maanantai 22. joulukuuta 2014

Baby, it's snow outside

Taianomainen lumi on tullut Helsinkiin, ja baby, it's beautiful outside!






Joulun paras kampausvinkkini on tässä, jos hiusten peseminenkin laiskottaa.

Ranskalainen letti on romanttinen kampaus, joka toimii vähän likaisessakin tukassa. 

Omat hiukseni eivät ole kovin pitkät, joten tykkään letittää vain pään ympäriltä ja piilottaa loput hiukset nutturaksi niskaan. 
 





Joulua odottaessa olen käyttänyt paljon punaista huulipunaa. 

Tänään yhdistin sen modernisti liilaan silmämeikkiin. Näytti kiinnostavalta niin! Yleensä käytän punaisen huulipunan kanssa kultaista tai vaaleanpunaista luomiväriä ja mustia kissarajauksia.

Huulipuna on Lancome Le French Touch Absolu (ihana!) 102 Rouge Saint- Honoré Lancomen syksyn 2011 29 St-Honoré -nimisestä kokoelmasta. Lancomen lippulaivaliike sijaisee Pariisissa osoitteessa Rue du Fauborg Saint-Honoré 29.






Haluaisin olla joskus joulunaikaan Pariisissa, Lontoossa, New Yorkissa tai Tukholmassa. 

Koska matkaa ei ole nyt varattuna, olen huvitellut sillä tarjonnalla, mitä Helsingissä on.

Lauantaina olimme ystäväni kanssa katsomassa ihanaa Pähkinänsärkijä-balettia Kansallisoopperassa.

Väliaikatarjoilut olivat ruhtinaalliset: Opera Afternoon Tea ja kuohuviiniä.  

Haluaisin viettää myös joskus uutta vuotta Venäjällä, jossa se on suuri juhla, menemällä katsomaan balettia Pietarin Marinskiin tai Moskovan Bolshoihin. 

Meidän iloksemme, jotka emme juuri nyt sinne pääse, elokuvateattereissa ympäri maailman esitetään parhaillaan Bolshoin baletteja livenä n. kerran kuussa (linkki Finnkinon sivuille).  






Helsingissäkin on kuitenkin kaikenlaista mukavaa tekemistä. 

Viehättävänä uutuutena Senaatintorille oli tuotu ilmainen karuselli.

Olen nykyään kiinnostunut näkemään erilaisia karusellihevosia, sillä Burlesque-tanssissa on sellainen askel kuin sirkushevonen tai karusellihevonen.






Kluuvikadun Fazerin eteen on rakennettu tunnelmallinen talviterassi. Haluaisin ehtiä sinne vielä kahville ennen joulua. Nyt on jo kiire, sillä enää huominen on aikaa!






Joulun jälkeen alkavat sitten alet. Ilmeisesti joulumyynti ei ole ollut kovin huimaavaa, sillä osa on jo aloittanut. Veikkaisin, että Stockankin alennusmyynti alkaisi tänä vuonna heti lauantaina 27.12.2014.

Sokoksella ovat olleet ihanat kosmetiikan lahjapakkaukset - 20 % viikonlopusta alkaen. Nyt on verkkokaupassakin jo kosmetiikan ale (linkki).

J.K. Stockan läpi kävellessäni nyt aamulla 23.12. huomasin, että siellä on sama tarjous, eli kosmetiikan lahjapakkaukset - 20 %. Tämä siis vinkkinä kaikille viime hetken lahjanostajille, kuten miehille.

6 kommenttia:

  1. Ihana fiilistelypostaus :).

    Oikein ihanaa joulua ja vuodenvaihdetta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, tämä oli juurikin sellainen fiilistelyjuttu jouluisesta Helsingistä. Harvoin sellaisia kirjoitan, mutta nyt oli nimenomaan fiilis. :)

      Oi, kiitos muru, samoin sinulle! <3

      Poista
  2. Oi, karuselli! Ihanaa :)

    Itse olen väkertänyt viime aikoina samantyylisiä lettikampauksia itselleni.

    Anteeksi, minusta tekstissä on pienen pieni virhe, Mariinski kahdella i:llä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta karuselli oli aivan loistava idea joulukuiselle Senaatintorille. Jossain Keski-Euroopassa, ainakin Belgiassa olen sellaisen nähnyt ennen joulua joulumarkkinoilla, mutta aikaisemmin en Suomessa. Ihana lahja kaupunkilaisille!

      Huomenna taitaa taas minullakin olla lettikampauksen aika, sopii kyllä niin viehättävästi tähän joulunaikaan.

      Tosi hyvä kun korjasit, kirjoitin sen tosiaan väärin. Eli Mariinskihan sen pitää olla, todella loistavaa balettia. Ihanaa olisi päästä sinne!

      Poista
  3. Pähkinänsärkijä on minun joulusuosikkini, olen nähnyt sen jo lukuisat kerrat! Pas de deux on niin kaunis! Minäkin haluaisin joskus päästä katsomaan balettia Venäjällä.

    Kai kävit karuselliajelulla? ;) Olisin halunnut, mutta jonot olivat aika pitkiä. :)

    VastaaPoista
  4. Pähkinänsärkijä on kyllä aika ihana ja tunnelma Oopperassa näin joulun aikaan upea. Itse näin Pähkinänsärkijän nyt Kansallisoopperassa toiseen kertaan, ja olin ihan hämmästynyt kun jotain kohtia oli muutettu. Ystävälläni oli 4. tai 5.kerta, ja hän sanoi että joka kerta on vähän jotain uutta. Valitettavasti huomasin vasta vähän liian myöhään, että leffateatterissa olisi mennyt myös Bolshoin versio Nutcrackerista. Mutta tammikuussa esittävät Joutsenlampea, sen ajattelin mennä ehkä katsomaan, siis elokuvateatteriin. :)

    Voi, voi, en valitettavasti testannut karusellia, nappasin vain kuvan hepoista. Mutta ihana idea Helsingiltä, joka toivottavasti tuotti iloa monille kaupunkilaisille!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)