluksi tulevaa tahmeaa tunnetta hiuksissa. 

Mietin pitkään kuiville hiuksille sopivan Kehäkukka -hiushuuhtelun ja rasvaisemmille hiuksille ja ärtyneelle päänahalle sopivan Nokkosen välillä, ja otin lopulta varmanpäälle Nokkosen, sillä inhoan tyven rasvoittumista yli kaiken. 

Onpas kyllä jännittävää päästä testaamaan tätä kaksikkoa! 






Flow-kosmetiikalla oli ota 3 maksa 2 messutarjous, joten valitsin kolmanneksi tuotteeksi tämän Piparminttu jalkavoin, koska oikeasti, jalkavoiteita tarvitsee aina. Siinä on sheavoita, kookosöljyä ja muita kosteuttavia aineita yllinkyllin.

Hinnat Flowlla olivat mielestäni aika korkeat. Shampoopala maksoi vajaa 10 euroa, hoitoaine n. 16 euroa ja jalkavoi hurjat n. 19 euroa. Vaikka hinnat hirvittivät, ajattelin tukevani suomalaista tuotantoa. 





Sitten väliin vähän meikkejä. 

Ammattilaismeikkisarja Grimas oli mukana messujen ammattilaispuolella.

Lempparihäivytysvärini on Grimasilta, aavistuksen vaaleanpunainen luonnonvalkoinen numero 580. 

Grimasilla olisi ollut tarjouksessa mm. 4-luomivärin paletit hintaan 20 euroa, mutta näistä yksittäisistä luomiväreistä alennusta ei ollut ja hinta oli normaali 6,80 euroa.

Ostin silti, sillä säästin vaivan etsiä Helsingistä erikseen Grimasin jälleenmyyntipaikkoja. Paljon helpompaa kun messuilta pystyi ostamaan samasta paikasta kaikkea muuten vaikeasti löydettävää!






Tässä on toinen harvemmin saatavilla oleva merkki eli Zoyan kynsilakat.

Kivoja värejä, laadukkaita ja myrkyttömiä, mitä enempää voi tyttö pyytää? 

Zoyalla oli hyvä messutarjouskin, 6 kpl kynsilakkoja 35 euroa.    

'




En ostanut kuitenkaan Zoyaa, vaan toista myrkytöntä kynsilakkamerkkiä Spa Ritualia, joka minua on kiinnostanut jo pitkään.

Spa Ritualin kynsilakkoja myydään normaalisti mm. Stockmannilla ja hinta ei ole halpa, n. 16 euroa pullo kynsilakat ja yli 20 euroa hoitolakat. 






Messuilla Spa Ritualin kynsilakkoja oli kuitenkin alennuksessa 3 euroa pullo, ihan käsittämätöntä. 

Löysin korista vielä aluslakkaa ja päällyslakkaa tuohon hintaan, joten olin todella tyytyväinen. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi ehkä kannattanut ostaa kynsilakkoja enemmänkin.






Ostin Resurface Smoothing Primer Basecoat -aluslakan, Multi-tasker Top & Basecoat in One alus- ja päällyslakan sekä herkullisen liilan Heliotrope creme-kynsilakan.

Heliotrope on saanut nimensä Heliotrooppi-kukan mukaan, joka on myös violetti.

Kivaa päästä kokeilemaan näitä! 






Tässä vaiheessa olin jo aika tyytyväinen, sillä messujen tarkoitus oli toteutunut kohdallani jo erinomaisesti: kiinnostavia uusia tuotteita ja hyviä messutarjouksia.

Uutuutena pääsin vielä tutustumaan näihin japanilaisiin V 10 Plus -seerumeihin, joita myydään apteekissa.  






V 10 Plus -seerumit on palkittu maailmalla useasti mm. Ranskassa, ja Suomessa Glorian parhaana kauneustuotteena 2012. 

Seerumeita on 10 erilaista, jokaisella on eri vaikutus. Palkittu on mm. vaaleansininen Hyaluronihapposeerumi, joka tehokosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sekä vaaleanpunainen anti-ageing Biocell-seerumi. 

Messujen suosituin oli puolestaan ollut keltainen C-vitamiiniseerumi, joka kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia.

Täytyy mennä vielä apteekkiin tutustumaan näihin tarkemmin, sillä en osannut nopeasti valita mikä minulle olisi paras: kosteuttava, kirkastava vai kenties heleyttävä. V 10 Plus -seerumeiden nettisivuilla on myös seerumitesti, jossa voi määrittää itselleen sopivimman seerumin. Seerumeita voi myös yhdistellä toisiinsa. 

Pelkästään nuo seerumipullot ovat niin iloisenvärisiä, että ovat ihanaa hemmottelua näin syksyllä jo niin! V 10 Plus -seerumeilla oli myös tosi kiva messuosasto, jossa esittelijät olivat pukeutuneet teeman mukaisesti heleänvärisiin japanilaisiin kimonoihin. 






Ennen seerumien käyttöä iho kannattaa kuoria.

Siihen oli tarjolla tämä Cosmopolitan Beauty Awardsilla 2013 palkittu V 10 plus Water Base Peeling -kuorinta kasvoille.

Kuorinta ei ole kuulemma mekaaninen eikä kemiallinen, mutta silminnähden se toimi kun messuesittelijä laittoi sitä kädelleni. Kuorinta irroitti ihosta näkyvästi kuollutta ihosolukkoa. Iho tuntui pehmeältä ja kirkkaalta kuorinnan jälkeen.

Sain myös testattavakseni tämän palkitun kuorinnan, joten myöhemmin nähdään onko tästä haastajaksi monivuotiselle suosikilleni, toiselle japanilaiselle tähdelle Sensaille. V 10 Plus -kuorinnan hinta on n. 35 euroa (50 ml).







Viimeisenä vielä messujen parhaat näytteet, eli Moroccanoililta sen kuuluisa hiusöljy Original- ja Light-versioina. 

Oli tosi kiva idea Moroccanoililta jakaa messuilla ilmaiseksi tätä himoittua ihmeainetta. Itse kokeilen erityisellä mielenkiinnolla tuota hennoille hiuksille tarkoitettua Light-versiota, sillä sitä on kampaajanikin suositellut minulle. 

Ostoslistalle messuilla kuulemieni luentojen perusteella jäivät vielä hiustenkuivaaja, joka sisältäisi erikseen lämpötilan ja puhallustehon asetukset sekä kiharrin. Molempiin tutustuin Remingtonin osastolla, mutta siellä niitä ei ollut nähdäkseni myynnissä.  

Hyvät messut oli taas, viimeisenä tulee perjantaina vielä muotijuttu!


I Love Me -messut, esitykset

16 kommenttia:

  1. Äh, multa jäi Spa Ritualssin osasto kokonaan välistä!! :( Olisin kyllä myös voinut ostaa pari lakkaa testiin, varsinkin tuolla hinnalla! V 10 Plus -tuotteet myös kiinnostavat, joten kiva nähdä miten sä tulet tykkäämään kuorinnasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla Spa Ritual oli taas nimenomaan kohteena kun kuulin että siellä olisi hyvät tarjoukset. En olisi silti uskonut että myyvät niin paljon eri lakkoja ja vielä hoitotuotteitakin vain 3 euroa kappale. Mutta kiva juttu, koska näin oli edullisesti mahdollisuus päästä kokeilemaan niitä. En tiedä olisinko koskaan raaskinut ostaa niitä Stockalta normaalihinnalla. :)

      Minuakin ovat kiinnostaneet V 10 Plus -seerumit jo pitkään, joten olin tosi iloinen että ne olivat messuilla esillä. Niistä oli Kauneus & Terveys -lavalla sunnuntaina oikein luentokin, mutta myöhästyin vähän alusta joten en ehtinyt kuulla kaikkea. Onneksi heillä on hyvät nettisivut. :)

      Odotan itsekin innolla että pääsen testaamaan kuorintaa. Sensain kuorinta on vain niin hyvä etten tiedä voiko mikään olla parempi. No, ehkä toinen japanilainen. :)

      Poista
  2. En malta odottaa sun kommentteja saippuasta ja nokkoshuuhtelusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kiinnostaa! :)

      Karkkipäivän kokemukset olivat sen verran ristiriitaiset, että vähän jännittää itseänikin. Kun toisaalta palashampoo kuulemma tahmaa ja toisaalta taas kuohkeuttaa. En uskaltanut lähteä kokeilemaan pelkkää palashampoota ilman tuota huuhtelua siltä varalta että lopputulos olisi ihan kamala. Nokkoshuuhtelun pitäisi onneksi viedä pois sitä mahdollisuutta tahmaisuutta. Mutta jos tämä kaksikko toimii niin aika hieno juttu! :)

      Poista
  3. Harmi tosiaan, että Flow Kosmetiikka on noin kallista, tosin varmaan siinä maksaa työ ja raaka-aineet. Olisi hauska kyllä joskus käydä heillä Hyvinkäällä :).

    Minulla tuli myös melkoinen ostoshurmos tuolla, oli niin paljon uusia/vaikeasti saatavia merkkejä, etten viitsinyt jäädä empimään. Mutta oikeastaan en hirveästi edes ostanut mitään täysiä turhakkeita, ellei nyt uusia värilakkoja sellaisiksi lasketa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikan hinnat ovat viime vuosina kohtuullistuneet niin paljon ja on tullut edullisempiakin hyviä merkkejä, joten siksi Flown hinnat varmaan tuntuvat niin kalliilta. Ymmärrän toki suomalaisen tuotannon ja käsityön arvon, mutta kyllähän ne silti vähän kallillta tuntuvat.

      Minustakin olisi tosi hauskaa käydä katsomassa heidän tehtaassaan Hyvinkäällä. Siellä on kuulemma kauppakeskus Willassa myös heidän oma myymälänsä, jossa varmaan voisi olla hyviä tarjouksia. Kivaa kyllä kun on myös aidosti suomalaista luonnonkosmetiikkaa! Erityisesti esim. äitini ikäpolvelle suomalaisuus on usein tosi tärkeää. :)

      Minäkin jouduin messuilla pitkästä aikaa ostoshuumaan, kun monella merkillä hinnat olivat mielestäni kuitenkin aika edulliset ja oli kiinnostavia tuotteita tarjolla. Vähän jäin katumaan mm. noita Spa Ritualin kynsilakkoja, niitä olisin voinut ehkä ottaa muutaman enemmän. Sen sijaan Laveran käsivoiteista varmaan tuli kiintiö täyteen. :)

      Poista
  4. Olen himiöinyt tuota piparminttu-jalkavoita mutta ei kyllä kukkaro veny tuolla hinnalla, edes messutarjouksen merkeissä vaikka mietittiin seurueen kesken, että otetaanko kimpassa jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä että Flown jalkavoide oli aivan järkyttävän kallis. Paras olla sitten myös hyvää! Inci näyttää ainakin erinomaiselta, niin kuin luonnonkosmetiikassa aina. :)

      Jos pidär piparmintusta, suosittelen myös Deep Steepin piparminttujalkavoidetta. Sekin on luonnonkosmetiikkaa, ja aivan ihanan kermaista ja kosteuttavaa. Hintakin on edullisempi kuin Flowlla. Itse olen tilannut sitä mm. Cosmerya-nettikaupasta. Tosi kivaa vertailla tuota Flowta siihen! :)

      Poista
  5. Mä ostin tuon saman Spa Ritualin aluslakan. Kerro sitten mitä pidät! Olisin ostanut enemmänkin noita koska tarjous oli hyvä, mutta ei ollut minua miellyttäviä sävyjä.

    Minua muuten alkoi oikein hymyilyttämään tuo Lavera-käsivoiteesi hamstraus, enkä yhtään ihmettele! :) Tuohan oli ihan markettirasvan hintaista litrahinnaltaan jo :)

    Flow Kosmetiikan tuotteiden hinnat taisivat olla normaalihintoja, se tarjous oli tuo ota 3 maksa 2. Luonnonkosmetiikkamessuilla tarjous oli -10% mikä oli mielestäni vielä huonompi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sinullakin on aluslakka, niin voidaan sitten vertailla kokemuksiamme! Vähän jännityksellä suhtaudun noihin Spa Ritualeihin, että voivatko olla yhtä hyviä kuin tavalliset kynsilakat, mutta ovathan esim. Zoya ja Kure Bazarkin tosi laadukkaita näistä vähän myrkyttömämmistä merkeistä. :)

      Minua jäi vähän harmittamaan Spa Ritualilla kaikki kuparisenkimaltavat ja kultaiset sävyt. Niitä oli mielestäni useampiakin. Mutta yritin ottaa sellaisen värin jota minulla ei olisi aivan täsmälleen samanlaista aiemmin, ja joka olisi lisäksi hyvä koostumukseltaan. Jälkeenpäin ajateltuna tuon Heliotropen creme-koostumus voi kyllä olla aika haastava, mutta siinähän se laatu sitten nähdään... :)

      Minua huvitti Laveran käsivoide-huuma itseänikin, kun ensin otin yhden, sitten toisen ja lopulta putelit eivät enää mahtuneet edes käsiini. Mutta hei, 3 euroa tehokas luonnonkosmetiikan käsivoide vielä isommassa purkissa, kuka voi vastustaa?

      Samaa päättelin noista Flown hinnoista, vaikka ensin luulin että niissä olisi joku messualennus. Olihan toki 3 kahden hinnallakin ihan mukava tarjous, ja ainakin tosiaan paljon parempi kuin se -10 %. Ehkä olivat havainneet luonnonkosmetiikan messuilla että se - 10 % ei riitä. Siellä en ehtinyt Flowhun tutustuakaan, joten kiva että he olivat mukana nyt myös näillä messuilla. :)

      Poista
  6. Aika jännä, että nuo V10 Plus -seerumit olivat messuilla uutuutena, vaikka olen niitä katellut apteekissa jo monta vuotta sitten (ainakin mielestäni siitä on monta vuotta ;) ). Minua niin kovasti himottaisi kokeilla niitä, mutta valitettavasti en pysty koskaan sijoittamaan seerumiin tuollaisia summia (80-90 e), en edes tuota messutarjoushintaa 60 e. :( Joten ne jäävät haaveilun asteelle.

    Laveran tarjoukset näyttävät huikeilta! :) Minua myös kiinnostaisi tuo Flow Kosmetiikka, mutta hinnat ovat aika tyyriitä tosiaan. Odotan innolla arvioitasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa, V 10 Plus -seerumit julkistettiin Suomessa jo keväällä 2012, ja olivat mukana mm. viime vuoden Kauneusmessuilla. Siellähän ne olivatkin sitten tavallaan enemmän uutuus. Niille myönnettiin silloin messujen Kauneuspilkku-palkintokin. En kuitenkaan päässyt viime vuonna messuille, joten V 10 Plussat olivat tavallaan edelleen uutuus minulle. Lisäksi niitä ei ole ollut myynnissä lähiapteekeissanikaan, joten en ole niitä ennen tätä vielä nähnyt. :)

      Minäkin haluaisin kovasti kokeilla jotakin seerumeista, sillä niiden huhutaan kyllä olevan aika tehokkaita. Hintakin on toki kova, mutta messutarjous olisi kyllä ollut erinomainen. Haluan vain itse pohtia tällaisia kalliimpia hankintoja pidempään, että tulee varmasti ostettua oikeanlainen tuote omalle iholleni. Eihän se hinta tietenkään paljon enempää ole kuin selektiivisten merkkien seerumit muutenkaan, mutta näissä se tuntuu tietysti paljolta varsinkin jos joutuu ostamaan useammankin, ja lisäksi kun päälle tarvitsee varmaan vielä varsinaisen kosteusvoiteen.

      Laveralla oli kyllä taas hyvät tarjoukset. He ovat mielestäni ymmärtäneet sen, että messuille kannattaa lähteä kunnon alennuksilla. En oikein ymmärrä merkejä jotka tuovat messuille vain normaalivalikoimansa normaalihinnoin, kyllä yksi olennainen osa messuja ovat hyvät messutarjoukset. Siitähän se hauskuus syntyy, kun ostaa 4 huippuhalpaa lempparikäsivoidettaan messuhuumassa. :)

      Poista
  7. Oho, täytyykin korkata se jostain LivBoxista tullut Laveran käsivoide, jos se kerta on noin hyvää :) V10 Plus -seerumit on kiinnostanut pitkään, mutta en vieläkään ole raaskinut ostaa..

    Ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran Basis Sensitiv on minusta tosi mukava peruskäsirasva, imeytyy aika nopeasti ja kosteuttaa hyvin kuivaakin ihoa. Lisäksi pidän kovasti sen luonnollisesta, vähän mantelimaisesta tuoksusta. Se ei myöskään ärsytä ihoani niin kuin jotkut luonnonkosmetiikan käsivoiteet. Lisksi myös hinta on aika edullinen. Eli pelkkiä hyviä puolia siis. :)

      Ajattelinkin sinua kun kirjoitin tätä juttua, että nyt kyllä Myy olisi innoissaan näistä aivan uudenlaisista seerumeista. Hinta on sen verran korkea, että minäkin haluaisin olla varma valinnastani ennen kuin investoin. :)

      Kiitos paljon muru! :)

      Poista
  8. Ihania nämä sun messupostaukset! Ja aika samoilla hoodeilla ollaan pyöritty ja samanlaisia juttuja katseltu! :-) Mäkin ostin noita Spa Ritualin lakkoja, kolme euroa on kyllä tosi edullinen hinta, varsinkin kun ekan lakan kokeilun perusteella lakat vaikuttavat superlaadukkailta. Ostin myös V10 Plussan C-vitamiiniseerumin, olihan sillä hintaa, mutta se myös tuntuu tehokkaalta. Täytyy tehdä siitä postaus, kun saan testattua vähän pidempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos kultainen! :)

      Tosi harmi ettei tavattu jos sinäkin olit messuilla sunnuntaina. Itse olin kyllä sen verran flunssassa, että yritin parhaani mukaan vältellä ihmisiä etten tartuttaisi ja keskittyä erilaisiin esityksiin etten rasittuisi. Vähän vajaalla teholla meni siis ihanat messut tänä vuonna, mutta ensi vuonna sitten uudella innolla toivottavasti taas. :)

      En ollut uskoa, että Spa Ritualeita myytiin todella 3 eurolla, kun hinta Stockalla on niin hirveän paljon enemmän. Tosi kiva juttu kyllä, niin päästään tutustumaan merkkiin. :)

      Tosi mielenkiintoista kuulla sitten mielipiteitäsi C-vitamiiniseerumista. Itselläni on tosi positiivisia kokemuksia C-vitamiinista kasvohoidoissa, mikään ei tuo iholle hehkua niin kuin se. Noissa V10 Plus -seerumeissa on kuulemma myös tavallista kovemmat pitoisuudet vaikuttavia aineita, joten uskoisin että tuloksia tulee. Hyvään messuhintaan kyllä sait seerumin, kannatti ostaa sieltä. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)