maanantai 24. marraskuuta 2014

The Body Shopin ja Lushin joulu

Jouluhössötyksen voi nyt virallisesti aloittaa, kun Helsingin joulukatukin avattiin eilen. 






Yksi Aleksanterinkadun joulukadun kohokohdista on vuodesta 1949 asti ollut Stockmannin jouluikkuna.

Tänä vuonna ikkunassa on kaupunkiteema, mikä sopiikin helsinkiläislapsille hyvin. 

Joulunodotuksen voivat vähän isommatkin tytöt aloittaa myös Body Shopin joulukalenterin "24 Days of Joy" kanssa. Se on tänä vuonna ollut suositumpi kuin varmaan koskaan. Body Shopin nettikaupastakin se vaikuttaisi olevan jo loppu.

Nyt kaikki joulukalenterin omistajat silmät kiinni, sillä alla olevissa kuvissa näkyy kalenterin jouluyllätyksiä meille uteliaille, joilla kalenteria ei ole.






Ulkonäkö on vähän tylsä, mutta sisältö ei ole.


Kalenterin hinta on aika kallis, 65 euroa, mutta onhan se myös aika ihana! Ja tuotteiden arvo on yhteensä jopa 115 euroa. 








Kuvasta voi koittaa tirkistellä mitä kaikkia ihanuuksia kalenterista on odotettavissa!







Body Shopin joulusarjoja ovat tänä vuonna Frosted Cranberry, Vanilla Brulee  ja Glazed Apple.

Karpalo ja vanilja ovat kuuluneet Body Shopin joulutuoksuihin kahtena edellisenäkin vuonna, silloin tosin nimellä Cranberry Joy ja Vanilla Bliss. Inkiväärintuoksuinen Ginger Sparkle on tänä vuonna onnistuneesti vaihdettu makean mehukkaaseen omenaan Glazed Apple







Toisen brittimerkin Lushin joulu on virkistävän neonvärinen.






Teemaan sopii hyvin edellisiltä vuosilta tuttu Baked Alaska -saippua, joka tuoksuu kirpeiltä hedelmäkarkeilta. 

Virallisesti tuoksussa on sitruunamyrttiä, greippiä ja ylang ylangia.  






Tämän vuoden uutuus on Reindeer Rock -saippua, joka minusta tuoksuu makealle karpalolle.

Oikeasti tuoksu on kuitenkin puolukka, ja saippua sisältää myös vähän hopeista kimalletta.






Aiempien vuosien suosikkini on ihana mantelinen Snowcake, joka tuoksuu marsipaanille.






Tänä vuonna Snowcake kuitenkin kohtasi voittajansa, sillä uutuus Yog Nog tuoksuu aivan kakkutaikinalle. 

Tuoksun muodostavat mausteet: neilikka, kaakao, muskottipähkinä ja ylang ylang. Kaiken huipuksi tämä joulun ihanin saippua on tehty kermaisesta soijajogurtista! 


The Body Shopin nettikauppaan tästä.
Lushin nettikauppaan tästä.

14 kommenttia:

  1. Erityisesti Lushin joulutuotteet saivat sydämeni läpättämään, mutta innolla odotan kyllä TBS:n kalenterin luukkujen avaamistakin! (skippasin kohdan, jossa paljastettiin yllätyksiä ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushin joulutuotteiden paljastus on kyllä aina yksi vuoden kohokohdista. Joulumieli tulee minulle jo silloin, loka-marraskuussa. Tänä vuonna erityisen ihana uutuus oli mielestäni tuo Yog Nog -saippua, niin herkku. :)

      Niin kivaa että sinulla on Body Shopin joulukalenteri! Hienoa että onnistuit saamaan omasi, kun Helsingissä on ainakin huhu kiertänyt että olisivat täällä liikkeistäkin loppuunmyytyjä. Sinulla tulee olemaan ihana joulukuu kalenterin kanssa. Hyvä, että olit kiltti tyttö ja laitoit silmät kiinni joulusalaisuuksien paljastamisen kohdalla, niin jännitys ja ilo säilyvät loppuun asti. :)

      Poista
  2. Selvitin suu vaahdossa kuinka en oikeastaan pidä palasaippuoista Vain yksi syvä henkäys Yog Nogia ja mun oli ihan pakko ostaa sitä pala :D.

    Se tulee varmasti kestämään miltei käyttämättömänä ikuisuuden, mutta kastelen palaa aina välillä ja leijailen taas ihanan tuoksun levitessä kylppäriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli pitkään ihan sama ennakkoluulo Lushin saippuoita kohtaan, vaikka niistä merkki on varmaan saanut alkunsa ja on kuuluisin. Muista Lushin tuotteista olen kyllä tykännyt, mutta käsisaippuassa olen tottunut nestemäisiin versioihin. Jokin aika sitten otin kuitenkin vihdoin käyttöön Lushilta saamiani saippuanäytteitä ja ihastuin ikihyviksi. Niin herkullisia tuoksuja, eivätkä kuivata käsiä yhtään, toisin kuin pelkäsin. Yhtäkkiä käsien pesusta onkin tullut hauskaa! :)

      Yog Nog on kyllä niin herkullisen tuoksuinen, vielä parempi kuin Snowcake, joka on ollut tähän asti lempparini joulusaippuoiden tuoksuista. Yog Nog vetää vertoja jopa kaikkien aikojen suosikilleni Honey I Washed the Kids -saippualle. Itseasiassa nyt vasta huomasin että niissä on paljon samaa, joten pitää vertailun vuoksi varmaan tuoksuttaa molempia seuraavan kerran kun käyn Lushilla. :)

      Poista
  3. Porosaippua on kyllä ihana! Ja TBS:n Brulee. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain itse Reindeer Rock -porosaippuan testiin Lushin joulupukin pussista. Tuoksu on minusta aika viehättävä, mutta esim. miehen makuun liian voimakas. Tykkään marjaisuudesta, sitä ei usein käsisaippuoissa ole. Ainoa huono puoli Reindeer Rockissa on, että sen väri on voimakkaan punainen, niin sotkee vähän pesuallasta. Mutta hei, I can live with it. :)

      Body Shopin vaniljatuoksut ovat kyllä suosikkejani. Viime jouluna ostin sieltä Vanilla Bliss -käsivoiteen, joka on tosi ihana. Haluaisin verrata sitä tämän vuoden Vanilla Bruleeseen, onko tuoksu sama. Ehkä voisi myös kysäistä Body Shopin myyjiltä. :)

      Poista
  4. TBS Vanilla brulee kiinnostaa. Täytyy mennä tuoksuttelemaan huomenna, ennen Stockan näyteikkunoiden kyyläämistä. Näitkö Espan puolella sen Hartwallin jouluikkunan? Minusta se on sympaattinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shopilla on aina ollut hyvät vaniljatuoksut! Minulla on viime joulun Vanilla Bliss -käsivoide, ja se on ainakin aivan ihana. Täytyy kysyä myyjiltä onko tuoksu vai vain pelkkä nimi muuttunut tänä vuonna, kun itse sitä on vaikea haistaa. Hyvää ei kyllä kannattaisi muuttaa! :)

      Näin sen Hartwallin jouluikkunan vasta tällä viikolla, ja sehän oli aivan supersuloinen. Vielä paljon parempi mielestäni kuin "virallinen" jouluikkuna Aleksanterinkadun puolella. Aivan ihana, täytyy ottaa siitäkin kuva! :)

      Poista
  5. TBS:n joulutuotteet rakkautta. <3 Lushiin en ole tutustunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun eri merkeillä on näitä special-joulutuotteita, niistä tulee aina niin iloinen ja jouluinen mieli. :) Joka vuosi jännityksellä odotan, että mitä tuotteita joulukokoelmissa ilmestyy. Myös monella meikkimerkillä on ihanat joulukokoelmat. Toki ne lisäävät varmaan myös tuotteiden myyntiä, eli varmaan myös kaupallisesti kannattavia. :)

      Poista
  6. Voih, Yog Nog! <3 Ehdoton suosikkini kaikista Lushin palasaippuoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin siihen heti, niin herkullinen tuoksu. :)

      Yog Nogin tuoksu muistuttaa minusta muuten vähän viime jouluna ensimmäistä kertaa ilmestynyttä Lushin Let the Good Times Roll -kasvoputsaria, joka tuoksuu ihan kanelipullalle. Voisikohan niissä olla vähän samoja ainesosia? :)

      Poista
  7. Kiva että Body vaihtoi inkiväärin omppuun, tuo vaihtelua. Pitääkin käydä kurkkaamassa Lushin joulu, se on mulle vähän tuntemattomampi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että uudistus oli onnistunut. Inkivääri ei ollut suosikkini Body Shopin joulutuoksuista, sen sijaan karpalo ja vanilja ovat tosi ihania. Omppu on hyvä lisä niihin, vähän raikkautta mukaan.

      Oi, Lushilla on vaikka kuinka paljon joulutuotteita, tässä esittelin vain noita saippuoita. Ainakin Snow Fairy -suihkugeeli kannattaa tuoksuttaa. Se on jo ihan klassikko, tuoksuu hedelmäkarkeille. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)